3 perfecte herfst kleuren van Pink Gellac

Vorige week kon je mijn review over de nieuwe Uncovered 5 collectie van Pink Gellac al lezen, maar dat waren niet de enigste kleurtjes die ik van dit merk mocht ontvangen. Naast hun nieuwe herfst collectie ontving ik namelijk ook nog eens drie kleurtjes uit voorgaande collecties: elk perfect geschikt voor de herfst! Ik deel deze drie kleuren vandaag met jullie en ben heel erg benieuwd welke jullie favoriet is!

Als we het hebben over herfst kleuren is de keuze wat mij betreft héél breed: bruintinten, nude tinten, rood tinten, oranje, groen: ik kan talloze kleuren opnoemen die ik bij de herfst vind passen. Mijn favorieten zijn meestal nude en oranje/rode tinten, maar door Pink Gellac werd ik even uit mijn comfort zone gehaald. Ik ontving namelijk -naast een nude kleur- ook een groene en een blauwe lak. Met die verrassing was ik echter blij verrast!

De kleuren zijn namelijk stuk voor stuk prachtig. Voornamelijk de groene kleur heeft mij echt verrast, want wat een heerlijk lakje is dit! De volgende keer als ik weer een nieuwe gellak op mijn eigen nagels ga aanbrengen zal dat zeker deze kleur zijn. Hij is namelijk perfect voor de herfst!
Van links naar rechts ontving ik de kleuren:
- Army Green
- Marvelous Blue
- Nude Pink
En op bovenstaande foto zie je de swatches van deze kleurtjes, alleen dan op een net andere volgorde: Army Green - Marvelous Blue - Nude Pink. Van deze drie kleurtjes kende ik 'Nude Pink' al, want deze kleur heb ik al eens eerder geprobeerd. Deze komt namelijk uit de Uncovered 4 collectie en ik kan wel zeggen dat dit één van mijn favoriete kleurtjes is.

Naast Nude Pink ben ik stiekem ook een beetje verliefd geworden op Army Green. Dit is een vrij matte, groene tint zonder enige shimmer of glitter. Heel basic en daardoor héél erg mooi. Ik had niet verwacht dat ik zo'n groene tint zó graag op mijn nagels wilde aanbrengen.

Last but not least ontving ik de kleur Marvelous Blue: een diepblauwe, metallic kleur. In tegenstelling tot Army Green bevat deze kleur wél een heleboel shimmers. Door de combinatie van blauw, shimmers en het metallic effect doet het kleurtje mij denken aan een heldere sterrenhemel: héél erg mooi!

En dat waren ze: de drie -herfstige- kleuren die ik van Pink Gellac mocht ontvangen. Als ik een favoriet moet kiezen ga ik denk ik toch voor Army Green, want ik weet zeker dat ik deze met veel plezier zal gaan dragen! Nude Pink kende ik natuurlijk al (en daar was ik al dol op). Marvelous Blue is een kleurtje waar ik zelf iets minder snel naar grijp, maar wie weet pak ik hem er richting de feestdagen eens bij. Soms is een onverwachte keuze namelijk extra leuk!

Pink Gellac - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Mooi kleurtjes, de roze is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleuren! Die groene is inderdaad verrassend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé? Ik ben er ook positief door verrast. Leuk, want als ik hem zelf had moeten kopen had ik dat toch niet zo snel gedaan.

   Verwijderen
 3. Hele mooie kleuren! Ik zou denk ik voor de roze gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleuren! De groene is wel echt mijn favoriet voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen