Too Cool For School Pumpkin Review


Ik ben een sucker als het gaat om producten met leuke (chique of juist hele schattige) verpakkingen. Zo kwam ik onlangs op de website van Little Wonderland terecht: een webshop vol met heerlijke verzorgingsproducten. Bij Little Wonderland vind je onwijs veel producten (huidverzorging, gezichtsverzorging én make-up) omtrent K-Beauty. Ik mocht een aantal producten uitkiezen en tegen dat aanbod heb ik natuurlijk geen 'nee' gezegd. Ik koos voor drie producten van het merk 'Too Cool For School' en deel deze vandaag met jullie!


Als het gaat om K-Beauty kan ik wel zeggen dat ik hier al jaren fan van ben. Vooral toen ik nog wat jonger was shopte ik heel veel van het merk Etude House: hier heb ik tegenwoordig nog steeds een aantal producten van in mijn make-up collectie. Qua huidverzorging heb ik iets minder ervaring met K-Beauty (op een paar sheet masks na), maar daar wilde ik uiteraard graag verandering in brengen!

Het eerste product welke ik daarom uitkoos is het 'Pumpkin 24K Gold Mask'. Voordat ik begin met het masker zelf kan ik niet om de verpakkingen heen, want wat is dit masker onwijs leuk vormgegeven! Ik ben ondertussen helemaal in herfst sferen en daar past dit masker helemaal bij. Perfect met een kaarsje, een boek en een warm bad!

Dat is dan ook precies hoe ik dit masker heb geprobeerd: boekje erbij en relaxen maar! Het masker bevat geen print of kleur, maar wel een heel fijn geurtje. Hij ruikt niet naar pompoen (wat ik stiekem wel een beetje had verwacht) maar dat vind ik zelf niet zo'n probleem. Hoewel ik pompoen erg leuk vind -vind ik de geur er niet altijd even lekker van. Wel ruik ik een warme, crèmige geur die ik erg aangenaam vind.

Volgens Too Cool For School is dit masker bedoeld voor het laten oplichten van de huid, de huid te verzachten én roodheid te verminderen. Vooral van dat laatste ben ik altijd een fan: sommige maskertjes laten mijn huid namelijk extra rood lijken. Bij dit masker had ik daar gelukkig geen last van en heb ik juist een hele fijne ervaring gehad: nadat ik het masker er 20 minuutjes op heb gelaten heb ik het masker verwijderd, het overgebleven ''gel'' van het masker ingemasseerd en hoefde ik na het badderen geen eens een dagcrème aan te brengen.

Voor een enkel masker vind ik hem wat aan de prijzige kant, maar ik moet wel zeggen dat ik er onwijs van heb genoten. Dit is zeker één van de fijnste maskers die ik ooit heb geprobeerd, en aangezien dat er een heleboel zijn is dat wel een heel groot compliment. Zou ik 'm opnieuw kopen? Dat zeker! Ik geef liever iets meer uit als ik weet dat een masker echt zijn werking doet!

Too Cool For School Pumpkin 24K Gold Mask - €6.95

Omdat ik de producten van Too Cool For School er zó onwijs leuk uit vond zien besloot ik dat ik het een leuk idee vond om alle drie de Pumpkin producten uit te proberen. Het tweede product in dat rijtje is de Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack. Dit is een alles-in-één moisturizer voor de nacht: een masker dat je aanbrengt voor het slapen. Deze dient je beschadigde, doffe of droge huid weer helemaal te herstellen, en dat terwijl je zelf lekker ligt te slapen!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik over dit product in eerste instantie een beetje sceptisch was: meestal vind ik dat dit soort moisturizers veel te nat zijn. Daardoor ga je vaak slapen met een veel te geolied gezicht en dat resulteert er bij mij in dat ik absoluut niet lekker kan slapen. Gelukkig werd ik door dit product wederom positief verrast en viel dat heel erg mee!

