Trind Herfst/Winter 2019-2020 - Lost Galaxy


Het is inmiddels al weer even geleden dat ik een nagellak collectie van Trind heb ontvangen. Ik heb er dan ook een hele tijd niets over gehoord, maar de afgelopen tijd zag ik dit prachtige merk weer steeds vaker voorbij komen. Als ze bij jou -net als bij mij- even van de radar waren verdwenen herken je misschien nog wel de oude flesjes met de lange, doorzichtige doppen. Heel mooi, maar vrij onhandig door de lengte. Ze pasten daardoor nooit in mijn lades, maar daar is ondertussen verandering in gekomen! Naast die verandering lanceerde Trind onlangs ook weer een nieuwe collectie: de Lost Galaxy collectie. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


Het is niet zo dat Trind al die jaren dat ik er niet over heb geschreven volledig van de aardbodem was verdwenen: ik hoorde er simpelweg een stuk minder over dan daarvoor. Gelukkig lijkt dat ondertussen verleden tijd en zie ik het prachtige merk steeds vaker weer voorbij komen op blogs en Social Media. Dat vind ik persoonlijk niet erg, want Trind heb ik altijd een fijn merk gevonden!

Ik was dan ook gelijk enthousiast toen ik het persbericht met de bijbehorende lakjes uit de Lost Galaxy collectie ontving. In totaal zijn dit zes kleuren, waarvan ik er sowieso vier zelf had kunnen kopen. De andere twee kleurtjes zou ik tegenwoordig niet héél snel meer dragen, maar zijn zeker ook de moeite waard en nu ik ze in huis heb ben ik daar des te blijer mee!

Van boven naar beneden zie je op bovenstaande foto: 
Nude Venus
Gold Dust
Cosmic Red
Maroon Moon
Drops of Jupiter
Lost Galaxy

Voordat ik wat dieper inga op de kleurtjes wil ik allereerst nog een klein beetje aandacht geven aan de -voor mij nieuwe- vormgeving van de nagellakjes van Trind. Zoals ik al zei was de laatste collectie die ik van hen heb getest nog met de oude vormgeving van doorzichtige, lange dopjes. Heel mooi, maar altijd wat onhandig en daardoor nooit perfect passend in mijn nagellak lades. Deze slanke, matzwarte dopjes zijn wat mij betreft een heel stuk chiquer én tegelijkertijd ook een stuk gunstiger. Zo hoef ik de lakjes namelijk niet meer plat in mijn lades te leggen, waardoor de nagellak geen rare dingen gaat doen!

Tijd voor de kleurtjes! Hetzelfde rijtje als ik hiervoor opsomde, maar dan van links naar rechts. Van alle kleurtjes heb ik op de swatches twee laagjes aangebracht en dat is wat mij betreft méér dan voldoende. Bij sommige kleurtjes zag ik eigenlijk geen verschil tussen de eerste en tweede laag, omdat de eerste laag al ontzettend veel dekking gaf.

Naast de nieuwe dopjes heeft Trind ook nieuwe kwastjes bij hun vernieuwde potjes, welke een stukje breder en korter zijn. Hierdoor voorzie je eenvoudig je gehele nagel van lak door slechts één keer heen en weer te lakken. I like it!

Wat betreft de kleurtjes vind ik de Lost Galaxy zeker een geslaagde collectie. Voornamelijk Nude Venus & Gold Dust zijn kleurtjes die ik op dagelijkse basis graag draag. Deze zijn namelijk niet té opvallend, passen goed bij elke outfit en geven tegelijkertijd toch een verzorgde uitstraling. Cosmic Red & Maroon Moon zijn perfect voor tijdens de wintermaanden en Drops of Jupiter en Lost Galaxy zijn voor mij wat verder uit mijn comfort zone. Deze had ik vroeger zonder twijfel gedragen, maar pak ik er tegenwoordig wat minder snel bij omdat deze kleuren niet vaak bij mijn outfits matchen. Mooi zijn ze daar in tegen wel: check bijvoorbeeld Drops of Jupiter even. Deze kleur heeft echt fantastische, witter glitters én is ook nog eens metallic.

Omdat ik Trind al een tijdje niet meer had gebruikt was ik erg nieuwsgierig of de lakjes mij nog steeds even goed zouden bevallen, en het antwoord daarop is een volmondig 'ja'. Ik vind de kleurtjes mooi, de vormgeving heeft een heuse verbetering ondervonden én de kwastjes lakken heel fijn. Ik ben nog steeds fan!

Trind Herfst/Winter 2019-2020 - Lost Galaxy - €10.15 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes, ik zou voor de Nude Venus kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nude venus is ook mijn favoriet! Prachtige foto's.

  Liefs Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleurtjes! Trind is inderdaad een fijn merk. Vind het een mooie en gevarieerde collectie. Nude Venus en Cosmic Red springen er voor mij persoonlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trind is hier ook favoriet. En deze kleurtjes zijn allemaal lekker draagbaar, precies waar ik van hou.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! ik heb zelf bijna geen herfstige kleurtjes in mijn stash sinds dat ik ben overgestapt naar gellak.

  BeantwoordenVerwijderen