Mijn Adentskalender van 2019

Ik kan mij niet herinneren dat er een jaar is geweest waarin ik geen Adventskalender heb gehad. Meestal krijg ik die van mijn moeder en daar word ik altijd héél enthousiast van. Het zijn namelijk geen standaard Adventskalenders (welke overigens ook erg leuk kunnen zijn), maar het is altijd weer een bijzondere. Zo heb ik er al eens één van Benefit gehad, van Ciaté en noem het maar op. Meestal beauty gerelateerd, maar dit jaar eens totaal iets anders: de Adventskalender van Ladurée. Ik denk wel de mooiste die ik ooit heb gehad, en vandaag deel ik een sneak preview met jullie!

Ladurée staat natuurlijk het meeste bekend om hun macarons: een zoete snack waar ik ongelofelijk dol op ben. Zo af en toe laten wij een paar doosjes overkomen vanuit Frankrijk en daar kan ik echt ontzettend van genieten. Die amandel koekjes zijn simpelweg té verslavend.

Deze kalender is niet gevuld met macarons, maar met heerlijke en luxe bonbons en chocolaatjes. Voordat ik daar echter verder op in ga moeten we het even over die verpakking hebben. Daar kunnen we ten slotte niet omheen!
Om allereerst met de buitenkant van de kalender te beginnen: wat een plaatje! De kalender is vormgegeven in hele zachte tinten met blauwe achtergrond. Heel winters door de kleurencombinatie én natuurlijk de prachtige illustratie. Die illustratie is natuurlijk het pand van Ladurée in de winter! De kalender sluit je met een mooi, satijnen lint van de patisserie zelf om het even helemaal af te maken. 

Niet alleen de buitenkant is prachtig: binnenin gaat dat feestje lekker door. De binnenkant is net even anders vormgegeven dan de buitenkant, maar wederom is deze erg mooi. Er is hier gebruik gemaakt van pastelkleuren, welke goed aansluiten bij de kleuren van de buitenkant! Ik vind het heel leuk dat je aan de binnenkant precies hetzelfde ziet als in de Ladurée winkels: een prachtige stellage met de mooie gebakjes en al het lekkers van Ladurée.

Achter de vakjes in deze Adventskalender vind je al dat lekkers, en ik kan je alvast verklappen dat er héél veel lekkernijen achter verstopt zitten. Mocht je het leuk vinden om precies te zien wat dat is, dan kan je het beste iedere dag op mijn Instagram stories kijken: daar unbox ik namelijk elke dag het vakje van die dag!

Kortom: wat een heerlijke kalender is dit! Ik denk dat het wel mijn favoriet tot nu toe is, en dat zegt heel wat. Ladurée is nu eenmaal een favoriet van mij: ik kan intens genieten van deze lekkere chocolaatjes en koekjes.

Mocht je net als ik dol zijn op luxe bites: dan is deze kalender helemaal wat voor jou. Als ik hem straks leeg heb ga ik de kalender ook zeker bewaren, want hij is alleen ter decoratie al prachtig! 

'' Heb jij dit jaar een Adventskalender?

3 opmerkingen

  1. Een prachtige adventskalender. Geweldig dat je die van Ladurée hebt. Ik heb eigenlijk nooit een kalender, misschien volgend jaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw, wat prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahw wat een mega leuke adventskalender zeg, looking good. Zelf heb ik er nog nooit een gekocht.. toch wel leuk om volgend jaar aan te schaffen

    BeantwoordenVerwijderen