Eveline All In One Eyeshadow Palette Nude


Ondanks dat ik vaak nieuwe merken uitprobeer zijn dat vaak merken die wat meer richting het kopje 'high end' gaan. Onlangs maakte ik echter weer eens kennis met een low budget merk, en ik kan alvast verklappen dat ik totaal niet had verwacht dat de kwaliteit van dit oogschaduw palette zó goed zou zijn. Twaalf prachtige kleuren, en dat voor iets meer dan vijf euro. Nieuwsgierig naar dit palette van het merk Eveline? Lees dan snel verder!


Het merk Eveline kende ik al wel, maar ik had er eigenlijk nog nooit iets van geprobeerd. Ik moet heel eerlijk bekennen dat dat komt omdat ik simpelweg niet snel naar budget make-up grijp. Er zijn genoeg fijne, goedkopere merken, maar de meeste producten die ik dagelijks gebruik zijn simpelweg van mijn favoriete merken: MAC, Urban Decay etcetera.

Dit keer testte ik een palette van Eveline, welke er in eerste instantie héél basic uitziet. Een eenvoudig, vierkant doosje in zwart glans. Geen heel bijzondere of luxe uitstraling, maar wél twaalf hele mooie kleurtjes. Geen hele bijzondere of vernieuwende kleuren, maar simpelweg een mooi doosje met twaalf goede basis kleuren.

Die twaalf goede basis kleuren zijn verdeeld over drie rijen van vier kleurtjes. Het palette bevat vrij kleine pans en is daarmee zo ongeveer even groot als een kleine handpalm, maar dan natuurlijk vierkant. Doordat hij zo klein en compact is kun je hem eenvoudig overal mee naar toe nemen: op reis of tijdens een weekendje weg bijvoorbeeld! Zo heb je genoeg kleuren bij je om een mooie look te maken, zonder te veel gewicht mee te hoeven sleuren.


Tijd om de kleurtjes te gaan swatchen! Ik ben benieuwd of jullie net zo verrast zijn over het pigment als ik, want dit was absoluut niet wat ik verwacht had! De kleurtjes zijn namelijk ontzettend goed gepigmenteerd én zijn lekker romig, waardoor ze heel fijn blenden.

Dit palette bevat een combinatie van roze en bruine tinten: matt afwisselend met shimmers. Twaalf mooie tinten om heel veel verschillende looks mee te maken. Geen heel vernieuwende kleuren zoals ik eerder al zei, maar een heel mooi basis palette waarvan iedereen er wel één in zijn collectie moet hebben.


Het enige wat ik eigenlijk mis in dit palette is een beige, matte tint om op het wenkbrauw bot aan te brengen en zo net wat mooier te kunnen blenden. Natuurlijk heb ik genoeg van dat soort kleurtjes in mijn collectie, maar als het in dit palette had gezeten was hij helemaal perfect als reis palette.

De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd, brengen fijn aan én blenden goed. Bij dit palette kun je wel een beetje fall out verwachten, en dan spreek ik voornamelijk over fall out in de pan zelf. Vind ik niet heel storend, maar als het niet nodig is hebben we natuurlijk liever helemaal geen fall out!


Kort samengevat ben ik zeker enthousiast over dit palette van Eveline en kan ik hem je zeker aanraden als je nog op zoek bent naar een mooi basis palette en daar niet te veel voor uit wilt geven!

Eveline All In One Eyeshadow Palette Nude - €5.50 via luxplus.nl
'' Heb jij al eens iets van Eveline geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

5 opmerkingen

 1. Prachtige kleurtjes, echt een palette voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne prijs! Ik kende het merk ook nog niet maar ik wil er nu zeker kennis mee gaan maken want hij ziet er echt prachtig uit en fijn dat ze zo lekker romig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren zitten hier in. De swatches zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice palette :-D

  Happy New Year :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb er wel eens van gehoord. Wat zijn ze mooi.

  BeantwoordenVerwijderen