Multi Review | Dermasence, BAE (Hema) en Lavera


Yes, het is weer tijd voor een lekkere Multi Review! Ik kreeg de laatste tijd weer heel veel pakketjes binnen, en soms combineer ik een aantal van deze producten in één groot artikel. Ik review daarom vandaag niet een, niet twee, maar vier producten! Twee producten van Dermasence, een product van Hema (BAE) én een product van Lavera. Nieuwsgierig wat ik van deze producten vond? Lees dan snel verder!


Ik begin met twee nieuwe producten van Dermasence, een merk waar ik al jaren lekker producten van aan het testen ben. Ondanks dat de verpakkingen van dit merk niet het meest spannend zijn hebben de producten zelf mij nog niet vaak teleur gesteld!

Adtop creme 
Het eerste product dat ik heb mogen ontvangen is de Dermasence Adtop crème: een voedende lipidenkracht voor het hele lichaam. Ik moet zeggen dat ik even moest lezen wat deze crème nu precies voor je doet, en ik denk niet dat ik de enige ben die bij het woord 'lipidenkracht' even moet nadenken.

Dit product is eigenlijk een alleskunner om je droge (of zelfs eczeemgevoelige) huid een oppepper te geven én het geeft een verzorgend laagje over de huid. Een beetje verzorging is in deze koude maanden namelijk niet verkeerd: voor mijzelf geld dat vooral voor mijn benen.

De Adtop crème is dus eigenlijk een bodylotion, om het een iets simpelere naam te geven. Deze lotion is vrij vloeibaar en daardoor goed uit te smeren over de huid. Doordat de body lotion vrij dun is trekt hij lekker snel in en laat hij je huid een stuk zachter achter dan voor het gebruik. Het enige wat ik eigenlijk mis is een lekker geurtje: dat zou hem helemaal afmaken! - €21.90

Dermasence Cream extra
Het tweede product dat ik van Dermasence heb geprobeerd is de nieuwe Cream extra: een verzorgende crème die een perfecte bescherming dient te geven tegen de kou. Ook deze is voor de droge tot extreem droge huid: dat klinkt voor mij als geroepen.

Deze crème is -in tegenstelling tot de adtop crème- bedoeld voor je gezicht en dat is ook precies waar ik hem voor heb getest. En ondanks dat deze crème je huid moet hydrateren en versoepelen bevalt deze crème mij toch iets minder goed. Ik merk dat deze wat minder goed in mijn huid intrekt, waardoor de crème een vettig laagje op mijn huid achterlaat. Mijn huid voelt daaronder prima aan, maar dit vette gevoel is voor mij toch een reden om hem er niet zo snel bij te pakken. - €20.90

BAE pH-Lipbalm
Het tweede product is er eentje die er net wat spannender uit ziet: een nieuwe lipbalm van BAE. Het merk BAE ken je misschien al wel, want dit merk wordt verkocht bij één van de populairste winkels in ons land: de Hema.

Onlangs introduceerde Hema hun nieuwste beautymerk: BAE. Dit merk verkoopt allemaal Vegan producten en daar is deze lipbalm er één van. Dit is de Be Marbelous! pH-lipbalm. Deze reageert -ja, zoals je al kon lezen- op de pH waarde van jouw lippen/huid en zal daardoor bij iedereen een andere kleur geven.

In totaal zijn er van deze nieuwe be marbelous! lipbalsems drie kleureffecten: roze, rood en oranje. Ik ontving hiervan de kleur oranje, al wordt deze op mijn lippen alles behalve oranje! Vind ik overigens niet erg, want ik heb uiteraard liever roze dan oranje op mijn lippen!

Het kleurtje is heel subtiel, maar zeker aanwezig. De lipbalsem is daardoor net wat spannender dan een lipbalsem zonder kleur. Ik moet wel zeggen dat de lipbalsem van mij iets voedender had mogen zijn: ik heb namelijk niet het gevoel dat de balsem ook echt iets voor mijn lippen doet. Mijn lippen blijven namelijk -helaas- droog nadat ik de balsem heb aangebracht. Een leuk kleurtje dus, maar qua voeding had het net wat beter gekund. - €5.50

Lavera hydraterend sheetmasker met gletsjerwater en biologische komkommer
Last but not least ontving ik van Lavera nog een leuk pakketje: ik kreeg namelijk één van de nieuwe maskers van Lavera opgestuurd. Dit masker bevat gletsjerwater en biologische komkommer, en klinkt daardoor extra spannend! Leuk om te weten: dit masker is geschikt voor de gevoelige huid!

Of het masker ook daadwerkelijk zo spannend is? Ja, wat een lekker masker is dit! De komkommer is duidelijk aanwezig als we het hebben over geur, maar ook tijdens het opbrengen. Dit geeft namelijk een heel verzachtend gevoel en zorgt ervoor dat het masker absoluut niet warm wordt op mijn huid. Dat wil namelijk nog wel eens gebeuren met maskers!

Nadat ik het restje wat het masker heeft achtergelaten heb ingemasseerd blijft er geen vettig laagje achter, maar voelt mijn huid zacht en gehydrateerd. Omdat dit een eenmalig masker is, en ik er maar eentje heb getest, kan ik natuurlijk niet zeggen hoe dit masker is en wat hij doet voor je huid als je hem consistent gebruikt... maar voor een eenmalig masker ben ik zeker tevreden! €5.99

En dat waren ze: de vier producten die ik vandaag voor jullie review. Ik ben voornamelijk heel erg te spreken over het masker van Lavera én de Adtop crème van Dermasence: het masker zou ik zeker opnieuw kopen en de crème blijf ik nog lekker gebruiken!

'' Welk product zou jij het liefste eens willen proberen?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Oh, wat is de huls van die lippenbalsem mooi! Ik hou nog steeds zo van dat marmereffect. Jammer dat hij niet echt iets doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik zelf al jaren producten van Dermasence en heb er veel profijt van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh die marble lipbalm is idd prachtig. Ik heb hem zelf in de rode variant en het kleurtje is heel mooi... maar ik vind hem ook niet echt hydraterend helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, voor de kleur kan je hem dan in ieder geval -gelukkig- nog gebruiken. :)

   Verwijderen
 4. De producten van Dermasence lijken me heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! De producten klinken allemaal wel heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lippenbalsem vind ik mooi voor de wintermaanden! De Dermasence Cream extra heb ik ook. Hij doet 't echt super goed op een droge huid maar de geur vind ik een dingetje ;)

  BeantwoordenVerwijderen