Multi Review | Nivea, Labello & Weleda


De winter is absoluut mijn favoriete seizoen: niet alleen omdat ik dol ben op de gezellige warmte die dit seizoen met zich mee brengt... maar ook omdat er héél veel nieuwe producten uitkomen rond deze tijd. Ik ontving de afgelopen weer heel veel pakketjes en zo af en toe voeg ik een heel stel producten samen in één review. Vandaag doe ik dat ook, met producten van Nivea, Weleda én Labello.


Ik begin allereerst met de producten van Nivea. Deze producten komen je wellicht bekend voor: ze liggen namelijk al weer enige tijd in de winkel. Nivea bracht namelijk onlangs vier verschillende lijnen voor vier verschillende haartypes uit: voor steil haar, voor krullen, voor volume én voor textuur. Ik ontving natuurlijk producten voor de krullen lijn, en die testte ik maar al te graag uit!

In totaal zijn er vier producten in de krullenlijn, waarvan ik alleen de plumping mousse mis. Wellicht dat ik die binnenkort zelf nog ga aanschaffen, al moet ik zeggen dat ik mousse niet héél vaak gebruik.

Iets wat ik wél vaak gebruik is een 'primer', en daar begin ik dan ook mee. De primer zit in het kleinste flesje van de drie en is bedoeld om je haar te preppen. Deze breng ik zelf aan in mijn haar voor het föhnen of stijlen, en beschermt daardoor mijn haren tegen de hitte.

Dit product is wat mij betreft héél erg prettig: ik kan geen enkele heat protector bedenken die ik fijner vind dan dit product. Dat komt voornamelijk doordat het een soort crème is, en normaal zitten heat protectors vaak in een spray vorm. Doordat deze primer meer crème-achtig is kun je hem stukken beter verdelen door je haar.

Naast de primer ontving ik ook de Curl defining crème én de Curl forming spray. Van deze twee producten ben ik het meest enthousiast over de defining crème: deze gebruik ik dan ook elke dag. Deze kneed ik voornamelijk in de puntjes van mijn haar om ze een stuk minder pluizig te laten ogen. Een heel fijn product!

Last but not least: de Curl Forming Spray. Dit is eigenlijk het enige product waar ik niet heel enthousiast over ben: hij doet namelijk niet veel voor mijn haar. Als ik deze inspuit krijg ik niet veel meer model in mijn haar en merk ik dat mijn haar heel hard opdroogt. Een beetje alsof ik teveel haarlak heb ingespoten. Dat vind ik zelf wat minder prettig: dan gebruik ik liever de defining crème.

Maar, al met al vind ik dit absoluut een fijne lijn! De primer en defining crème gebruik ik op dagelijkse basis en ga ik ook zeker opnieuw kopen zodra deze op zijn!

Primer - €6.49
Curl Defining Cream - €5.79
Forming Spray - €6.99

Ook Weleda bracht weer een aantal nieuwe producten uit, waarvan ik de 'Forst Harmony Shower' graag wilde uitproberen. Dit is een milde douchecrème met biologische sesamolie: hij is Limited Eiditon én Vegan. Klinkt goed natuurlijk!

Deze douchecrème sprak mij echter al aan voordat ik de omschrijving las: kijk naar die verpakking! Heel erg festive en perfect geschikt voor de winter door de takken. Het allerleukste aan de verpakking is overigens natuurlijk de eekhoorn: jullie weten onlangs ongetwijfeld dat ik daar dol op ben.

Of ik van de douchecrème zelf even enthousiast werd als van de verpakking? Ja, absoluut! De geur is vrij sterk en ruikt heel anders dan een douchegel die ik normaal zou aanschaffen, maar valt mij zeker niet tegen. Het is een frisse sparrenbos geur met een vleugje lavendel. Die combinatie zorgt ervoor dat ik hem perfect vind om te gebruiken vlak voor het slapen gaan: het is namelijk een hele rustgevende geur.

