FABY Character Collectie Herfst 2019


Vorige week waarschuwde ik jullie al dat er een heleboel nagellak reviews aan zaten te komen, en oh I was right! Ik heb onwijs veel nagellakjes mogen ontvangen de laatste tijd, en van een mooi lakje ben ik natuurlijk niet vies! De laatste tijd heb ik mijn nageltjes weer steeds vaker voorzien van een mooi kleurtje, en één van die kleuren die ik afgelopen week droeg was er eentje uit de nieuwe Character collectie van FABY. Nieuwsgierig naar deze zes nieuwe kleurtjes? Lees dan snel verder!

FABY introduceert maar liefst zes nieuwe kleurtjes: de Character collectie. Zelf omschrijft FABY deze collectie als volgt:

''Je persoonlijkheid heeft zoveel verschillende kanten en die wil FABY graag in de kijker zetten. Of je nu van nature rustig bent, spontaan, moedig of creatief, ons karakter is uniek en maakt ons speciaal. Er is dan ook geen enkele reden om je te verstoppen! FABY wil je doen stralen en dankzij de nieuwe herfst-winter collectie, Character, wordt je persoonlijkheid extra in de verf gezet. De Character collectie bestaat uit 6 krachtige tinten. Van intens oranje tot sprankelend goud, de collectie heeft voor elk wat wils! De kleuren tonen aan dat passie, kracht en schoonheid een perfecte mix kunnen vormen. Onze favoriet? ‘Rebel’, een stralend granaatrood dat je probleemloos met elke outfit kan combineren! Van ons mag de herfst nu alvast beginnen. '' 

Klinkt goed! Tijd om de lakjes van dichterbij te bekijken.
I Deserve It: Krachtig en stralend goud
As Spicy As I Can Be: Vurig oranje-rood
I Know What Is Best: Intens rood
Fearless: Een grijs zo donker als je schaduw
Rebel: Donker granaatrood
Impavida: Warm en aantrekkelijk paars

Zes totaal verschillende kleuren, elk uniek op hun eigen manier. Ik vind het ontzettend leuk dat FABY niet alleen maar heeft gekozen voor standaard rode tinten; eigenlijk is geen enkele kleur in deze collectie écht standaard. Zelfs I Know What Is Best is geen simpele rode lak.

Tijd om te swatchen! Op bovenstaande foto zie je van alle kleuren twee laagjes aangebracht.

I Deserve It is bijzonder gaaf voor de aankomende feestdagen: deze goud zit vol met mooie shimmers en zorgt er gegarandeerd voor dat je nagels opvallen. Deze nagellak dekt met twee laagjes, maar je zou voor een éxtra shiny effect nog een derde laagje kunnen aanbrengen.

As Spicy As I Can Be is absoluut mijn favoriet uit deze collectie: wat een prachtige kleur is dit! Ik ben dol op dit soort kleuren en voor de herfst is dit echt een toppertje. Niet zo gek dus, dat ik deze al op mijn nagels heb gedragen de afgelopen tijd! Het is niet rood, maar ook niet oranje: deze kleur zit er precies tussen in.

I Know What Is Best is de meest 'standaard' kleur uit het rijtje, maar toch is het niet zomaar een rode kleur. Deze kleur zit precies tussen felrood en bordeaux in en ziet er eigenlijk in elk licht weer net wat anders uit. Een heel mooi kleurtje: perfect voor de Kerstdagen!

Fearless zou ik zelf niet zo snel dragen, maar vind ik wel ontzettend gaaf. Ondanks dat FABY deze kleur omschrijft als grijs vind ik hem zelf meer blauw. Gedempt blauw dan weliswaar. Deze kleur bevat verder geen shimmers en geeft daardoor een hele koele uitstraling: ik vind hem prachtig!

Rebel is weer een wat spannendere kleur: dit is eigenlijk een beetje een kameleon lakje. Deze kleur is in elk licht net weer even wat anders. Over het algemeen heeft hij in ieder geval een paarse gloed, eentje die ik prachtig vind! Wederom heel mooi voor de koude dagen.

Impavada is de laatste kleur uit deze collectie: een vrij heldere paars. Niet op een felle manier, maar juist warm en gezellig. Hier zit een héél klein shimmertje in en dat maakt hem net weer even wat spannender. Ook dit vind ik een prachtig kleurtje!

En dat waren ze: de zes nieuwe kleuren uit de Character herfst collectie van FABY. Ik ben zeker enthousiast, en dan voornamelijk over As Spice As I Can Be. Ik denk dat dit zelfs mijn favoriete nagellak is geworden, en dat wil wat zeggen. Ik heb er ondertussen namelijk nog al wat!

Extra leuk: FABY produceert eco-vriendelijk en cruelty free. Alle producten zijn 100% vegan, 100% halal en 10 free. 10 Free houdt in dat de lakjes vrij zijn van de tien meest schadelijke stoffen. Score!

FABY Character Collectie Herfst 2019 - €13.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

  1. Prachtige kleuren! Die oranje/rode is inderdaad heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kleurtjes. Vooral de rode vind ik prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collectie! Faby is een merk dat je niet vaak voorbij ziet komen, dus erg leuk om erover te horen op jouw site. Ik zie dat Faby zelfs 10-Free is, top! Mijn favoriete kleur is As Spicy As I Can Be. Geweldige naam en dito kleur 😊.

    BeantwoordenVerwijderen