Multi Review | Schmidt's, Lavera & Simple


Ik ontving de afgelopen tijd weer een heleboel pakketjes, en soms voeg ik er daar een aantal van samen in één grote, multi review. Vandaag heb ik vijf producten voor jullie van Schmidt's, Lavera & Simple. Van deze drie merken zijn er twee ook nog eens helemaal nieuw voor mij, wat het natuurlijk extra leuk maakt om ze te testen! Nieuwsgierig  wat ik van deze producten vind? Lees dan snel verder!


Schmidt's Rose + Vanilla Natural Soap & Natural Deodorant
De eerste twee producten die ik ontving zijn er twee van het merk Schmidt's. Van dit merk had ik al wel eens eerder gehoord, maar er iets van proberen had ik nog niet gedaan. Tijd om dat te veranderen!

Ik begin met de Rose + Vanilla Natural Soap, welke geleverd wordt in een wit met roze doosje. Bij het openen van dat doosje had ik eigenlijk een roze zeepje verwacht (de zeep ruikt ten slotte naar rozen) maar trof ik een bruine zeep aan.

Desalniettemin een mooie kleur, maar simpelweg niet helemaal wat ik verwachtte. Wat ik wel verwachtte was de geur van de zeep; deze ruikt inderdaad sterk naar rozen. Ik moet toegeven dat ik wat dat betreft niet heel erg fan ben van de geur, simpelweg omdat ik niet zo van bloemige geuren houd.

Gelukkig is de geur iets minder sterk door de toegevoegde vanille, waardoor ik hem al iets makkelijker te hanteren vind. De zeep doet daarnaast wat hij moet doen; hij reinigt mijn handen én bevat zelfs een heel fijn korreltje waardoor je je handen héél lichtjes scrubt tijdens het wassen. Een prima zeepje dus! Als je dol bent op rozengeur is dit een echte aanrader.

Daarnaast ontving ik ook de Natural Deodorant van Schmidt's, welke wederom is voorzien van dezelfde rozengeur. Deze komt niet in een roller en ook niet in een spray; het is een soort crème stick die je wellicht al wel kende van Lady Speedstick.

Opnieuw word ik niet héél erg enthousiast van de geur, maar voor de rest ben ik des te enthousiaster over deze deodorant. Normaal spray ik toch wel zo'n drie keer per dag om een fris gevoel te behouden, maar deze breng ik alleen bij het opstaan en slapen gaan aan. Mijn oksels voelen lekker fris aan én ruiken (ondanks dat ik de rozengeur niet adoreer) lekker.

Schmidt's Rose + Vanilla Natural Soap - €8.99
Schmidt's Rose + Vanilla Natural Deodorant - €9.99


Lavera Rich Moisturising Cream
Het derde product dat ik ontving was er eentje van een merk waar ik al wél bekend mee was; Lavera. Van dit merk ontving ik een product uit hun nieuwe Basis Sensitive lijn.

Het product dat ik ontving is de Lavera Rich Moisturising Cream voor de droge en gevoelige huid. Een droge huid heb ik zelf niet zozeer, maar gevoelig is hij absoluut wel. Hierdoor vind ik het doorgaans heel lastig om crèmes te vinden en is de kans altijd aanwezig dat ik van een bepaalde crème bultjes of iets in die richting krijg.

Bij deze crème had ik daar gelukkig geen last van. Doordat de crème organische aloë vera bevat voelt hij ook nog eens heel erg verkoelend aan bij het aanbrengen. Daarnaast merk ik dat hij snel intrekt en mijn huid geen trekkerig gevoel geeft. Vooral die laatste twee punten vind ik altijd erg belangrijk; een plakkerige of trekkerige huid vind ik namelijk erg vervelend. Wat mij betreft is dit een prima crème!

Lavera Rich Moisturising Cream - €11.99


Simple Sheet Masks
Last but not least ontving ik nog twee producten van Simple; sheet masks! Ondanks dat ik ze nog steeds véél te weinig gebruik ben ik er dol op om af en toe een maskertje te gebruiken. Als ik dit soort dingen ontvang ben ik dan ook sneller geneigd om er eentje te gebruiken; ik wil ze ten slotte kunnen reviewen!

Ik ontving in totaal twee verschillende maskers van Simple; het charcoal purifying sheet mask én het radiance boosting sheet mask. Van Simple had ik overigens nog niet eerder iets geprobeerd, waardoor ik ook deze producten extra leuk vind om uit te proberen!

Van de twee maskertjes heb ik er één geprobeerd; het charcoal purifiying sheet mask. Deze maakte mij toch wel het meest nieuwsgierige, aangezien dit soort houtskool producten de laatste tijd erg populair zijn.

Tijd om het masker te proberen! Dit masker is (zoals je wellicht al verwachtte) zwart als je hem uit de verpakking haalt. Hij is doordrenkt met vloeistof en heeft eigenlijke een vrij subtiele geur. Omdat je een maskertje toch wel vijftien tot twintig minuten op je gezicht moet laten zitten vind ik het zelf wel prettig als een geur niet té aanwezig is.

Nadat ik het masker na zo'n twintig minuten van mijn gezicht heb gehaald vind ik het zelf altijd prettig om de laatste restjes vloeistof met water te verwijderen. Mijn gezicht voelt na die tijd ontzettend zacht aan én ziet er vooral heel erg rustig uit. Ik heb weinig last van rode vlekjes, wat ik soms na een masker nog wel eens kan hebben. Het fijne aan Simple is dan ook dat ze 'Sensitive Skin Experts' schijnen te zijn!

Simple Sheet Masks - €2.99 per stuk

Wat een heerlijke nieuwe producten zijn dit weer! Ik ben eigenlijk heel enthousiast over alle producten, al zijn mijn favorieten toch wel de sheet masks van Simple. Deze zal ik zeker onthouden als ik weer eens wat nieuwe maskertjes wil aanschaffen.

'' Wat is jouw favoriete product op dit moment?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Love deze grote reviews haha! Die Lavera crème klinkt super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Lavera Rich Moisturising Cream klinkt echt heel erg fijn, lijkt me sowieso een mooi merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sheet masks klinken echt als iets dat ik moet proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de simple sheetmasks zo fijn omdst ze geen parfum bevatten.
  Ben benieuwd geworden naar de deo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat heb je weer je best gedaan met het maken van deze review, ik gebruik alleen dit soort producten nooit. Ik ben wel enorm benieuwd geworden naar de deo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie producten en foto's! Ik ben het meest nieuwsgierig naar de Simple sheet masks & de Lavera creme. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit een sheet mask gebruikt! Ze lijken me zo lastig in gebruik. En bij die geur had ik inderdaad geen bruine zeep verwacht. Dat vind ik geen bijzonder aantrekkelijke kleur, maar ach, als het product z'n ding maar doet. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijne, uitgebreide reviews. Vooral naar de maskers van Simple ben ik heel benieuwd, omdat ik het 'gewone' masker daarvan ook erg fijn vind!

  BeantwoordenVerwijderen