Pink Gellac Elegant Starterset


De laatste tijd heb je de producten van het merk Pink Gellac al regelmatig voorbij kunnen zien komen op mijn blog. Ik ben inmiddels fan geworden van het merk en kreeg onlangs de vraag of ik hun nieuwe Elegant Starterset wilde ontvangen. Daar zei ik natuurlijk geen 'Nee' tegen, en daarom deel ik deze fantastische set vandaag met jullie!


Ik ontving al eens eerder de reguliere starterset van Pink Gellac en hoor het je denken: wat is er anders aan deze set dan aan de andere? Dit is momenteel werelds meest luxe gellak starterset: compleet uitgerust zodat je nooit meer een excuus hebt om zonder mooie nagels de deur uit te gaan.

De inhoud van deze set is als volgt:

1 x Pink Gellac Pro LED Lamp
1 x Kleur 109 Lipstick Red 15 ml
1 x Kleur 166 Vintage Nude 15 ml
1 x Kleur 235 Ruby Red 15 ml
1 x Kleur 240 Salmon 15 ml
1 x Pink Cuticle Oil 15 ml
1 x Pink Primer 15 ml
1 x Pink Gellac Base Extend 15 ml
1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
1 x Pink Cleaner 100 ml
1 x Pink Remover 100 ml
50 x Luxe Nail Wipes
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Polijstblok
1 x Nagelwiel

Allereerst bestaat deze set natuurlijk uit de basis producten voor je Pink Gellac manicure. Zo hebben we de primer en de Ultra Shine, maar zien we hier ook een cuticle oil. Deze zat nog niet in de basis startserset, maar vind ik persoonlijk een hele mooie toevoeging. Ik gebruikte hier doorgaans altijd mijn Lemony Flutter voor, maar een nagelriemolie die bij de set past vind ik net iets prettiger.

Naast de nieuwe nagelriemolie is ook de Pink Base Extend een nieuw product: dit is een snel afweekbare base die er voor zorgt dat je gel nagellak langer blijft zitten zonder primer. Door de dikke substantie worden de nagels extra verstevigd.

Mijn favoriete punt aan deze vernieuwde starterset is toch wel de nieuwe lamp. Een goede lamp zorgt namelijk voor zó veel gemak, en de oude Pink Gellac lamp vond ik net wat minder prettig werken.

Deze lamp daar in tegen is fantastisch! Het is een grote lamp (zowel geschikt voor je handen als voeten), welke automatisch aangaat zodra je je hand in de lamp steekt. Door kort de aan-uitknop aan te raken kun je de gewenste tijd voor het uitharden kiezen: 30, 60 of 120 secondes.


En dan, last but not least: de kleuren. Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om een mooi kleurtje op de nagels.  Natuurlijk kun je ook andere kleurtjes aanschaffen (Pink Gellac heeft ten slotte een heel uitgebreid assortiment aan kleuren), maar een aantal basis kleuren zitten er al voor je bijgeleverd.

Van links naar rechts zijn dat:
- Vintage Nude
- Salmon
- Lipstick Red
- Ruby Red

Zoals ik gewend ben van Pink Gellac zijn dit alle vier prachtige kleurtjes. Vintage Nude had ik al in mijn collectie en is hier groot favoriet, maar ook de andere drie kleurtjes zijn prachtig. Salmon ga ik in de vakantie op mijn teennagels proberen en de andere twee kleurtjes vind ik perfect voor in de herfst- en winterperiode.

Kortom is dit een héérlijke set. Als je dol bent op mooie nagels, maar het toch liever zelf doet dan elke paar weken naar de nagelsalon te gaan is het absoluut een aanrader. Ik ben in ieder geval fan en heb alweer een flinke wishlist met kleurtjes die ik graag wil hebben!

Pink Gellac Elegant Starterset - €159.00
'' Heb jij al eens kennis gemaakt met Pink Gellac

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige set inderdaad. Wel prijzig maar dan heb je ook wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave set! Ik vind jouw kleurtjes ook heel tof! Vooral die eerste twee. Die zou ik ook heel veel dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ELENA | ANELE23-07-2019 14:53

  I love these colors! The PG set looks absolutely adorable.

  Happy Holiday xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie set, ik heb ook voor deze gekozen en ben 'em momenteel aan het uitproberen. De kleuren die bij deze set zitten vinden ik prachtig. Vooral Salmon vind ik een ultieme zomer kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oe, wat een mooie lakjes! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste
  Ik krijg heel moeilijk de nagellak eraf. Ik volg perfect de instructies zoals in het boekje beschreven. Kan iemand mij een tip geven aub om deze lastige karwei aangenaam te maken? Alvast bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is belangrijk om eerst de glans laag van de nagels af te vijlen, vervolgens goed te laten weken in de remover en dan kan je eenvoudig met een zacht bokkepootje de gellak van je nagels afwippen. Eventuele restjes kun je met een zachte gritvijl eenvoudig wegvijlen. :)

   Verwijderen