Mijn nieuwe, leren knoopriem + twee outfits

Ik ben dol op accessoires: sieraden, tassen én de laatste tijd vooral riemen. Vooral nu het herfst is vind ik het heerlijk om jurkjes te dragen met een toffe heupriem, om hierdoor net wat meer accent te leggen op je curves. Onlangs ontving ik hiervoor een heel mooi exemplaar van moderiemen: een hele leuke website met een groot aanbod aan -jawel- riemen. Ik maakte met deze mooie riem twee outfits en deze deel ik vandaag met jullie!

Op de website van moderiemen kwam ik heel veel leuke exemplaren tegen, maar mijn uiteindelijke keuze viel op deze zwarte knoopriem. Zo'n soort riem zocht ik namelijk al een tijdje, omdat ik hier de laatste tijd steeds meer toffe outfits voorbij zag komen.


Jurk: H&M
Laarzen: Steve Madden
Riem: Moderiemen
De eerste outfit is er precies zo een die ik de laatste tijd erg vaak draag: een oversized jurk met een toffe tailleriem én een paar overknee laarzen. Ik combineer zo'n outfit zelf altijd met een 15 denier panty: veel huid zie je namelijk niet, maar ik vind de overgang van een vrij doorzichtige, zwarte panty net wat mooier dan bloot been op laars. Mijn benen zijn namelijk heel wit, waardoor het anders bijna lijkt alsof ik een witte panty aan heb ;).

Oh en trouwens, hoe prachtig is deze Michael Kors Trunk tas? Deze staat inmiddels al een tijdje op mijn wishlist en het kost aardig wat wilskracht om hem niet te bestellen. Het is echt een plaatje, en zoiets heb ik nog niet in mijn collectie!

Jumspuit: Moss Copenagen
Schoenen en tas: Michael Kors
Riem: Moderiemen

 Mijn tweede outfit ziet er in eerste instantie misschien iets minder winters uit, maar in combinatie met een dikke panty is ook deze perfect voor de herfst en winter. Ik had afgelopen zomer een jumpsuit als deze (maar dan met korte mouwen) die ik heel erg graag combineerde met een tailleriem. Nu het winter is kan ik deze niet meer echt aan, maar eentje met lange mouwen zou wél heel erg goed kunnen. In combinatie met deze stoere laarsjes en tas van Michael Kors is dit echt een hele toffe outfit. Als je zo'n boiler suit met lange pijpen kunt scoren heb je ook een hele geslaagde look trouwens, mocht je niet zo'n fan zijn van panty's!

En dat waren ze: mijn twee outfits met deze mooie riem. Natuurlijk kun je er eindeloos mee combineren, al moet ik zeggen dat mijn meeste outfits met deze riem er hetzelfde uitzien als de eerste outfit die ik vandaag deelde!

Zwart leren knoopriem - €37.95
'' Draag jij vaak een tailleriem?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Oeh die eerste outfit is tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie riem! En de eerste outfit vind ik helemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tweede outfit vind ik heel gaaf! Leuk bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave riem. De eerste outfit is ook mijn favoriet, hele gave laarzen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk zo'n riem en wat een fijne inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk zo'n knoopriem. Denk dat ie je heel goed staat! Ik weet niet of het mij zou staan. Ik heb het idee dat je er slank voor moet zijn (en dat ben ik helaas niet ;-)) Leuke combinaties heb je ermee bedacht. Ik vind die Michael Kors laarsjes trouwens super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind zo'n riem ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen