Pink Gellac - Miami Vibe Collectie


De afgelopen maand ontving ik een heleboel pakketjes van Pink Gellac, waarvan je er twee al eerder hebt kunnen zien; de nieuwe potjes van dit merk én de Lollypop collectie. Over beide was ik ontzettend enthousiast en daardoor werd ik des te nieuwsgieriger naar de nieuwste collectie die ik ontving; de Miami Vibe collectie! Deze bestaat uit maar liefst vijf prachtige kleurtjes die ik vandaag aan je laat zien!


Bij Miami Vibe denken we natuurlijk gelijk aan de zomer, wat bij deze collectie ook helemaal de bedoeling is. De vijf kleurtjes ogen zomers, maar tegelijkertijd ook heel retro.

272 Coral Pink: de lichtste kleur in de collectie is Coral Pink, al is hij op de nagels een stuk minder 'licht' dan dat hij in het flesje oogt. In tegendeel; dit is een neon koraal tint. Wauw! Hij spat echt van je nagels af en dekt daarbij ook nog eens bijzonder goed. Bij neon tinten merk je vaak wel dat je meerdere laagjes moet aanbrengen om écht het neon effect naar voren te brengen, maar bij deze kleur is dat effect bij één laagje al aanwezig.

270 Florida Pink: ook helemaal in mijn straatje is Florida Pink. Roze kleurtjes voor op de nagels doen het bij mij extra goed en deze kleur schreeuwt om een zomers weertje. Hij is fuchsia roze en daardoor lekker opvallend, maar tegelijkertijd heel goed draagbaar!

273 Key Largo Purple: dit is dan één van die kleurtjes waarbij ik een heel retro gevoel krijg. Ik vind het op het eerste oog namelijk niet een kleurtje dat ik in de zomer snel zou dragen; ik zou dan eerder gaan voor lila of lavendel. Key Largo Purple is daar in tegen wat meer donkerpaars. Als nog ontzettend mooi!


269 Surfing Blue: Dit kleurtje trekt weer gelijk mijn aandacht. Naast roze ben ik namelijk gek op blauw, en ondanks dat lichtblauw mijn favoriet is vind ik deze kleur ook ontzettend mooi. Hij doet mij inderdaad denken aan zee en surfen en geeft mij een zomers gevoel.

271 Palmbeach Green: last but not least hebben we nog Palmbeach Green en dat is dan ook de enige kleur waar ik niet denderend enthousiast van word. Dat is natuurlijk een kwestie van smaak, maar zelf ben ik simpelweg geen fan van groen op mijn nagels. Wel vind ik het een hele unieke kleur en dekt ook deze fantastisch.

Al met al ben ik zeker enthousiast over deze collectie en zit er eigenlijk maar één kleurtje bij die ik zelf niet snel zou dragen. De lakjes dekken allemaal in één laagje, al vind ik een tweede laagje bij Florida Pink net wat mooier. Bij de andere lakjes zie ik met een tweede laagje geen verschil!

Pink Gellac Miami Vibe Gellac - €15.00 per stuk
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Prachtige kleurtjes! De koraalroze is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige collectie, perfect voor de zomervakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie collectie! Hier komen we de zomer zeker mee door!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Coral roze vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie kleuren bevat deze collectie!

  BeantwoordenVerwijderen