MAC Electric Wonder Natural Vice Eyeshadow Palette

MAC bracht onlangs weer een prachtige collectie uit waar je eigenlijk niet omheen kunt; de Electric Wonder collectie. Als liefhebber van marmer, roze én goud kon ik het niet weerstaan om iets van deze collectie aan te schaffen. Ik twijfelde in eerste instantie nog kort, maar toen ik de collectie met 20% korting op Douglas aantrof was ik om. Ik bestelde één van de twee oogschaduw palettes en deel deze vandaag met je.

In totaal zitten er twee oogschaduw palettes in deze collectie; een palette met warme en een palette met koele tinten. Zelf heb ik ook de beide x15 palettes van MAC, waarvan ik de warme variant bijna iedere dag gebruik. De keuze tussen deze twee palettes was voor mij dan ook heel eenvoudig; ik koos voor het Natural Vice Palette.
Voordat ik begin met de kleuren; die verpakking! Ik denk dat je hart hier spontaan harder van gaat kloppen als je -net als ik- dol bent op marmer en roze. Ik vind dit absoluut één van de mooiste verpakkingen van alle MAC collecties. Alleen voor de vormgeving wil je al iets uit de collectie aanschaffen!

Maar ook de kleuren doen niet voor de verpakking onder. In totaal bevat dit palette twaalf kleuren:
Fab Accent - Pleasing to the eye - Sun tweaked - Diamond Butterfly
Valley of the goddess - Cork - Struck gold - Desert rose-mance
Magmatique - Natural vice - Go wilder - Rebel Pebble
Deze twaalf prachtige kleuren zijn vormgegeven in een goudkleurig palette. Deze warme tint past goed bij de buitenkant, maar ook bij de kleuren zelf. Het maakt het palette nog net iets luxueuzer en daar word ik heel enthousiast van!
Tijd om te kijken of de kleuren zelf mij ook enthousiast maken! Ik begin met de eerste rij van kleuren: Fab Accent, Pleasing to the eye, Sun tweaked & Diamond Butterfly

Fab Accent een matte, lichtbruine kleur.
Pleasing to the eye een matte, oudroze tint.
Sun tweaked is een zalmroze tint met shimmers.
Diamond Butterfly is een champagnekleurige tint met heel veel shimmers.

Van deze vier kleuren is er eigenlijk maar eentje die mij tegenvalt: diamond butterfly. Dit is geen oogschaduw, maar een pigment. Helaas is het daar in tegen geen pigment met veel pigmentatie; de glitters vallen allemaal onder je ogen en zijn heel moeilijk aan te brengen. Het kost heel veel moeite en een zeiknat penseel om deze kleur goed dekkend te krijgen.
Op de tweede rij zie je van links naar rechts: Valley of the goddess, Cork, Struck gold & Desert rose-mance.

Valley of the goddes is een matte, zalm tint.
Cork is een semi-matte, middenbruine tint.
Struck gold is een fantastische gouden tint met shimmer.
Desert rose-mance is een rosé gouden tint met shimmer.
Last but not least hebben we de laatste vier tinten: Magmatique, Natural vice, Go wilder & Rebel Pebble.

Magmatique is een matte, roestbruine tint.
Natural Vice is een matte, aubergine kleurige tint.
Go Wilder is een paars bruine tint met shimmers.
Rebel Pebble is een matte, donkerbruine tint.

Last but not leatst maakte ik nog een eenvoudige, everyday look met dit palette. Ik gebruikte hiervoor allereerst de kleur Fab accent in mijn arcadeboog. Ik bracht daarna Struck gold aan over mijn bewegend ooglid. Om mijn crease wat meer definitie te geven gebruikte ik de kleur Cork, welke ik ook aanbracht onder mijn ogen. Om nog wat shimmers toe te voegen bracht ik als laatste Diamond butterfly aan in mijn ooghoek. Om de look af te maken bracht ik nog een klein beetje eyeliner en mascara aan, waarna mijn look er op zit!

Al met al ben ik eigenlijk weer heel erg tevreden over dit prachtige palette van MAC. De kleurtjes zijn allemaal heel draagbaar en zijn perfect om mee te werken. Diamond butterfly is eigenlijk de enige kleur die mij een beetje teleurstelde, al is er uiteindelijk nog best mee te werken!

MAC Electric Wonder Natural Vice Eyeshadow Palette - €45.00
'' Heb jij iets uit de MAC Electric Wonder collectie aangeschaft? 

4 opmerkingen

 1. Prachtige kleuren! En mooie verpakking ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette! Mooie foto's heb je ook gemaakt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat mooi! Ik wil ooit ook nog een palette van MAC hebben. Ze zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauty is dit palette! Ik heb het koele palette niet gezien, maar denk dat ik net als jij voor deze zou kiezen. Deze kleuren passen helemaal in mijn straatje. Jammer van het pigment maar de rest maakt het gelukkig goed. Mooie look heb je er ook mee gemaakt. De kleur Cork die je er ook in hebt gebruikt, is volgens mij echt een hele bekende kleur (als ik me niet vergis). Ik herken 'em nog uit de tijd dat ik veel make-up tutorials keek op YouTube. Daarin werd ie heel veel gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen