Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel Eau de Parfum

Ik bestel de afgelopen tijd niet heel vaak meer, als we het hebben over beauty en make-up. Laten we het niet over andere dingen hebben, want daar bestel ik nog steeds meer dan genoeg van! ;). Toen ik een wel héél interessante actie bij Yves Rocher voorbij zag komen werd mijn interesse toch gewekt en besloot ik om een kleine bestelling te plaatsen. Bescheiden, maar toch erg leuk! Ik bestelde onder andere een parfum: de Yves Rocher So Elixir. Benieuwd hoe deze mij is bevallen, en hoe belachelijk weinig ik hier voor heb betaald? Lees dan snel verder!

Voor deze parfum betaalde ik welgeteld -ja, je leest het goed- één hele euro. €1.00 voor een parfum die normaal €55.90 kost. Niet vanwege een foutje op de website, maar vanwege een hele leuke actie. Deze actie is inmiddels helaas niet meer geldig, maar komt regelmatig voor op de website van Yves Rocher!

Tijdens deze actie kreeg je het duurste product in je winkelmandje voor slechts €1.00. De enige voorwaarde hieraan was dat je een bestelling van minimaal €10.00 moest plaatsen. Niet zo'n probleem voor mij, want ik ben dol op de handzepen van Yves Rocher. Ik bestelde er daar drie van én koos voor een -voor mij- onbekend geurtje.
Het geurtje dat ik koos is So Elixir Bois Sensuel. In totaal heb je een stuk of drie verschillende 'So Elixir' geurtjes, maar aangezien ik dol ben op de wat zwaardere geuren koos ik voor degene met de zwaarste geurnoten.

Voordat ik begin met de geur zelf moet ik zeggen dat ik de verpakking van deze parfum verrassend mooi vind. Soms vind ik dat bij Yves Rocher namelijk aardig tegenvallen, maar dit geurtje heeft een heel passende flacon. Hij past goed bij de geur én staat heel erg mooi in mijn parfumcollectie.

De geur zelf is heel bijzonder: een sensuele geur die bestaat uit een combinatie van houtnoten en romige balsems. Wanneer je de parfum opspuit is de patchouli duidelijk aanwezig en is hij gelijk ontzettend sterk. Een beetje té sterk voor mijn smaak, en dat wil heel wat zeggen: ik ben namelijk dol op sterke geuren! Wanneer ik de geur echter wat langer draag schemert er een vleugje vanille door en merk ik dat de geur al snel een stuk minder sterk wordt. Het scherpje randje wordt verzacht door de vanille absolue en creëert daardoor een veel warmere geur. Sterk is namelijk fijn, zolang het maar niet te scherp is.

Nadat ik de geur ongeveer een half uurtje draag vind ik hem heel erg lekker geworden en past hij een stuk beter bij mij dan wanneer ik hem op spoot. Het fijne aan het feit dat het toch een wat donkerdere, zwaardere geur is -is dat je hem ook aan het eind van de avond nog ruikt! Zeker een aanrader als je net als ik dol bent op dit soort geuren. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee, en dat voor een euro!

Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel Eau de Parfum 50 ML - €55.90
'' Heb jij wel eens een geurtje van Yves Rocher geprobeerd?

5 opmerkingen

 1. Wat een prachtige foto's! De geur lijkt mij erg lekker, en wat een fijn prijsje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heerlijke parfum en je hebt prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto’s. Deze geur lijkt me heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben heel benieuwd naar de geur! Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie flacon! Dit is niet mijn geur denk ik maar ik ben wel benieuwd naar die andere 2.

  BeantwoordenVerwijderen