Een cadeautje voor je vriend/man

Het is weer eens tijd om iemand blij te maken! Dit keer mijn vriend, wie ik onlangs mocht verrassen met een nieuw overhemd. Helemaal verrassen was het niet (hij koos hem ten slotte zelf uit) maar blij was hij er wel mee! Dit cadeautje ontvingen wij van dezelfde website als waar ik eerder al een samenwerking mee aan ging: hemdvoorhem.

De vorige keer gingen wij voor een zomerse polo (welke ondertussen al regelmatig gedragen is), maar dit keer kozen wij een polo uit. Mijn vriend is nooit zo'n fan van trendy overhemden in felle kleuren of met opvallende prints, maar een basic overhemd doet het bij hem altijd goed. Die zijn ten slotte het beste te combineren onder zijn pakken!

Zo kwam hij al snel uit bij dit overhemd van Seidensticker: een slim fit overhemd in een blauwe jeans stof. Ondanks dat het een jeans stof is -is dit een net overhemd, welke goed aansluit. De stof is bijzonder soepel voor een jeans stof en dat zorgt er voor dat hij heel erg comfortabel is tijdens het dragen.

Dat de stof heel soepel is -is niet alleen voor mijn vriend heel fijn: ook ik word daar erg blij van. Dat betekend namelijk dat dit overhemd strijkvrij is. Nu moet je dat strijkvrij altijd met een korreltje zout nemen, want uiteindelijk moet je hem toch wel een beetje strijken. Lang ben je daar in tegen niet mee bezig, wat echt ideaal is!

Hij is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens heel erg mooi! Omdat mijn vriend een hele kleine maat heeft is het altijd lastig om een goed passend overhemd te vinden wanneer deze niet op maat is gemaakt. Deze van Seidensticker past hem echter perfect, wat voor een ''standaard'' overhemd best opmerkelijk is.

Mocht je dus op  zoek zijn naar een tof cadeau voor je vriend, man of misschien wel vader of broer: een overhemd doet het altijd goed. Mijn vriend is er in ieder geval altijd weer erg blij mee, en dat snap ik wel. Wij vrouwen worden doorgaans ten slotte ook √©rg blij van kleding.

Seidensticker Slim Fit Overhemd - €41.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.