Deze creme schuimt minder hard als een douchegel, maar geeft meer een foam laagje. Na het afspoelen voelt mijn huid lekker zacht en heb ik geen droog gevoel als ik onder de douche weg stap. Het enige wat ik nog mis is een bijpassende bodylotion in deze geur!

Weleda Forest Harmony Shower Crème - €7.99


Last but definitely not least: twee producten voor de lippen. Deze producten zijn van het merk Labello: zij brengen in totaal twee nieuwe producten uit. Een nieuwe variant in de Labello Crayon lijn én een nieuwe Labellino.

Ik begin gelijk met mijn favoriet van de twee: de Labellino Coconut & Aloë Vera. Dit schattige eivormige lipproduct bestaat natuurlijk al enige tijd en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe geuren.

Deze keer is die geur een combinatie van kokos en aloë vera, en als je het mij vraagt is dit echt de lekkerste Labellino geur tot nu toe. Zoals Labello hem zelf al omschrijft is het alvast een flash forward naar de zomer: het is namelijk een hele frisse, zoete geur. Niet té zoet overigens, want de combinatie van aloë en kokos maakt hem net warm genoeg om ook in de winter te kunnen gebruiken.

Ik was al fan van Labellino, maar dit is toch even mijn nieuwe favoriet geworden van alle geurtjes die ik tot nu toe heb geprobeerd! De groene verpakking vind ik overigens wel iets minder succesvol, maar gezien de Aloë Vera snap ik die keuze wel.

Labellino Coconut & Aloë Vera - €5.99

Naast de Labellino brengt Labello ook nog een nieuwe Labello Crayon uit: een lipstick met de verzorgende eigenschappen van Labello. Deze kende ik in tegenstelling tot het andere product nog niet, dus natuurlijk werd ik hier héél nieuwsgierig van!

Deze lipstick in de kleur Rosy Nude is heel subtiel roze met een koraalkleurige ondertoon. Hij sluit redelijk goed aan bij de originele kleur van mijn lippen, maar geeft een net iets meer verzorgde uitstraling. Het is geen lipstick met een hele hoge pigmentatie en daardoor is hij niet helemaal dekkend, maar zeker aanwezig.

Ondanks dat het een mooi kleurtje is ben ik verder niet héél enthousiast over deze crayon. Het aanbrengen met zo'n puntje gaat niet heel precies en daarnaast vind ik hem zelf wat droog aanvoelen. Omdat een gewone lipstick mij dan meer dekking geeft merk ik dat ik er dan liever een reguliere lipstick bij pak dan de crayon. Ik had liever gehad dat hij ook de verzorgende elementen van de Labellino had gehad!

Het is absoluut geen slecht product, maar iets meer hydratatie had van mij simpelweg gemogen. Als ik een product gebruik voor de droge lippen vind ik hydratatie namelijk belangrijker dan een mooi kleurtje. Dan ligt mijn voorkeur toch bij de Labellino!

Labello Caryon Lipstick Rosy Nude - €6.99

Zes nieuwe producten met elk zo zijn favorieten: ik ben vooral héél erg te spreken over de Nivea primer en curl defining crème én de Weleda showercrème en Labellino. Wat mij betreft een heleboel nieuwe, geslaagde producten!

'' Welk product lijkt jou het fijnste?
Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Die Weleda-verpakking ziet er inderdaad prachtig uit, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie review! Die creme van Nivea en de douchegel lijken mij erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Shower creme van Weleda ziet er super leuk uit, lijkt me ook een fijn product. Ik ga eens kijken of ik 'em hier in de buurt kan vinden. De Labellino heb ik hier ook liggen en ben door jou wel heel erg benieuwd geworden. Die geur lijkt me hemels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie review, ik vind de multi reviews altijd het leukste haha. De douchecream lijkt mij het lekkerste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke verpakking van Weleda! Ik ben benieuwd geworden naar de producten van Nivea.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke verpakking van Weleda! Ik ben benieuwd geworden naar de producten van Nivea.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke verpakking van Weleda! Ik ben benieuwd geworden naar de producten van Nivea.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh die Lip Crayon heb ik ontvangen in de Blux Box!

  BeantwoordenVerwijderen