PUPA Illuminating Blush Powder - Stripes Rose


In de winter ben ik er dol op, maar in de zomer vind ik het toch net wat extra's toevoegen; een mooie blush of highlighter. Ik ontving onlangs de PUPA Illuminating Blush Powder en dat is eigenlijk een combinatie van beide. The best of both worlds, zeg maar. In de verpakking zag hij er al erg mooi uit, maar of hij net zo mooi is als hij lijkt? Dat heb ik voor je getest!

Laten we beginnen met de vormgeving! Ik moet allereerst zeggen dat dit geen nieuw product is van PUPA; het is er eentje die eigenlijk al jarenlang verkocht wordt. Niets mis mee natuurlijk, maar dat is aan de vormgeving gelijk te zien. PUPA heeft tegenwoordig een stuk modernere verpakkingen, maar deze blush powder komt nog in de oude verpakkingen van het merk. Deze zijn zilverkleurig met daarop het rode logo.

Deze verpakking vind ik persoonlijk dan ook niet denderend, maar kwalitatief kan ik er weinig slechts over zeggen. Het is een stevig doosje, welke de poeder volledig beschermt: daar gaat het uiteindelijk toch om!
Als je het iet wat saaie doosje open doet is dat 'saaie' gevoel al snel verdwenen. De onderkant van het doosje vind ik namelijk wel weer erg mooi; deze is van doorzichtig plastic gemaakt en heeft opstaande randjes, waardoor de blush er mooi binnenin valt.

Niet alleen dat doorzichtige plastic vind ik mooi: ook de blush zelf ziet er prachtig uit. Deze is voorzien van vier verschillende kleuren streepjes, welke volgens PUPA zowel samen als afzonderlijk aan te brengen zijn.

Zelf ben ik bij dit soort producten niet zo'n fan van het afzonderlijk aanbrengen, simpelweg omdat de streepjes daar te klein voor zijn. Ik heb geen enkele blush kwast die zó dun is dat ik één van de blush kleuren in zijn eenvoud op mijn kwast kan krijgen. Voor de onderste kleur (de highlighter kleur) is dit nog wel te doen; deze is namelijk net wat breder dan de andere strepen.
Toch merk ik dat ik dit product het liefste gebruik door alle vier de kleuren met elkaar te mengen. Op bovenstaande foto heb ik dat dan ook gedaan, waardoor je een prachtige kleur tevoorschijn krijgt. Deze prachtige kleur doet mij zelfs een beetje denken aan Deep Throat van Nars en dat is al jaren één van mijn favoriete blushes. Een peachy tint met prachtige shimmers; heel natuurlijk en goed te combineren.

Deze kleur staat prachtig bij zowel een lichte als donkere huidskleur en dat maakt hem heel erg universeel. Het is een kleur die ik er wekelijks bij pak en dan ook geschikt vind voor iedere dag. Hij is niet te overheersend, maar toch subtiel aanwezig. Uiteindelijk zorgt hij voor een gezonde blos op je wangen en vind ik het een heel mooi kleurtje.

PUPA Illuminating Blush Powder - Stripes Rose - €25.65
'' Heb jij al eens iets van PUPA of Bellamilan geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen