Love Beauty and Planet Rose Scrub & Tandpasta

Roze verpakkingen spreken mij automatisch meer aan dan welke kleur dan ook. Al mijn hele leven ben ik dol op deze kleur en ik denk ook niet dat ik daar zo snel afstand van doen; roze is ten slotte een hele fijne, zachte kleur. Deze prachtige kleur is ook verwerkt in de producten die ik vandaag review; de Love Beauty and Planet Muru Muru butter & rose scrub producten. Deze had je al voorbij kunnen zien komen op mijn Instagram (omdat ze zó mooi zijn!), maar vandaag kan ik er eindelijk wat meer over vertellen!

Laten we beginnen met de verpakking! Ik vind deze producten echt prachtig vormgegeven, wat wellicht al duidelijk was geweest. Op mijn Instagram post ik namelijk heel specifiek en moeten de producten écht bij mijn feed passen, en dus heel mooi zijn. Deze producten zijn roze met een klein beetje groen en daarbij een zwarte dop; een prachtige, rustige vormgeving.

Tijd voor de producten zelf! Ik ontving allereerst de Love Beauty and Planet Muru Muru Butter face scrub, welke in deze pompflacon zit. Deze kun je eenvoudig open en dicht draaien en is dus af te sluiten mocht je hem mee willen nemen. Met de vakantie in aantocht vind ik dat soort dingen altijd heel erg handig, want ondanks dat wij zelf niet op vakantie gaan zijn er natuurlijk een heleboel mensen die dat wél van plan zijn.

Deze face scrub heeft een vrij fijne korrel; een hele mooie structuur, als je het mij vraagt. De geur van rozen is sterk aanwezig en daarbij heb ik dan ook gelijk mijn eerste (en enige) minpuntje. Ondanks dat ik de kleur van rozen erg mooi vind is de geur niet mijn favoriet. Ik ben over het algemeen geen fan van bloemengeuren, tenzij deze echt zijn gecombineerd met een andere geurnoot. Daardoor kan de rozengeur wat afzwakken, al ruik ik bij deze scrub écht alleen rozen.

Nu ruik je het bij een face scrub maar enkele secondes en was je het product er daarna weer af. Ik heb er daardoor niet ontzettende last van, al vind ik de geur simpelweg vrij aanwezig en moet ik er daardoor wel eventjes aan wennen. 

Aan het product hoef ik daar in tegen niet te wennen; ik vind het eigenlijk een hele fijne scrub. Als je dol bent op rozen zou ik je deze zeker aanraden, en daarnaast staat hij ook nog eens mooi in je badkamer!

Als tweede product ontving ik de Love Beauty and Planet Rose & Aloe Vera tandpasta. Bij deze beschrijving, en na het ruiken van de face scrub, werd ik toch wel een beetje huiverig. Van het idee van een tandpasta met rozengeur werd ik namelijk een beetje misselijk; ik denk dat ik wat dat betreft niet de enige ben.

Gelukkig merkte ik bij het openmaken van deze tandpasta dat deze absoluut niet naar rozen ruikt; hij ruikt gewoon naar menthol. Daar werd ik in ieder geval heel erg blij van. 

Ik moet wel zeggen dat ik de menthol iets minder sterk vind dan normaal, al vind ik dat zelf niet zo'n probleem. Omdat ik in de ochtend vaak wat minder lekker te pas ben vind ik het zo af en toe wel fijn als een tandpasta niet té sterk is. Deze van Love Beauty and Planet is daar eigenlijk perfect voo. Hij doet wat een tandpasta moet doen én ook deze staat fantastisch in je badkamer. Ik heb ze nu op onze planchet op display staan en word heel vrolijk van hun aanwezigheid!
Al met al vind ik beide producten heel erg prettig. De rozengeur van de face scrub had van mij net wat minder overheersend gemogen, maar verder heb ik eigenlijk weinig te klagen. Ik ben heel enthousiast over dit merk en zag dat ze nog meer geurtjes hadden waar ik heel nieuwsgierig naar ben geworden.

Extra fijn; dit merk is Vegan en daardoor ook geschikt voor alle Veganisten!

Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Scrub - €11.99
Love Beauty and Planet Rose & Aloe Vera Tandpasta - €4.49

'' Heb jij al eens iets van Love Beauty and Planet geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Die tandpasta lijkt mij super fijn! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijken mij hele fijne producten. Ik wil ze zeker eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. These sound amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit merk staat hoog op mijn 'moet ik nog eens kopen en reviewen' lijstje. Vooral de filosofie van het merk spreekt mij erg aan. Ik ben niet zo gek op de geur van rozen maar dit merk heeft super veel mooie lijnen!

  BeantwoordenVerwijderen