Styletone Box November


Begin deze week unboxte ik voor jullie de nieuwe GOODIEBOX van de maand november, en vandaag is het tijd voor de Styletone box! Beide boxen bevallen mij over het algemeen erg goed, dus natuurlijk was ik weer erg nieuwsgierig naar de inhoud. Net zo nieuwsgierig als ik? Lees dan snel verder!


Deze maand is het thema van de box Happy Glow en zijn de producten samengesteld om je huid even een flinke oppepper te geven. Met dit koude weer is dat ten slotte geen overbodige luxe! Na deze box beloofd Styletone volgende maand met een knaller van een box het jaar uit te gaan, dus dat beloofd wat! Voordat het zo ver is heb ik het eerst nog even over de inhoud van deze maand.

Seacret Spa Hydrating & Smoothing Mask - Winkelwaarde €9.95
Het merk Seacret is inmiddels voor mij heel bekend geworden: ik heb ondertussen een heel aantal producten van dit merk geprobeerd. Dit merk zit namelijk niet alleen in Styletone, maar ook in GOODIEBOX en Jouwbox! Gelukkig vind ik het een fijn merk, dus dit maskertje kwam zeker van pas. Ik heb hem inmiddels ook al gebruikt en mij is hij prima bevallen! Niet heel bijzonder, maar lekker voor een relax avondje.


Youth Lab Lipbalm - Winkelwaarde €9.00
Zonder een goede lipscrub en lipbalm kom ik de winter niet door, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe favorieten! Deze lipbalm van Youth Lab sprak mij qua vormgeving totaal niet aan, maar eenmaal op mijn lippen des te meer. Deze is heerlijk verzorgend en plakt totaal niet. Doordat het tubetje heel klein en dun is -is hij ook nog eens perfect om in je tas mee te nemen!


Styl London Banana Setting Powder - Winkelwaarde €17.05
De welbekende banana powder van Styl London. Ik heb deze al eens eerder in een andere box ontvangen en was er destijds niet helemaal weg van, maar als je op zoek bent naar een poeder met een héle lichte dekking en puur een matterend effect is dit zeker een aanrader. Ik houd zelf alleen van net iets meer dekking!


Creative Cosmetics - Winkelwaarde €19.95
Dit is een product waar ik even vreemd van op keek: in het boekje van de Styletone box staat namelijk dat er een bronzer van het merk Hikari in zou zitten. In plaats daarvan ontving ik een poederkwast van het merk Creative Cosmetics, maar toen ik op de website keek zag ik dat dit wel het juiste product is voor deze maand. Waarschijnlijk dus een klein foutje in het boekje. Niet erg, want dit is een prima kwast! De haartjes zijn lekker zacht en het handvat is lekker lang.


VQ Beauty Rose Gold Hydroglow Cream - Winkelwaarde €30.95
Last but not least mijn favoriete product: deze hydroglow cream van VQ Beauty. Bij het zien van de verpakking van dit product werd ik al enthousiast, maar tijdens het gebruik nog meer! Dit product kun je perfect gebruiken als basis onder je make-up (een primer dus), en daardoor krijg je een héle healthy glow én blijft je make-up de gehele dag goed zitten.

Deze tube is onwijs fijn én flink aan de prijs: deze heeft namelijk een waarde van €30.95. Zou ik er zelf niet snel voor hebben uitgegeven, dus daarom vind ik het des te leuker hem nu in de box te ontvangen!

En dat was hem weer: de box van deze maand. Eigenlijk is het enige product dat ik niet zal gaan gebruiken de poeder van Styl London en daardoor houd ik vier producten over die ik wél ga gebruiken (of al gebruikt heb!). Voor de prijs vind ik dat een hele goede deal, want alleen de Hydroglow cream is wat mij betreft al het kopen van de box waard!

Een Styletone box kost €15.95 inclusief verzendkosten en heeft deze maand een totale waarde van €75.90. Ik zeg doen!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen