Kneipp Beauty Geheim Douche Foam & Body Lotion


In 2014 gebruikte ik voor het eerst een product uit de Beauty Geheim lijn van knijp: sindsdien mijn favoriete lijn van Kneipp. Je kan je daarom vast wel voorstellen dat ik erg enthousiast werd toen er weer twee nieuwe producten in deze lijn werden geïntroduceerd. Ik spreek dan over een nieuwe body lotion én een douche foam: lekker! Ik testte ze natuurlijk voor jullie uit en deel mijn ervaringen vandaag!


Ik begin daarbij met een heerlijke, ontspannende douche! Ondanks dat ik dol ben op de herfst en winter zijn deze seizoenen wél wat minder prettig voor mijn huid. Vooral bij de overgang van de seizoenen merk ik dat mijn huid wat droger aan voelt. Producten met extra oliën en verzorgende stoffen vind ik op dit moment dan ook extra fijn.

Deze douche foam van Kneipp is er precies zo eentje. De Kneipp Beauty Geheim lijn is voorzien van natuurlijke arganolie, marula olie, wonderboomolie én olijfolie. De bijbehorende geur is tevens een olie geur, alleen dan op een minder 'pure' manier. Deze olie geur is namelijk ontzettend warm en bevat zelfs een vleugje vanille, waardoor het een hele winterse geur wordt. Héél erg lekker!

Sinds ik voor het eerst een douche foam gebruikte ben ik dol op dit soort producten: je hebt namelijk geen washandje of spons nodig om het product lekker te laten schuimen. Breng een flinke dot aan op je hand, verdeel over je beide handen en zeep er vervolgens je gehele lichaam mee in. Ik doe dit altijd terwijl ik op een afstandje van de douchekop sta, zodat het product even kan intrekken voordat ik het af spoel.

Doordat de foams van Kneipp heel erg zacht zijn voelt dit ook precies zo aan op mijn huid. Nadat ik de de douche foam af heb gespoeld krijg ik geen trekkerig gevoel en blijf ik de geur nog eventjes lekker ruiken. Zodra mijn huid droog is -is de geur helaas wel weg, maar daar hebben we de body lotion voor!


Deze body lotion komt dan ook als geroepen: de vorige body lotion die ik dagelijks gebruikte was namelijk net op. Dat was er eentje van The Body Shop (van de Milk & Honey lijn), en ik vind het géén probleem om deze te moeten vervangen voor de Beauty Geheim variant van Kneipp.

Deze body lotion is namelijk geschikt voor mijn gevoelige huidje -yay!- en werkt simpelweg zoals hij moet werken. De geur is wederom heerlijk en de substantie is precies goed. Niet te dik, niet te dun: hij smeert gemakkelijk uit én trekt lekker snel in.

Nadat ik mijn huid heb ingesmeerd met de body lotion kan ik er weer even goed tegen aan: geen droge of trekkerige huid meer voor mij! Ik was al fan van de Kneipp Beauty Geheim lijn, en deze producten hebben dat gevoel weer versterkt!

Kneipp Beauty Geheim Douche Foam - €8.49
Kneipp Beauty Geheim Body Lotion - €9.49
'' Heb jij de Beauty Geheim lijn van Kneipp al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Oeh dit klinkt supper lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kneipp heeft altijd zulke fijne producten. Deze wil ik ook zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de moeite waard! Ik ben benieuwd wat je er van vindt. :)

   Verwijderen
 3. Ik hou zo enorm van de producten van Kneipp!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn merk hé? Vooral de warmere geuren (zoals deze) vind ik érg prettig.

   Verwijderen
 4. Het klinkt heel fijn! De verpakking vind ik ook mooi trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen