Styletone Box September

Joehoe, het is weer tijd voor de maandelijkse unboxing van de Styletone box! Vorige maand was ik heel erg enthousiast over de box, wat de druk voor deze box automatisch nét wat hoger legde. Zou hij deze maand weer net zo leuk zijn? Ik houd jullie niet langer in spanning en deel de inhoud vandaag! Het thema van de Styletone box is deze maand 'Back and Ready' Tijd om terug naar werk, school of wat dan ook te gaan na een fijne vakantie. Inmiddels is het namelijk echt herfst aan het worden en daar ben ik zelf des te blijer mee! Tijd om te kijken welke producten hier bij horen.

Dr. Botanicals Cacoa Masker - Winkelwaarde €9.90
We beginnen de box met een masker van een -voor mij- bekend merk: Dr. Botanicals. Van dit merk heb ik al eens eerder een masker en een crème gehad en daarvan is het masker mij erg goed bevallen. Dit is een cacao masker en dat maakt mij extra nieuwsgierig: ik ben ten slotte dol op cacao geur! 

Doucce Lippotlood - Winkelwaarde €20.00
Van Doucce ontving ik een tijdje geleden een oogpotlood in de BLUX box, en hoewel ik die nog niet heb geprobeerd zag hij er uit als een prima potloodje. In deze box zit daar in tegen een lippotlood: ik ontving hiervan de kleur 479. Naast deze tint is er ook nog een prachtige nude of een mooie bordeaux rode kleur in de boxen te vinden: het is een verrassing welke van de drie je ontvangt! Dit is wat mij betreft zeker een mooi kleurtje voor de herfst.

Bellapierre Highlight Palette - Winkelwaarde €24.00
Van Bellapierre heb ik inmiddels heel wat producten in mijn collectie: één daarvan is een prachtig highlight palette die ik een tijdje geleden heb ontvangen. Niet in een box, maar van Bellapierre zelf. In de Styletone box zit dit keer het 'Heatwave' highlighter palette. Deze had ik nog niet, maar ziet er op het eerste oog erg goed uit!

Paese Nagel Verzorging - Winkelwaarde €10.00
Voor de nagels ontving ik van het merk Paese de Ridge Away. Dit is een product om defecten aan de nagelplaat te verwijderen, of het verwijderen van gele vlekken/oneffenheden. Gelukkig heb ik daar zelf niet veel last van, maar ik ben wel érg benieuwd of dit product zo goed werkt als dat hij klinkt. Hier ga ik iemand anders blij mee maken.

Laritzy Contour Stick - Winkelwaarde €24.00
Last but not least zit er nóg een make-up product in de box (yay!), namelijk een contour stick van Laritzy. Ik contour zelf eigenlijk altijd met een product in poedervorm, maar zo'n stick wilde ik ook al een tijdje proberen. In de box zitten totaal twee kleuren verspreid (Aloha en Mahalo), en daarvan ontving ik de donkerste kleur. Helaas is deze voor mij dan ook veel te donker, maar ik ga ook deze aan iemand anders geven en ben héél erg benieuwd wat die persoon er van vind. Hij ziet er zo op het eerste oog namelijk erg goed uit!

En dat was hem weer: de box van september! In de box zitten dit keer voornamelijk make-up producten en daar ben ik zelf altijd érg fan van. Twee van de vijf producten ga ik zelf niet gebruiken, maar de andere drie komen hier zeker van pas. Daarnaast vind ik eigenlijk alle vijf de producten erg leuk en denk ik dat het zeker een gevarieerde box is. Ik ben weer enthousiast! 

Voor een Styletone box betaal je slechts €15.95 inclusief verzendkosten. De waarde van de september box is maar liefst €87.90 en dat is wat mij betreft weer een goede deal!

'' Welk item uit de box is jouw favoriet?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

 1. Wat een super leuke box! Ik ben echt dol op Styletone. Geloof dat ik ook maar lid moet gaan worden.

  Liefs Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuke box, leuke inhoud ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de inhoud ook weer leuk! Alleen die contour stick snap ik niet zo, dat matcht toch heel snel niet. Klinkt als iets waar ze vanaf moesten,oeps!

  BeantwoordenVerwijderen