Tiffany & Co. - Return To Tiffany Heart Tag Ketting


Al jaren stond hij op mijn verlanglijstje; de Return To Tiffany Heart Tag Ketting van Tiffany & Co. Deze prachtige ketting is heel eenvoudig, maar daardoor des te mooier. Dit soort eenvoudige kettinkjes kun je namelijk iedere dag dragen. Gezien de sieraden van Tiffany niet héél goedkoop zijn vind ik dat zelf een prima gedachte en besloot ik dan ook om hem om die reden ein-de-lijk maar aan te schaffen.

En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het was heerlijk om de ketting na lang wachten eindelijk aan te schaffen, en uiteindelijk vroeg ik mij ook af waarom ik het eigenlijk niet eerder had gedaan.

De reden waarom is denk ik eenvoudig; het is natuurlijk een prijzige ketting én Tiffany & Co. winkels vind je niet op elke hoek van de straat. Zo is er in Nederland alleen een winkel in Amsterdam, en lieten wij daar nu toevallig een dagje naar toe gaan in de vakantie!

Zo'n dagje Amsterdam doe ik eigenlijk ieder jaar. Soms met mijn moeder, soms met mijn vriend. Dit keer ging ik gezellig met mijn moeder op pad en kwamen wij onder andere uit bij Tiffany. Omdat het vreselijk slecht weer was besloten wij om niet door te lopen naar de PC om naar de echte Tiffany winkel te gaan, maar gingen wij in plaats daarvan naar de Bijenkorf. In Amsterdam hebben zij hier namelijk ook een grote Tiffany booth.


De dame die mij hier hielp was overigens ontzettend vriendelijk, wat de aankoop gelijk extra leuk maakte. Vriendelijk winkelpersoneel kan ik althans altijd wel op prijs stellen! Ze liet mij beide maten van de kettingen passen (Tiffany heeft namelijk een korte en een lange ketting) en daardoor kon ik uiteindelijk mijn keuze maken.

Omdat ik vaak truitjes draag die hoog uitgesneden zijn koos ik voor de lange ketting. Beide maatjes waren heel erg prettig, maar omdat ik twijfelde koos ik voor de lange. Deze is ten slotte altijd nog korter te maken, máár ik heb ondertussen ook al een tweede ketting van Tiffany met de korte lengte. Ik kan ze dus altijd wisselen!


Tijd voor de ketting zelf! Ik koos voor de Return To Tiffany Heart Tag ketting in de maat Small. Je hebt hem ook nog een maatje groter, maar voor mij persoonlijk vond ik die net wat té groot. Deze kleinere maat is juist heel subtiel en elegant; perfect om op dagelijkse basis te dragen.

Dat is dan ook precies wat ik er nu mee doe; de ketting zoveel mogelijk dragen. Doordat hij zilver is -is hij perfect te combineren met mijn andere sieraden en past hij tevens bij vrijwel iedere outfit.

Het enige nadeel aan deze ketting? Hij is zó mooi dat ik mijn andere kettingen voorlopig even niet wil dragen (haha). Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik eindelijk de knoop door heb gehakt en de ketting gewoon heb aangeschaft! Het is zeker één van de leukste aankopen die ik dit jaar deed.

Tiffany & Co, - Return To Tiffany Heart Tag Ketting - €150.00
'' Heb jij sieraden van Tiffany & Co. in je collectie?

5 opmerkingen

 1. Super mooi! Ik heb nog een armband op mijn wishlist staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw... ik ben officieel jaloers! Wat een prachtige ketting en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik vind dit merk zo mooi! Ik wil ook heel graag nog eens een mooi sieraad van hun.:)
  x Robin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jouvence.nl14-08-2019 15:10

  Erg mooie ketting! Inderdaad wel wat prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen