GOODIEBOX Unboxing 'Recharge'


Het is weer tijd voor de nieuwste GOODIEBOX! Dit keer met het thema Recharge, waarbij de aandacht gelegd wordt om jezelf weer helemaal op te laden. Ik heb net drie weken vakantie achter de rug en dat is daardoor wel gelukt, maar deze box belooft mij daar nog verder bij te helpen. Ik ben benieuwd welke inhoud hier volgens GOODIEBOX bij hoort!


HairLust Hair Growth Formula Gummies - Winkelwaarde €32.95 voor 90 gummies 
Het eerste product in deze box is gelijk ook het geen met de meest lekkere geur: dit zoete potje met gummies. Niet zomaar gummies, deze zijn namelijk bedoeld om je haar van binnenuit te herstellen! In deze gummies zitten namelijk vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen om je haar te verbeteren.

Om het product goed te gebruiken is het de bedoeling er drie per dag te nemen, wat voor een lekker snoepje niet zo'n probleem is! Of ze ook echt zo lekker zijn weet ik niet: voordat ik dit soort producten test doe ik zelf namelijk altijd wat meer research naar een merk. HairLust ken ik nog niet, maar ik ga het zeker eens onderzoeken! Tot die tijd kan ik hier vast iemand anders blij mee maken.


Fulgent World Glazen Nagelvijl - Winkelwaarde €10.00
Het tweede product in de box is een nagelvijl. Deze heeft een leuke, donkerblauwe gradiënt die overloopt naar wit. Niet gelijk een product waar ik denderend enthousiast van word -simpelweg doordat ik nog genoeg nagelvijlen heb voor de rest van mijn leven-, maar als je er eentje nodig had is het zeker handig!


Zarkoperfume Pink Molécule Parfum - Winkelwaarde €125 voor 100ML
Dit kleine flesje parfum maakte mij gelijk nieuwsgierig: het was het eerste product wat ik dan ook uit de box haalde. Dit is een zakparfum van Zarkoperfume, perfect om mee te nemen in je tas. Het parfum heeft een roze kleur en in combinatie met de gouden dop en tekst past dat natuurlijk helemaal in mijn straatje!

De geur past helaas iets minder goed in mijn straatje: deze geur is in eerste instantie héél bloemig en wordt daarna heel erg zoet. Ik vind het een hele jonge geur -die ik vroeger dan wellicht ook erg lekker had gevonden-, maar voor nu past hij helaas niet zo goed bij mij.


Beaver Professional Cherry Blossom Shampoo - Winkelwaarde €20.90 voor 350 ML
Hier word ik dan weer wel heel erg enthousiast van: een shampoo van het merk Beaver. Dit merk heb ik al vaker voorbij zien komen en daarbij positieve ervaringen gehoord. Des te leuker om dan op deze manier een product van dit merk te kunnen proberen! Ik ga deze zeker uitproberen en ben dan ook erg benieuwd wat deze voor mijn haar gaat doen.


MineTan Violet Everyday Glow - Winkelwaarde €24.95
Als laatste product zit er in deze box nog een aardige fles van MineTan. Dit product is bedoeld om je zomerse teint vast te houden en geeft je een subtiele teint. Een zelfbruiner in schuim vorm! Doordat de ondertoon van deze mousse violet is voorkomt hij een oranje resultaat en ik denk dat iedereen daar erg blij mee is! Ik gebruik zelf geen zelf bruiner, maar hier kan ik ongetwijfeld iemand anders blij mee maken!

En dat was hem weer: de GOODIEBOX van de maand augustus. In totaal zitten er vijf producten in deze box en daarvan ga ik er zelf ééntje houden (de shampoo). Het is zeker geen verkeerde box, maar het is toch de eerste die mij een beetje tegenvalt. De producten zijn niet verkeerd, maar ik word er tegelijkertijd ook niet héél enthousiast van. Jammer, maar het kan niet iedere maand feest zijn!

Voor een GOODIEBOX betaal je €19.95 per maand (inclusief verzendkosten), en je box heeft iedere maand een waarde van minimaal €65.00. Deze maand heeft de box een waarde van €72.00 en als je het zo bekijkt is het zeker geen slechte deal. Tot hiervoor heb ik eigenlijk alle GOODIEBOXen heel erg leuk gevonden, dus ik denk dat het volgende maand wel weer goed zit!

'' Welk item is jouw favoriet uit deze GOODIEBOX?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Ik vind de box dit keer ook niet helemaal top dit keer. Ik heb ook alleen de shampoo gehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En, heb je die al geprobeerd? Ik ga de mijne vanavond voor het eerst testen. :)

   Verwijderen
 2. Oh, vind het wel een leuke inhoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naar die snoepjes en shampoo ben ik wel benieuwd! De rest vind ik ook niet heel bijzonder (ik gebruik zelf geen zelfbruiner en ik vind bloemige of zoetige parfums niet zo lekker...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de inhoud tegenvalt, al lijkt me de shampoo wel heel fijn, maar dat is dan ook maar 1 product :)

  BeantwoordenVerwijderen