Cellularline Freepower Slim Powerbank & Sensastion Case


Ondanks dat ik van bedrijven héél veel aanvragen krijg om telefoonhoesjes te reviewen, doe ik dat tegenwoordig nog nauwelijks op mijn blog. Simpelweg omdat ik het vaak niet interessant vind én omdat ik niet dagelijks van hoesje verwissel. Toen ik van Cellularline een mailtje kreeg besloot ik echter om wél een samenwerking aan te gaan: dit is namelijk absoluut mijn favoriete merk als het om accessoires gaat! Weten waarom? Lees dan snel verder!

Ik begin gelijk met mijn favoriet van de twee: de Cellularline Sensation Case. Dit is een lichtroze, siliconen hoesje mét bumper aan de voorkant. Dat laatste is ook precies wat ik altijd heel belangrijk vind bij een hoesje: wat heb ik er aan als dat niet het geval is?

Gelukkig voor mij hebben de hoesjes van Cellularline de perfecte vormgeving wat dat betreft. Ze hebben aan de voorkant (bij je scherm) een opstaande bumper. Valt je telefoon dus op de glas kant, dan raakt de vloer (of waar je hem maar op laat vallen) niet gelijk je scherm, maar het hoesje.

Dat is wat mij betreft dan ook een groot nadeel bij negen van de tien telefoonhoesjes die ik tegenkom: ze hebben geen bumper aan de voorkant. Dan is het leuk als je een tof kleurtje of patroontje op de achterkant van je telefoon ziet, maar als hij niet beschermt wordt heb ik liever geen hoesje!

Naast dat het hoesje heel fijn is qua bescherming is ook het kleurtje dat ik deze keer uitkoos prachtig. Het is een poeder, bijna -oudroze tint. Niet zo fel dat hij specifiek bedoeld is voor de zomer, maar geschikt voor het hele jaar. Dat is dan ook ongeveer hoelang ik met een telefoonhoesje van dit merk doe. Dit is nu mijn tweede hoesje van Cellularline en de vorige heb ik er bijna een jaar omheen gehad. Na een jaar doet het hoesje nog prima zijn werking... maar de kleur is niet meer helemaal wat het ooit was geweest. Logisch, want je hebt zo'n ding iedere dag een flinke tijd in je handen.

Cellularline Sensastion Case - €24.99


Hoewel ik bekend ben met de hoesjes van dit merk, kende ik nog niet veel van hun andere producten! Daar kwam onlangs verandering in, want naast het hoesje ontving ik ook een Cellularline Freepower Slim Powerbank.

Van het fenomeen powerbank hebben we ongetwijfeld allemaal wel eens gehoord, maar mocht dat niet het geval zijn leg ik het kort voor je uit. Een powerbank is eigenlijk een extra accu voor je telefoon. Deze laad je van te voren thuis op en kun je vervolgens meenemen in je tas. Ga je bijvoorbeeld een dagje weg en weet je dat je telefoon het niet gaat overleven zonder powerbank? Dan is dit de ideale oplossing! Je verbindt eenvoudig je telefoon met de powerbank en kunt zo je telefoon opladen zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn.

Ik heb al verschillende powerbanks geprobeerd, maar ik moet zeggen dat ik de meesten toch wel teleurstellend vind. Ik heb er één van Duracell en die doet zijn werk heel goed, maar voornamelijk merkloze en goedkope varianten doen bij mijn telefoon weinig. Ze laden misschien een halve telefoon op én gaan vaak ook na een paar keer al kapot.

Maar goed, we hebben het vandaag over dit exemplaar van Cellularline. Tijd om deze uit te proberen! Ik heb hem een nachtje aan de lader gelegd, waarna ik hem de volgende dag heb uitgeprobeerd toen mijn telefoon bijna leeg was. Het duurt ongeveer een uur tot 1.5 uur voordat mijn telefoon volledig is opgeladen en dat vind ik prima voor zo'n powerbank! Het fijne is simpelweg dat je geen stopcontact nodig hebt. Je kan gewoon je telefoon én powerbank in je tas stoppen en voordat je het weet zit je telefoon weer vol.

Het belangrijkste bij zo'n powerbank vind ik toch altijd: hoe vaak kun je je telefoon hiermee opladen? Deze powerbank heeft een capaciteit van 3000mAh en daarmee kan ik mijn telefoon drie keer volledig opladen. Vind ik heel erg netjes!

Een laatste puntje waar ik heel enthousiast over ben bij deze powerbank: hij is ontzettend dun en licht in gewicht. Geen probleem dus om deze extra mee te nemen, je zult er namelijk niet zwaar voor te hoeven tillen én het kost nauwelijks ruimte in je tas.

Cellularline Freepower Slim Powerbank - €24.99

Yes, ik ben weer helemaal tevreden met deze twee producten van Cellularline. De hoesjes zijn natuurlijk iets duurder dan hoesjes van bijvoorbeeld Aliexpress, maar zelf heb ik liever één goed hoesje dan tien-twintig hoesjes die ik na een week weggooi.

'' Wat voor hoesje heb jij om je telefoon?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Prettig dat het hoesje een bumper heeft, want wat heb je inderdaad aan die extra bescherming als je scherm nog steeds aan diggelen kan vallen? Een powerbank heb ik standaard op zak; in m'n handtas een kleine merkloze (die het overigens prima doet) en in een grotere tas een van 15.000 mAh van Xtorm. Gaat al jaren mee en doet het nog steeds perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm18-11-2019 14:14

  Tof kleurtje dat hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk hoesje! Ik zelf een hoesje van Idealofsweden en daar ben ik echt mega fan van!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Qua vormgeving vind ik die prachtig! Ik vind het alleen jammer dat ze geen bumper hebben en dus niet echt beschermend zijn.

   Verwijderen
 4. Super mooi dat kleurtje van het hoesje. Ik heb zelf een hoesje van caseapp en die vind ik ook top.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik ook een heel tijdje gehad, inderdaad ook erg fijn!

   Verwijderen