De moisturizer voelt eigenlijk aan als mijn gewone crème en heeft dezelfde, subtiele geur als het 24K sheet mask. De moisturizer lijkt al snel in mijn huid te trekken en als ik de volgende ochtend wakker wordt is er vrijwel niets meer van te merken dat ik het product gebruikt hebt. Daar ben ik blij om: ik heb namelijk ook wel eens een dergelijk product gehad waarbij mijn huid de volgende dag nóg vet aanvoelde.

Vet voelt mijn huid dan ook niet meer aan, hoogstens een beetje plakkerig. Dit hoor je dan ook af te spoelen met water, waarna je huid klaar is voor je make-up van die dag!

Het Pumpkin Sleeping Pack heeft mij -gelukkig- positief verrast, en hoewel ik hem zelf nog niet zo heel lang in gebruik heb (iets minder dan twee weken) vind ik het erg fijn om hem één tot twee keer per week te gebruiken om mijn huid een extra boost te geven. Na het gebruik van de Pumpkin Sleeping Pack voelt mijn huid namelijk ontzettend zacht en soepel aan!

Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack - €15.95

Last but not least zijn we aangekomen bij mijn het laatste product: het Pumpkin Purifying 24K Mask. Als de ekster die ik ben werd ik hier -net als bij het andere 24K gold mask- gelijk nieuwsgierig naar: zou dit masker dan wél echt goud zijn?

Het plaatje op de verpakking -welke wederom té schattig is- deed dat wel vermoeden, en ja hoor! Dit masker is zo goud als maar kan: alsof je je gezicht in een pot gouden verf hebt gedoopt: ik houd er van!

Doordat het masker een kleurtje heeft kun je goed zien waar je het masker al hebt aangebracht, want dit is in tegenstelling tot het eerste masker geen sheet mask. Dit is een vloeibaar masker, welke ik zelf altijd aanbreng met een oude foundation kwast. Met een kwast vind ik het altijd net wat beter te verspreiden dan met de vingers.

Nadat ik het masker heb aangebracht laat ik hem zo'n vijfentwintig minuten zitten: net zo lang tot het masker hard genoeg aanvoelt. Bij mij was dit na deze tijd het geval, waardoor ik kon beginnen met de volgende stap: het af peelen van het masker.

Omdat het om een peel off mask gaat merk ik dat mijn huid hier automatisch iets gevoeliger van wordt: in tegenstelling tot het andere masker. Mijn huid ziet er na het verwijderen wel een stukje roder uit, maar gelukkig verdwijnt dit effect na enige tijd en wordt mijn huid al snel een stukje rustiger.

Nadat mijn huid wat is afgekoeld voelt deze wederom lekker zacht en gevoed aan. Het effect is eigenlijk een beetje hetzelfde als bij het Pumpkin 24K Gold Mask, al is deze natuurlijk nét wat leuker om aan te brengen!

Too Cool For School Pumpkin Purifying 24K Mask - €20.95

Oh, wat een leuk merk is dit zeg! Ik ben heel erg blij dat ik via deze webshop kennis heb gemaakt met een -voor mij- nieuw merk, eentje waar ik ook nog eens bijzonder enthousiast over ben! Ik kan je zeker aanraden de producten eens een kans te geven: alleen voor die leuke verpakkingen wil je ze tenslotte al in je collectie hebben! Ik ben in ieder geval meer dan tevreden.

'' Welk product zou jij het eerste proberen?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

7 opmerkingen

 1. Wauw, dit ziet er té leuk uit! Prachtige foto's weer. Vooral het sheet mask lijkt mij erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg ziet er echt super leuk uit! Hoe cool zo'n goude masker, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie producten. Het masker zou ik als eerste proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk deze producten! Ik kende het merk ook nog niet... maar ik ben wel benieuwd geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke verpakkingen allemaal zeg! Ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettende leuke items heb je uitgekozen. De verpakkingen zien er super leuk en heerlijk herfstig uit. Grappig ook dat het laatste masker ook een gouden kleurtje heeft. Zal er op je gezicht vast ook hilarisch uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen