Too Faced Hot Buttered Rum Oogschaduw Palette


Kerst collecties zijn gevaarlijk. Niet alleen als het om kerstdecoraties en accessoires gaat, maar vóóral als het gaat om make-up en beauty. Eén van de merken waar ik altijd warm van wordt gedurende de Kerst periode is Too Faced. Ook dit jaar lanceerden zij weer een prachtige collectie. Eén  van de producten in die collectie is het Hot Buttered Rum palette, en deze schafte ik alvast aan! Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!


Het Hot Buttered Rum is één van de schattige 8 pan palettes van Too Faced. Vorig jaar was er ook zo'n klein palette in de Kerstcollectie te vinden, namelijk het Sugar Cookie palette. Vorig jaar kon ik deze al niet laten liggen, en over het Hot Buttered Rum palette was ik zelfs nóg enthousiaster.

Waarom ik er zo enthousiast over was? Allereerst natuurlijk de vormgeving, want die is bij dit palette echt prachtig. Ik ben dol op de uitstraling van hete koffie, warme chocolademelk en noem het maar op. Dit palette heeft precies zo'n afbeelding, inclusief flinke dot slagroom met sprinkles. Laat de kleur nu ook nog eens perfect bij de herfst en winter passen, en ik ben om.


Maar, hoe mooi de buitenkant ook kan zijn: als de binnenkant mij niet aanspreekt koop ik een palette als nog niet. Tegenwoordig heb ik namelijk genoeg make-up in mijn stash, en daarom schaf ik alleen nog artikelen aan waarvan ik écht weet dat ik ze veel ga gebruiken.

Dit palette was er daar zeker eentje van, want doordat hij vol zit met natuurlijke kleuren is het een prachtig palette voor elke dag. In totaal zitten er maar liefst acht kleuren in dit palette: van links naar rechts (en boven naar beneden) zijn dat:
- Whipped Cream
- Bottoms Up
- Born To Rum
- Spiked
- Vanilla Extra
- Warm & Fuzzy
- Sin-Ammon
- Buttered Rum


Time to see whats inside! Het is wat mij betreft écht een prachtig palette, maar is hij heel vernieuwend? Dat niet! Ik heb absoluut al genoeg kleuren in mijn collectie die hier op lijken (op de rode en gele tint na), maar persoonlijk vind ik dat niet erg. Ik gebruik altijd één palette voor een ooglook en daarom vind ik het ideaal als een palette een bepaald kleurenthema heeft.

Dit kleurenthema is zeker uniek als ik het vergelijk met mijn andere palettes. Dat komt voornamelijk door de rode en gele tint, want zulke kleuren heb ik nog niet veel in mijn collectie. Met name de rode kleur heb ik de afgelopen dagen heel vaak gedragen: wat een eyecatcher is dat zeg!


Al het gaat om kwaliteit ben ik dar doorgaans niet zo bang voor bij Too Faced. Ik werd bij dit palette -gelukkig- dan ook niet teleurgesteld: alle acht de kleurtjes zijn zeer goed gepigmenteerd. De enige kleur die op mijn huid een beetje wegvalt is Bottoms Up, al is dit daardoor de perfecte kleur voor onder het wenkbrauw bot.

Zoals ik van Too Faced gewend ben blenden de oogschaduws goed met elkaar, zonder dat alle kleur hierdoor verdwijnt. Mijn favoriete kleurtjes zijn absoluut Spiked (Rose gouden shimmers) en Sin-Ammon (rood). Met deze twee kleurtjes als basis maak ik de mooiste looks met dit palette!

Yes, ik ben weer héél erg blij met dit schattige palette van Too Faced! De kerstcollectie gaat er altijd hard door bij dit merk, dus mocht je er iets van willen scoren zou ik er niet te lang mee wachten.

Too Faced Hot Buttered Rum Oogschaduw Palette - €24.99
'' Staat er iets van de Too Faced kerst collectie op jouw wishlist?

6 opmerkingen

 1. Echt een heel mooi palette!! Vind de kleurtjes echt heel gaaf en helemaal voor nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie wat een toffe kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi palette, prachtige kleuren! Leuk om cadeau te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's! Het palette is ook echt prachtig...

  Liefs Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is zoooo mooi! Ik heb hem toevallig vandaag ook gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Damn, wat een prachtige kleuren! Ik hou van warme tinten, dus dit is echt wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen