Vijf zomerse Essie nagellakjes


Ik ben dol op nagellakjes, en nu ik vakantie heb -heb ik alle tijd om mijn nagels weer te voorzien van mooie kleurtjes. Zo ontving ik onlangs weer een aantal prachtige nagellakjes van Essie, welke allemaal héél erg geschikt zijn voor de zomer. Deze deel ik vandaag met jullie!


Als ik ze zo op een rijtje zet zie ik gelijk al dat dit alle vijf prachtige kleurtjes zijn voor de zomer. Een witte lak, een peachy lak, twee rode kleurtjes én een glitter lak die precies tussen goud en zilver in zit.

Van links naar rechts zijn dit de kleuren:
Tuck it in my tux
Back in the limo
Bump up the pumps
Double breasted jacket
Jiggle hi jiggle low

Tuck it in my tux
Tijdens de zomer vind ik wit één van de mooiste kleuren om op de nagels te dragen. Deze kleur staat namelijk heel erg fris, al moet ik zeggen dat Tuck it in my tux niet helemaal mijn favoriet is van deze vijf lakjes. Nadat ik vier laagjes heb aangebracht dekt hij nog steeds niet helemaal perfect, wat heel jammer is. Ik merk ook dat deze lak vrij dun is, waardoor het aanbrengen een stukje lastiger gaat.

Back in the limo
Deze kleur maakt mij des te enthousiaster, zeker in tegenstelling tot tuck it in my tux. Back in the limo is een peachy-roze kleur en daar ben ik helemaal dol op. Dit kleurtje dekt perfect in twee laagjes en geeft een hele verzorgde uitstraling.

Bump up the pumps
Ik moet zeggen dat ik in de zomer zelf niet héél vaak rode nagellak draag, maar toch vind ik het wel altijd heel erg mooi staan. Bump up the pumps is een perfecte, koraalrode kleur die net wat draagbaarder is dan fel rood. Deze kleur dekt wederom perfect in twee laagjes.

Double breasted jacket
Deze kleur is net wat donkerder dan Bump up the pumps en is daarbij ook gelijk bordeauxrood. Deze kleur dekt perfect in twee laagjes en vind ik héél erg chique. Het is niet de meest vernieuwende kleur, maar mooi is hij zeker. Dit kleurtje ga ik zelf vooral in de herfst en winter vaak dragen.

Jiggle hi jiggle low
Last but not least ontving ik de kleur Jiggle hi jiggle low: een glitterende lak die tussen zilver en goud inzit. Ik zou hem eerder beschrijven als wit goud, maar dan met héél veel shimmers. Dit soort kleurtjes zijn perfect om te combineren met bijvoorbeeld één van de rode lakjes. Je kan deze dan op je accentnagel aanbrengen (ringvinger) voor een heel mooi effect. Deze dekt ook perfect in twee laagjes.

En dat waren ze: vijf heerlijke kleurtjes van Essie. Mijn favoriet is absoluut Back in the limo: wat een heerlijke, frisse kleur is dat!

Essie nagellak - €9.95 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes. Mijn favoriet is Back into the limo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The shades are really beautiful!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurtjes! Ik ken ze nog geen van allen! Snel maar eens wat aan gaan doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes! De peach is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen