Mijn herfst/winter interieur wishlist

Vanaf het moment dat ik wist dat wij ons eerste huis gingen aanschaffen ben ik druk geworden met het opdoen van inspiratie rondom het interieur. Iets wat mij altijd heeft geïnteresseerd, maar het inrichten van een heel huis is toch net weer even wat anders dan alleen je slaapkamer. Inmiddels wonen wij al weer bijna een jaar in ons huis en is deze in principe helemaal af. Ondanks dat denk ik dat het in mijn hoofd nooit helemaal af zal zijn: ik ben dol op vernieuwing. Zo staat er bovenaan mijn wishlist dat ik graag een nieuwe keuken wil, maar niet alle veranderingen die ik nog graag wil doen zijn zo grandioos. Nieuwe accessoires maken mij bijvoorbeeld ook érg gelukkig. Al die items die op mijn wishlist staan (groot en klein) deel ik vandaag met jullie!

Nieuwe keuken
Normaal zou ik zeggen 'save the best for last', maar vandaag doen we het even helemaal andersom. Ik begin er namelijk mee! Bovenaan mijn wishlist staat namelijk een nieuwe keuken.

Nu is het niet zo dat onze oude keuken er slecht aan toe is: absoluut niet. Het is een bestaande keuken die wij zelf hebben aangepast door er nieuwe deurtjes en een nieuw blad op te zetten. De vorige bewoners hadden namelijk een hele moderne (antraciet hoogglans) keuken, terwijl wij juist meer fan zijn van een landelijke stijl. Deze landelijke keukens vind ik bijvoorbeeld erg mooi. Vanzelfsprekend dus dat wij kozen voor crème kleurige deurtjes en een bruin, houten blad. Heel mooi, maar helaas is de keuken door de andere bewoners niet helemaal zo goed geplaatst als dat eigenlijk zou moeten. Daardoor beginnen sommige kastjes nu wat scheef te trekken en moeten wij deze zelf steeds weer bijstellen. 

De keuken ziet er dus prima uit, maar als ik heel eerlijk moet zijn zou ik een nieuwe keuken wel erg fijn vinden. Qua stijl zou ik niet veel afwijken van wat wij nu hebben (landelijk dus), en ook qua grootte ben ik heel enthousiast over deze keuken. Wij hebben nu namelijk een V-vormige keuken met een heel groot keukenblad. Perfect voor mij qua ruimte, want ik ben er dol op om regelmatig iets lekkers te bakken.

Nordic Ware Bakvorm
Over dat bakken gesproken... nu het weer kouder weer is vind ik het heerlijk om uren in de keuken te staan en lekker te bakken. Taarten, muffins, koekjes: noem het maar op. Omdat ik gek ben op de herfst en winter vind ik bakken in deze thema's het allerleukste. Ik kan dan ook uren rondkijken op blogs voor inspiratie rondom baksels. Zo ben ik dol op de blog van Laura's Bakery! Deze feestelijke bakvorm van Nordic Ware staat daarom hoog op mijn lijstje! Ik heb er al een heleboel van dit merk (welke overigens ontzettend fijn zijn), maar deze voor mini bundt cakes mag er nog wel bij!

Rivièra Maison Minutes Du Soleil Wandklok
Iets wat ook nog ontbreekt in ons huis is een mooie wandklok. Niet eens zozeer om de tijd daadwerkelijk van af te lezen (want laten we eerlijk zijn, dat doen we tegenwoordig allemaal wel vanaf onze telefoon), maar wel omdat ik het een decoratief stuk vind. Deze van Rivièra Maison past helemaal bij de rest van de stijl van ons huis. Hij is wel een beetje prijzig (€139.00), maar dan heb je ook wel iets moois hangen!

Hugo Boss Zermat Plaid
Sinds kort ben ik helemaal fan van het verwisselen van de plaid op onze bank. Ik heb inmiddels zo'n vijf verschillende plaids die ik regelmatig afwissel, maar deze van Hugo Boss kan er wat mij betreft nog wel bij! Dit is een kasjmierblend, dus beeld je maar alvast in hoe zacht deze zal zijn. 

Umbra Tigem Sieradenhouder
Misschien niet het eerste wat je te binnen schiet bij interieur, maar wel in dat van mij! Een mooie sieradenhouder kan namelijk een heuse eye catcher zijn in je slaapkamer of inloopkast. Deze van Umbra is voorzien van goudkleurige details en dat past wederom precies bij de rest van onze inrichting. Heel erg mooi om hier je kettinkjes aan op te hangen. Niet alleen mooi overigens, want het is ook nog eens heel praktisch: zo raken ze niet allemaal met elkaar in de knoop!

Bath And Body Works Geurkaarsen
Last but not least kan een lekkere geurkaars natuurlijk niet ontbreken op mijn wishlist! Ik heb altijd een flinke geurkaarsen voorraad in huis, en dan het liefste de kaarsen van Bath and Body Works. Momenteel staan er weer twee op mijn verlanglijstje: Gooey Marshmallow en Spiced Gingerbread Swirl. Deze klinken beide echt heerlijk!
En dat was hem: mijn interieur wishlist op dit moment. Ik ben vooral heel erg nieuwsgierig geworden wat er bovenaan jullie interieur wishlist staat, en of er iets op die van mij staat waarvan je het zelf ook wel zou willen!

'' Wat staat er bovenaan jouw interieur wishlist?Dit artikel bevat betaalde promotie.

Lees hier mijn disclaimer.

14 opmerkingen

 1. Een mooie wensenlijst. Ik wilde ook een nieuwe keuken, de huidige is echt aan vervanging toe en de nieuwe komt nu in lente 2020. Kan niet wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm11-11-2019 10:34

  Ohh die kaarsen: wil ik! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, die bakvorm staat ook op mijn lijstje. Vind 'm super tof! Lijkt me zo leuk om van die mini cakekjes te bakken en te fotograferen! :) En te eten natuurlijk, dat ook, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke wishlist! Ik heb zelf op het moment niet echt veel dingen op mijn interieur lijstje staan, een huisje, dat is namelijk voor nu het belangrijkste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik mij goed voorstellen! Hopelijk vind je snel een fijn plekje. <3

   Verwijderen
 5. Dit lijken mij heerlijke items, geurkaarsen kan je nooit genoeg hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie wishlist! Ik wil ook zo graag een andere keuken. We wonen nu in een huurhuis dus dat zit er echt niet in. Wauw, die klok is echt pretty! Geurkaarsen zijn altijd goed, die geuren klinken echt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer zeg! Dat is inderdaad wel echt het voordeel van een koophuis. Wat voor keuken zou je nemen als je wel kon switchen? <3

   Verwijderen
 7. Mooie wishlist! De klok is denk ik mijn favoriet... maar die prijs...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mij staat ook de nieuwe keuken hoog bovenaan het lijstje! Ik vind het inrichten van een huis stiekem ook best een lastige taak, heel wat anders dan alleen een slaapkamertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohhhh i feel ya. Mijn wishlist groeit ook alsmaar. B&Bworks kaarsen kun je ook nooit genoeg hebben. Elke keer dat ik naar Amerika vlieg zoek ik gelijk een B&B op. Ik ben in een half jaar tijd al door minstens 3 van die mega kaarsen heen, oeps haha.

  BeantwoordenVerwijderen