Lavera Blooming Pastel Mineral Eyeshadow Selection


Met Lavera maakte ik jaren geleden al kennis. Niet met hun make-up, maar wel met hun huidverzorgingsproducten. Onlangs kwam daar echter verandering in; ik ontving namelijk één van de prachtige oogschaduw palettes uit de Natural Pastel Edition.Te beginnen met de verpakking; typisch Lavera! Lavera heeft altijd hele rustige verpakkingen die erg 'clean' ogen. Het oogschaduw palette ziet er dan ook vrij basic uit, maar is net wat spannender door het paarse kleurtje en de bloemen die hierop staan. Heel luxe oogt hij niet waardoor ik hem normaal niet snel zou oppakken, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de binnenkant!

Die binnenkant spreekt mij dan ook des te meer aan dan de buitenkant! Dit palette bevat zes prachtige kleuren met een roze ondertoon, en laat ik daar nu net eens dol op zijn!

Naast het Blooming Pastel palette is er ook nog het Blooming Nude palette. Deze heeft op zich vrij vergelijkbare kleuren, al zijn de kleuren van dit palette meer nude dan roze. Die kleuren hebben namelijk allemaal een bruine ondertoon.

Zelf ben ik dol op beide; bruine of roze tinten. Dit zijn dan ook de kleuren die ik er het snelste bijpak, waardoor ik blij verrast was bij het openen van dit palette. De kleuren zien er niet heel spannend of speciaal uit, maar zijn allemaal toch heel erg mooi en goed te combineren in een look!

Bij het swatchen werd ik een stuk enthousiaster over dit palette, want wat een mooie kleuren zijn dit! De kleuren zijn op mijn arm gelijk een stuk spannender en opvallender, wat gepaard gaat met een hele goede pigmentatie. Ik verbaasde mij vooral over de twee lichtste kleuren, want ook deze zijn erg goed gepigmenteerd!

Doordat de kleuren weinig fall out geven zijn de oogschaduws gemakkelijk te verwerken in een mooie look. Ik heb hem de afgelopen week al een aantal keer gebruikt en heb inmiddels al een vaste look die ik graag met deze kleuren maak.

Hoewel de verpakking van mij net wat spannender had gemogen ben ik des te enthousiaster over de inhoud. Qua huidverzorgingsproducten vond ik Lavera altijd al een fijn merk, maar ook mijn eerste ervaring met hun make-up is erg goed. Ik ben des te nieuwsgieriger naar hun andere make-up producten!

Lavera Blooming Pastel Mineral Eyeshadow Selection - €18.99
'' Wat is jouw favoriete oogschaduw palette op dit moment?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Prachtige kleuren, helemaal zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren heel mooi en ook de pigmentatie valt me niet tegen! Had wat slechte verhalen over dit palette gelezen. Nu vind ik 'm niet heel bijzonder maar wel prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurtjes! xx

  BeantwoordenVerwijderen