Sally Hansen Pastel Neons


Als Sally Hansen nieuwe nagellakjes lanceert ben ik van de partij! Ik heb inmiddels al weer jaren geleden kennis met dit merk gemaakt, al ben ik sindsdien fan en pak ik er -als ik mijn nagels lak- regelmatig een lakje van dit merk bij. Onlangs lanceerde Sally Hansen een nieuwe collectie; de Pastel Neons. Uit deze collectie ontving ik een aantal kleurtjes, welke ik vandaag met je deel!In totaal zitten er zes kleuren in deze collectie, waarvan één kleur grotendeels is bedoeld als base coat. Ik ontving hiervan de kleuren Miami Ice & Violet Voltage, al zijn er naast deze paarse en blauwe tinten ook nog roze, peach en neongroene kleuren aanwezig.

Wat dat betreft denk ik zeker dat ik kleurtjes heb ontvangen die ik zelf zou dragen, want hoewel ik niet snel meer naar blauw grijp vind ik Miami Ice op de een of andere manier véél mooier dan ik in eerste instantie verwacht had.

Voordat ik over ga op de swatches; de kleur die je in het midden ziet is Get Mod. Get Mod kan in principe prima in zijn eenvoud worden gedragen, al is hij ook perfect als base coat onder de neon kleurtjes. Door hier eerst een witte lak onder aan te brengen komt de neon kleur nóg beter naar boven en zal deze een nog opvallender en feller resultaat geven.

Tijd voor de swatches! Van links naar rechts zie je hier: Get Mod, Violet Voltage & Miami Ice. Van Get Mod heb ik één laagje aangebracht op de swatch van zowel deze kleur zelf, als onder de lakjes Violet Voltage en Miami Ice. Nadat ik op elke nagel een laagje Get Mod heb aangebracht heb ik van beide neon kleuren ook één laagje aangebracht.

Omdat je al werkt met een base coat in een neutrale kleur vind ik één laagje van de kleuren meer dan voldoende. Ze dekken ontzettend goed en hebben een hele intense kleur. Echt ''Neon'' vind ik het zelf niet helemaal, maar fel en opvallend zijn ze zeker wel! Vooral Violet Voltage vind ik helemaal fantastisch.Sally Hansen Pastel Neons - €11.99 per stuk.
'' Welke kleur van de Pastel Neons is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Het ziet er heel mooi uit, maar ik denk dat het voor mij net iets te fel is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die paarse vind ik heel leuk! En wit is ook wel grappig om een keertje te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Miami Ice erg mooi! Ik heb vorige zomer gelnagels in een soortgelijke kleur gehad, Iceberg van IBD Just Gel. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleurtjes! Love Sally Hansen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Violet Voltage is mijn favoriet uit deze lijn! Vind lila de laatste tijd sowieso een leuk kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een toffe kleurtjes zeg, vooral die witte!

  BeantwoordenVerwijderen