FitFlop Ida Flex Sneakers Urban White Mix


Witte sneakers: ik vind ze fantastisch, maar je gaat er zó snel doorheen. Hoe goed je ze ook schoonmaakt: eens in de zoveel tijd heb je weer een nieuw paar nodig. Ik heb zelf een flink aantal paren witte sneakers op voorraad, en deze toffe exemplaren van FitFlop mocht ik onlangs aan mijn collectie toevoegen.


De schoenen die ik mocht uitkiezen komen van schoenfashion: een toffe webshop met een ruime keuze aan schoenen voor dames en heren.

Hoewel ik doorgaans een schoen met een flinke hak net wat mooier vind, vind ik het ook heerlijk om op platte schoenen te lopen. Vooral als ik aan het werk ben: ik werk namelijk aan een tafel, en wanneer ik hakken draag ben ik net iets te lang voor die tafel. Dan krijg ik weer snel last van mijn nek en dat probleem heb ik met sneakers niet!

Omdat ik het liefst een witte sneaker draag koos ik daar ook dit keer weer voor. Een witte sneaker heeft doorgaans mijn voorkeur omdat je deze simpelweg met elke outfit kunt combineren. Met een lichte jeans, maar ook met een donkere jeans of een toffe pantalon.

Ik koos voor de sneakers van het merk FitFlop en daar had ik persoonlijk nog niet eerder van gehoord. De schoenen zagen er online echter mooi uit, dus ik durfde het bestellen wel aan!

Eenmaal in huis vallen de sneakers mij ook zeker niet tegen. Qua vormgeving zijn ze natuurlijk niet heel bijzonder; ze zijn wit... maar dat vind ik zelf juist heel fijn. Geen poespas, maar een simpele schoen die ik veel kan gaan dragen.

Het fijne aan deze schoenen vind ik zelf toch wel de zool: deze is aan de achterkant wat dikker en daardoor loop je heel soepel. Handig om rekening mee te houden is dat de schoenen echt goed op maat vallen, en dan eerder een beetje aan de krappe kant. Ik heb meestal 37.5/38 en deze schoenen zitten bij mij goed strak.

Dat loopt overigens natuurlijk nog wel een beetje uit, maar veel speling zal er niet in komen. Ik vind ze gelukkig heel fijn zitten, dus wat mij betreft is de maat voor mijn voetjes helemaal goed.

De vormgeving is mooi, ze zitten lekker én ze lopen ook nog eens comfortabel. Ik ben blij dat ik eens kennis heb gemaakt met de schoenen van FitFlop en ik ben zeker ook heel nieuwsgierig geworden naar hun andere schoenen!

FitFlop Ida Flex Sneakers Urban White Mix - €100.00
'' Hoeveel paar witte sneakers heb jij in je collectie?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

Lees hier mijn disclaimer. 

11 opmerkingen

 1. Wat een prachtige sneakers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er tof uit! veel plezier met deze sneakers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave sneakers! Leuke webshop ook, super veel aanbod.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige sneakers! Heel veel draagplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze gaaf! Ik ben dol op witte schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke sneakers! Ik kende het merk eerlijk gezegd ook nog niet, maar witte sneakers zijn altijd goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze heel erg tof! Ik ben absoluut een sneaker fan!

  BeantwoordenVerwijderen