Nieuwe kettinkjes van KAYA Sieraden


Ik ben dol op kettinkjes. Standaard draag ik er vrijwel iedere dag wel één. Ik heb inmiddels een flinke collectie om uit te kiezen, maar genoeg kettinkjes kan je wat mij betreft nooit hebben. Toen ik bij KAYA Sieraden twee nieuwe exemplaren mocht uitzoeken werd ik dan ook gelijk enthousiast. Ik koos twee prachtige exemplaren uit en deel deze vandaag met jullie!


Bij het uitzoeken merkte ik gelijk dat dit nog best een karwei kon worden. Op de website van KAYA vind je namelijk héél veel toffe designs. Deze website verkoopt heel veel trendy sieraden, waardoor de keuze des te moeilijker is. Uiteindelijk kwam ik toch op twee kettinkjes terecht die mij het meeste aanspraken.


De eerste ketting die ik koos is een zilveren ketting met mijn initialen. Ik vind accessoires die gepersonaliseerd worden met initialen altijd heel erg gaaf, maar doordat ik er zelf vier heb wil het nog wel eens lastig zijn om een item te vinden waarop er ook daadwerkelijk vier initialen passen. Zo zat ik een tijdje geleden te kijken naar de Burberry sjaal, waar bijvoorbeeld maar drie initialen oppassen.

Bij deze ketting kunnen er daar in tegen wél vier initialen op. Deze vier initialen staan voor mijn voornamen, met mijn achternaam er nog eens bij wordt het namelijk wel een hele drukke bedoeling.

Doordat ik koos voor vier initialen kon dit worden gegraveerd in een X vorm. Als je minder initialen hebt kunnen deze recht naast elkaar worden gegraveerd, maar juist in de X vorm vind ik het een heel gaaf effect hebben.

Deze ketting is heel minimalistisch, wat precies is waar ik van houd. De initialen zijn van afstand niet gelijk zichtbaar, maar als iemand dichterbij je staat zullen zij deze zeker kunnen lezen. Daardoor vind ik het een leuk, subtiel detail zonder dat dit gelijk té aanwezig is.

Om de ketting net wat unieker te maken is deze bezet met wat kleine bolletjes die over de ketting verspreid zijn. Ik had hem zelf zonder die bolletjes ook érg leuk gevonden (ik ben namelijk dol op simpel), maar mét bolletjes vind ik hem des te beter bij de fashion trends van nu passen.

Ketting Beaded Disc 'Initialen' - €34.90


Als tweede kettinkje koos ik er eentje die ik ook regelmatig voorbij zie komen: een ketting met muntjes. Dit soort minimalistische kettinkjes vind ik heel mooi staan bij truitjes met een ronde hals. Laat ik die bijna dagelijks dragen, waardoor hij des te beter tot zijn recht komt!

Wat ook leuk is om te doen bij deze ketting, is om hem te combineren. Zo staat hij bijvoorbeeld ook heel tof bij de beaded disc ketting met mijn initialen. Door deze ketting wat strakker te dragen en de andere wat losser creëer je eenvoudig meerdere laagjes, welke goed bij elkaar aan sluiten.

Omdat ik in mijn collectie al heel veel rosé gouden sieraden heb koos ik dit keer bij beide kettinkjes voor zilver. Omdat ze beide dezelfde kleur hebben vind ik ze heel eenvoudig te combineren of los te dragen. Zilver past eigenlijk bij al mijn outfits, waardoor ik van deze kettinkjes ongetwijfeld nog heel veel plezier ga hebben!

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met deze twee nieuwe toevoegingen aan mijn sieradencollectie. Met name de ketting met initialen is hier heel erg geliefd. Het is dan ook iets wat ik absoluut nog niet in mijn collectie had!

Ketting 'Mini Muntjes' - €17.95

'' Welke van deze twee kettinkjes is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kettingen! Die met je initialen vooral.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sieraden! Leuk met die initialen! Ze staan je vast heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf die ketting met initialen! Je initialen zijn ook heel mooi samen moet ik zeggen haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kettinkjes. Ik heb zelf ook een gepersonaliseerd kettinkje van hun, met een ; erop. Ik vind het leuke er inderdaad aan dat je dat pas ziet, als je dichtbij staat.

  BeantwoordenVerwijderen