Pink Gellac - Uncovered 5 Collectie

Soms krijg ik een hele tijd geen pakketjes met nagellak, maar de afgelopen weken ontving ik daar in tegen een heleboel pakketjes met nagellak, waardoor je dit product de komende tijd weer iets vaker op mijn blog voorbij zal zien komen. Vind ik zelf overigens geen probleem, want een mooi kleurtje op de nagels is nooit verkeerd! Ik ontving onder andere de nieuwe Uncovered 5 collectie van Pink Gellac, en deze deel ik vandaag met jullie!


In totaal zitten er in deze nieuwe collectie vijf kleurtjes: vijf prachtige, neutrale kleuren. Van licht roze tot en met mauve, passend bij elke outfit en elk huidtype.

Als het gaat om nagellakjes (of gel lak) ben ik zelf dol op nude tinten en draag ik -op zo af en toe rood na- weinig andere kleurtjes meer. Deze collectie sloot dan ook gelijk goed aan bij mijn persoonlijke voorkeuren.

De vijf kleuren in deze collectie zijn:
- Pale Pink
- Powdered Mauve
- Fresh Pink
- Neutral Lavender
- Moody Mauve

Ondanks dat al deze kleurtjes nude zijn, zijn het niet de typische bruine en beige huidskleur tinten. In plaats daarvan heeft Pink Gellac gekozen voor vijf gedempte, roze en paarse tinten.

Laten we beginnen met Pale Pink. Pale Pink is dan ook gelijk mijn favoriet uit deze collectie, wat ik niet zo heel vreemd vind. Dit is een mooie, poederige lichtroze kleur. Past perfect bij mijn lichte huid en geeft daardoor een heel verzorgd effect!

Powdered Mauve is een gedempte kleur lila met wederom een poederig effect. Deze kleur neigt al een beetje naar mauve, al zou ik hem toch nog onder het kopje lila plaatsen. Ik zie bij deze kleur een lichte bruine ondertoon en daardoor creëert ook deze kleur een perfecte 'nude' look.

Als derde kleur ontving ik Fresh Pink: wederom een roze tint. Ook deze is wat gedempt en heeft een poederige uitstraling, al is deze wel wat aan de felle kant. Hij neigt al wat meer naar koraalrood en daardoor zou ik deze eerder in de zomer dragen dan in de herfst of winter, maar dat maakt hem uiteraard niet minder mooi!

Als je net als ik dol bent op lila, dan is Neutral Lavender de perfecte kleur voor jou! Ook dit is een perfecte kleur voor de lente en zomer, maar in tegenstelling tot Fresh Pink zou ik deze ook gerust in de herfst en winter dragen. Een perfecte kleur voor het hele jaar door!

Last but not least zit de kleur Moody Mauve nog in de collectie: echt mauve. Lekker donker en zelfs een tikkeltje vampy. Wederom wél een gedempte kleur met een poederige look, waardoor de kleur -ondanks dat hij vrij donker is- niet heel heftig lijkt. Ook dit vind ik een fantastische kleur voor de koude seizoenen!

Wat een prachtige collectie is dit! Mijn favoriet is duidelijk Pale Pink, maar ook de andere kleurtjes spreken mij ontzettend aan. Ik heb inmiddels een aantal van de Uncovered collecties van Pink Gellac mogen testen en ik merk dat de Uncovered kleurtjes ook echt mijn favorieten zijn geworden. Ik ben weer heel enthousiast en blij met deze aanvulling van mijn Pink Gellac stash.

Pink Gellac - Uncovered 5 Nagellak - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Ik vind eigenlijk alle kleuren heel mooi haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn hele mooie kleurtjes en leuk dat het geen standaard herfst collectie is. Ik ben benieuwd hoe dekkend Pale Pink (vind dat een hele mooie kleur) is, ga ik binnenkort even uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, vooral de lavendelkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke collectie is dit zeg! Ik vind de roze kleur ook het mooiste.

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie kleurtjes! En gave foto's heb je gemaakt. De roze is favoriet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie kleurtjes! De paarse vind ik het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige pastelkleurtjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen