LUSH - Lord of Misrule Bath Bomb


Mijn veel te lieve mama kwam deze week aanzetten met een heerlijk pakket van LUSH. Als liefhebber word ik daar natuurlijk heel erg enthousiast van, vooral toen ik de inhoud van de doos zag. Een aantal van de heerlijke bath bombs die ik kreeg waren namelijk uit de nieuwe Halloween collectie, en die had ik beide nog niet eerder geprobeerd! Ik ging daarom gelijk in bad met de eerste van deze twee bombs: Lord of Misrule.

Lord of Misrule is niet nieuw bij LUSH, maar voor mij wel. Hij gaat al jaren mee (volgens mij soms ook in de kerstcollectie, maar correct me if I'm wrong) en daarom was het inderdaad ook wel eens tijd om hem uit te proberen. Wat ben ik blij dat ik die kans heb gekregen overigens, maar daar over zo meteen meer.


Voordat ik hem in bad gooide was het tijd om hem uitgebreid te bestuderen: Lord of Misrule lijkt in eerste instantie een eenvoudige, groene bal: niets is echter minder waar. In deze bal zitten een heleboel verrassingen die later pas aan het licht komen. Wat betreft de vormgeving zit er een soort kroonmotief op en zie je her en der wat roze spikkeltjes.

Lord of Misrule is zo'n geur waarvan ik denk: hoe kan het in vredesnaam dat ik deze nog nóóit eerder heb geprobeerd? De bath bomb bestaat uit een pittige kruidenmix met zwarte peper en patchouli. Hij is heel warm, maar tegelijkertijd kruidig en heel uniek. Een geur waar ik er niet veel van weet te benoemen!

Tijd om deze Bath Bomb in bad te gooien. Omdat ik hem niet zelf had besteld had ik geen flauw idee wat mij te wachten stond (ik had ten slotte de filmpjes op de website van LUSH nog niet gezien). De verrassing was daardoor des te leuker, want wat een festijn is dit!


Hoe de bath bomb in eerste instantie vrij eenvoudig lijkt (hij begint met een groen water) wordt het al snel een feestje! Vanuit de binnenkant begint er roze vloeistof het water in te spuwen en begint de bath bomb opeens luid te knetteren. Ik moest echt even de kraan uitzetten omdat ik mij af vroeg waar dat geluid opeens vandaan kwam.

Nadat de bath bomb helemaal is opgelost blijf ik achter in een wijnrood bad met een rijkelijk laagje schuim. Niet zoveel als bij een bubble bar: het is ten slotte een bath bomb en géén bubble bar. Ik hoor nog wel eens mensen die zich daar over verwarren.

Ik heb ongeveer een uurtje in bad gezeten met Lord of Misrule en heb daar ontzettend van genoten! De geur is heerlijk, het knisperende effect is vernieuwend en ontspannend én mijn huid voelt na afloop erg zacht aan. De geur blijft bij mij nog een paar uurtjes hangen voordat hij is weggevaagd.

Zou ik deze bath bomb opnieuw kopen? Absoluut. Ik heb weer een favoriet kunnen toevoegen aan mijn oneindige lijst met LUSH favorieten.

LUSH - Lord of Misrule Bath Bomb - €6.50
'' Wat is jouw favoriete LUSH product?

12 opmerkingen

 1. Oeh, deze ziet er heel gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lord of Misrule is m'n grote liefde! ♥ De geur is zooo lekker! Wij gebruiken onze 500ml-fles met veel liefde! De Bath Bomb heb ik dit jaar ook alweer in huis gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh heerlijk. De douchegel heb ik inderdaad ook eens gehad (wel een kleintje), maar de bath bomb was voor mij nog een newbie. :)

   Verwijderen
 3. Ik ben dol op LUSH, dus deze lijkt mij heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh heerlijk al die bruisballen! Zo in september ga ik er zelf ook steeds meer gebruik van maken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief van je mama! Deze lijkt me ook heerlijk. Zou willen dat ik een bad had haha, one day ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik dit soort artikelen lees heb ik zo'n baal moment want wij hebben in ons huis geen bad en in mijn ouderlijk huis hadden we dat wel.. Verder ziet die er goed uit en de geur lijkt me ook heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik mij goed voorstellen haha! Voor ons was het echt een musthave dat ons huis een bad zou hebben. :)

   Verwijderen
 7. Lord of misrule is echt een van m'n favorieten tegenwoordig! Vorig jaar was ik er niet heel erg wild van, maar toen ik hem halverwege het jaar nog eens gebruikte ineens wel! Ik heb hem toevallig gisteren nog gebruik, echt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Meteen zin om in bad te zitten! :)

  BeantwoordenVerwijderen