Kiki London Gel Polish


Sinds een maandje of twee ben ik weer volop bezig met het lakken van mijn nagels in de mooiste kleurtjes. Als je mijn blog al langer volgt weet je wellicht dat ik toen ik jonger was écht verslaafd was aan nagellak (op mijn hoogtepunt had ik ruim 1500 nagellakjes) en dat is de afgelopen jaren heel wat verminderd. Voornamelijk omdat ik dagelijks met mijn handen werk en nagellak het dus bij mij niet heel lang overleefd. Sinds kort lak ik mijn nagels weer een stuk meer omdat ik een aantal manicures heb gevonden die bij mij wél goed blijven zitten. Ik testte er verschillende uit en daar waren de lakjes van Kiki London er een aantal van. Nieuwsgierig wat ik van dit merk vind? Lees dan snel verder!Voordat ik begin met de kleurtjes begin ik natuurlijk met de vormgeving. De lakjes van Kiki London zijn heel eenvoudig vormgegeven in een dun flesje welke eenvoudig is op te bergen in een lade. Een eenvoudig, maar mooi potje! Handig aan de potjes is dat deze zijn vormgegeven in de kleuren van de lakjes. Bij de kleuren zonder glitters komen deze erg goed overeen, maar bij de kleuren mét glitters of shimmers komen deze kleuren totaal niet overeen. Dat is dus even een dingetje om rekening mee te houden: kijk eerst naar de swatches in plaats van naar het potje. Het zou ten slotte jammer zijn als je achteraf een kleur ontvangt die je niet mooi vindt.

Ondanks dat de verpakking heel anders is qua kleur vind ik de kleurtjes die ik heb gekozen nog steeds erg mooi. Ik koos in totaal drie kleurtjes uit: Techno Rave, Miss Mauve en Pink Tint.


Techno Rave is echt mijn favoriet van de drie: deze heeft hele chunky glitters en daardoor steel je hiermee echt de show. Als je toch gek bent op glitters, maar iets minder wilt opvallen is het ook altijd mooi om een accent nagel te lakken met glitters en de rest neutraal te houden! Techno Rave is een vrij dikke lak en brengt daardoor wat moeizaam aan, maar eenmaal aangebracht is het effect zeker geslaagd!

Miss Mauve is eigenlijk mijn favoriet van de drie lakjes. Deze is een heel stuk dunner dan Techo Rave en werkt daardoor net wat fijner.Deze dekt in twee laagjes perfect en ziet er na in combinatie met de base- en top coat nog heel natuurlijk uit.

Pink Tint is een snoepig, sprookjesachtige roze tint. Lichtroze met zilveren glitters: precies waar ik dol op ben. Ook deze kleur dekt in twee laagjes perfect en ziet er heel verzorgd uit op je nagels. Doordat het een vrij subtiele kleur is -is deze echt perfect voor dagelijks gebruik.
Op mijn nagels bracht ik de kleur Miss Mauve aan omdat deze mij het meeste aansprak. Op deze foto zie je twee laagjes van de kleur én heb ik ook de base- en top coat aangebracht. De lakjes werken net als elke gel manicure in combinatie met een UV/LED lamp: heb je bijvoorbeeld een set van Pink Gellac of Sensationail, dan kun je deze lakjes met diezelfde lamp gebruiken!

Het is een prachtige kleur en de lak brengt ook nog eens prettig aan. Al met al ben ik ongeveer drie kwartier bezig geweest met beide handen. Van die drie kwartier werk heb ik drie volledige dagen kunnen genieten voordat mijn nagels begonnen te chippen. Drie dagen is eigenlijk hetzelfde als elke andere Gellac manicure die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik vind Kiki London een leuk merk en ik ben heel nieuwsgierig geworden naar hun andere kleurtjes: keuze hebben zij namelijk genoeg.

Ik had natuurlijk de stille hoop gehad dat de kleurtjes íets langer zouden blijven zitten, maar tegelijkertijd had ik dat ook niet helemaal verwacht. Ik ben zeker tevreden als ik zie hoeveel ik dagelijks met mijn handen werk: drie dagen is dan echt prima!

Kiki London Gel Polish - €6.69
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Leuke review! Wat een prachtige kleur die je op de nagels hebt gedaan. Die roze glitter ziet er ook mooi uit.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mega prachtige kleurtjes zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige kleurtjes! Techno rave vind ik echt heel gaaf<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met Techno Rave kun je alle kleuren mooi maken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I like the look of the glitter. Never tried a gel polish! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Techno Rave vind ik erg mooi en hoewel chunky glitters op dit moment helemaal in zijn, ga ik voor Miss Mauve. Heb 'em zelf ook en vind 'em prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen