Milani Cosmetics Powder Blushes


Alweer enige tijd geleden poste ik een Multi Review, met daar in onder andere een -prachtige- highlighter van Milani Cosmetics. Deze highlighter was het eerste product dat ik van dit merk heb geprobeerd, maar naast dit product ontving ik in datzelfde pakketje ook nog twee andere producten van Milani: twee prachtige blushes! Ook deze heb ik de afgelopen tijd uitgebreid getest en deel ik vandaag met jullie.


Ik begin met de -voor mij- meest opvallende van de twee: de Milani Rose Powder Blush in de kleur 01 Romantic Rose. Deze heb je al in één van mijn Instagram posts voorbij kunnen zien komen: daar paste hij namelijk perfect in het plaatje van mijn feed.

De naam omschrijft precies hoe ik de blush ook zou omschrijven: een romantisch roosje. Deze is in 3D uitgevoerd en ziet er daardoor nog schattiger en liefdevoller uit. Een prachtige vormgeving voor in je stash, maar ook een prachtig product om cadeau te geven!

Naast de opvallende roos is de verpakking zelf vrij rustig: deze is doorzichtig met een gouden onderkant, net als bij de highlighter van Milani. Zoals ik daar ook al zei: een hele mooie verpakking, passend bij de prijsklasse van de producten.


Tijd voor de blush zelf! Romantic Rose lijkt op het eerste oog misschien vrij opvallend roze en daardoor wat heftiger, maar bij het swatchen merk je al gelijk dat heel erg mee valt. De roze kleur heeft een warme ondertoon en creëert daardoor een hele gezonde kleur.

Deze kleur vind ik bij mijn huidskleur dan ook perfect aansluiten! Doordat het een warme kleur is ziet mijn huid er na het aanbrengen van de blush een stuk gezonder uit. Deze blush gebruik ik daarom inmiddels ook al weer een paar weken lang bijna iedere dag!


Als tweede ontving ik de Milani Illuminating Face Powder in de kleur 01 Amber Nectar. Ondanks dat het een ''Illuminating Face Powder'' is gebruik ik ook deze als blush, want daar is de kleur wat mij betreft perfect voor!

Net als bij de Rose Powder Blush is ook dit product prachtig vormgegeven. Ook hier komt het rozenpatroon in terug, alleen dit keer in de vorm van een heleboel kleine roosjes. Tevens een verschil met de andere blush is dat deze uit een heleboel verschillende kleuren bestaat, terwijl de Rose Powder Blush uit één kleur bestaat.

Als je zou willen zou je al die losse kleurtjes met een héél klein kwastje kunnen aanbrengen, maar zelf gebruik ik liever alle kleurtjes tegelijkertijd. Ik veeg met mijn kwast over alle kleurtjes en breng deze vervolgens rechtstreeks aan op mijn wangen.


Net als Romantic Rose is Amber Nectar een warme tint, dit keer alleen niet roze maar peachy. Dit soort kleurtjes vind ik perfect voor de zomer en herfst, wanneer ik écht een beetje die sunkissed look wil. Zo vlak na de zomer wil je ten slotte ook nog even kunnen genieten van je zongebruinde huid. Niet dat mijn huid ooit verkleurd in de zon -sadly, haha!- maar bij de meeste mensen is dat wel het geval.

Ondanks dat mijn huid niet snel verkleurd door de zon (vrijwel geen pigment), kleurt hij wel lekker door dit product te gebruiken. Doordat de blush een kleine hoeveelheid shimmers bevat draagt hij echt bij aan die sunkissed look en vind ik het effect simpelweg prachtig.

Ik ben -net als bij de Milani Cosmetics highlighter- bijzonder te spreken over deze twee producten. Ik had dit merk al heel vaak voorbij zien komen, maar ondanks dat had ik het nooit echt geprobeerd. Ik ben blij dat ik daar ondertussen verandering in heb kunnen brengen en kan dan ook niet wachten om meer producten van dit merk te gaan proberen!


Milani Cosmetics Powder Blushes - €16.95 óf €11.95 als je lid bent van luxplus.nl.
'' Welke van deze twee blushes zou jij het snelste aanschaffen?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Oh lekker dit herfst sfeertje in je foto's! Daar ben ik helemaal aan toe haha.
  De producten zijn beide echt gorgeous, die gaan op mijn wishlist voor mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou kiezen voor de romantic rose, mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige producten! Ik kende milani nog niet maar je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt...

  Liefs Sab

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig vormgegeven blushes! Alleen daarom zou ik ze al willen hebben. Ik vind het lastig kiezen (het liefste zou ik ze allebei nemen) maar denk dat ik Romantic Rose net iets beter bij mij vind passen.

  BeantwoordenVerwijderen