Pepe Jeans Life is Now Eau de Parfum for Her

Ik ben dol op het testen van nieuwe parfums; misschien is het zelfs wel één van mijn favoriet om te reviewen. Zo word ik iedere keer opnieuw enthousiast als er een flesje parfum binnen komt. Extra enthousiast word ik, wanneer deze flesjes er ook nog eens bijzonder mooi uit zien. Zo ontving ik onlangs de Pepe Jeans Life is Now Eau de Parfum for Her. Tijd om deze uit te proberen!

Zoals altijd begin ik natuurlijk met de verpakking, en dat is er dan ook eentje waar je niet omheen kunt! Ik moet zeggen dat ik normaal gesproken niet zo'n fan ben van dit soort vormen, omdat ze er doorgaans een beetje cheap uit zien, maar bij deze geur van Pepe valt dat écht reuze mee. In het echt is hij zelfs nog een stukje mooier dan op de foto's.

Normaal ben ik dus niet zo'n fan van dit soort vormen, maar doordat Pepe het héél stylish heeft afgewerkt vind ik het in dit geval wel een ontzettend mooie flacon. Het pootje is rosé goud, mat, en het glas zelf heeft allemaal kleine studjes om het extra definitie te geven. Dit glas is daarnaast ook nog eens lichtrood gekleurd om het een hele warme uitstraling te geven. Heel speels, maar tegelijkertijd toch ook vrij classy!

Als je vriend net zo dol is op geurtjes als jij heeft Pepe nog iets extra leuks: deze geur is er ook voor mannen. Niet dezelfde geur natuurlijk, maar wel één die goed bij de dames geur aansluit. Deze is gemaakt in de vorm van een cocktail shaker en past daardoor perfect bij het cocktail glas voor de dames.

Tijd voor de geur zelf! Hoe mooi de buitenkant ook is: het gaat ten slotte uiteindelijk om de binnenkant. 

Topnoten: Mandarijn, Amandel & Marshmallow
Hartnoten: Vanille, Amandelmelk & Vodka
Basisnoten: Amber & Musk

Wat een mooi lijstje met geurnoten! Ik zie frissigheid, warmte en oud vertrouwd vanille. Waar ik wel even van opkijk zijn de hartnoten Marshmallow & Vodka: die zie ik niet regelmatig voorbij komen in een geur!

Ik zou de geur zelf omschrijven als een frisse cocktail met een pittig randje. Bij het opspuiten ruik ik een zoete geur, welke al gauw een stukje warmer wordt. Ik merk dat ik de vanille duidelijk aanwezig vind, maar dan met een scherp randje. Dit scherpe randje wordt uiteindelijk weggevaagd en vervangen door een zwoele, warme geur: de amber en musk. 

Ik vind het persoonlijk een hele lekkere geur: perfect voor een late zomeravond. Na het opsprayen ruik ik de geur bij mijzelf alleen niet zo lang: na een paar uurtjes is het toch genoodzaakt om hem even bij te sprayen. Nu vind ik dat doorgaans niet zo'n probleem, maar omdat het een vrij grote flacon is neem je deze niet snel mee in je tas. Bij sprayen wordt daardoor toch wat minder gemakkelijk. 

Al met al ben ik zeker tevreden over deze nieuwe geur van Pepe: hij had van mij alleen iets langer mogen blijven hangen. Máár, voor een parfum met deze prijs hoor je mij niet klagen!

Pepe Jeans Life is Now Eau de Parfum for Her | 50 ML - €34.95 | 80 ML - €44.95
'' Heb jij deze nieuwe geur al geroken?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Dit lijkt me een lekker geurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een hele interessante geur! Super leuk ook dat er vodka in zit, helemaal passend zo bij de vormgeving haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave flacon! Ik ben supper benieuwd naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen