Ofra x Nikkie Tutorials Highlighter - Everglow


Al geringe tijd geleden lanceerde Nikkie Tutorials in samenwerking met Ofra een highlighter. Vanaf het eerste moment dat ik deze zag ging deze op mijn wishlist. Op de een of andere manier is het er echter nooit van gekomen, tot aan vandaag! Inmiddels heeft zij al meerdere highlighters gelanceerd met Ofra en die zijn allemaal even prachtig. Ik kreeg de kans om Everglow eindelijk te testen en oh boy, dat heb ik gedaan! Nieuwsgierig hoe deze mij is bevallen? Lees dan snel verder!


Voordat ik begin met de prachtige highlighter behandel ik natuurlijk -zoals altijd- eerst de verpakking zelf. De vormgeving van de producten van Ofra is eigenlijk heel simpel: het zijn witte doosjes met daarop in zilverkleur hun logo. Heel basic en steriel: je verwacht onder zo'n simpele verpakking eigenlijk niet dat er zulke mooie producten onder verstopt zitten... maar niets is minder waard!

In dit doosje zit namelijk een prachtige highlighter. Eigenlijk niet één, maar drie stuks. Everglow is namelijk een combinatie van drie verschillende kleurtjes. Deze kun je allemaal tegelijk in één swirl gebruiken, maar zelf prefereer ik een andere optie: de kleurtjes los van elkaar aanbrengen!
Dat laatste is ook precies wat ik graag doe; de kleuren los van elkaar aanbrengen. Twee van de kleuren in dit palette zijn namelijk perfect voor mij, terwijl de derde net wat aan de donkere kant is.

Die donkere kleur is de bovenste in  het palette. Dit is een prachtige, koperachtige kleur met een heleboel shimmers. Deze is natuurlijk fantastisch mooi, maar wel wat donker voor mijn huidskleur. Niet getreurd: deze kleur gebruik ik nu bijna dagelijks als oogschaduw. Deze werkt namelijk prachtig als je hem aanbrengt op het bewegend ooglid met een natte kwast.

Mocht je nu wel een wat donkerdere huidskleur hebben dan ik is deze kleur wél een toppertje. Ik kan mij deze kleur al heel goed voorstellen op een gebruinde huid. En zo niet, dan heb je er gelijk een extra oogschaduw bij!

De andere twee kleurtjes in dit palette passen wel helemaal in mijn straatje. Ik begin gelijk met mijn favoriet van de twee: de middelste kleur. Deze kleur is beige met een perzikkleurige ondertoon. Hij sluit zoals je ziet heel goed aan op mijn huid en geeft tegelijkertijd een hele mooie, gezonde glans. Wat een plaatje is dit!

Ook de laatste (witte) tint vind ik héél mooi op mijn huid. Deze is natuurlijk niet zo wit als je hem goed uitblend, maar laat wel die mooie witte shimmers achter op mijn jukbeenderen. Deze is net wat opvallender als de perzikkleurige tint en heeft daarnaast ook net iets minder shimmers.

Als ik de drie kleuren zo bekijk heb ik een duidelijke favoriet, maar tegelijkertijd is er geen één kleur die mij tegenvalt. De drie kleuren zijn heel goed gepigmenteerd (vooral die donkere kleur, ik bedoel: wauw!) en brengen heel gemakkelijk aan.

Nog even extra handig om te weten: van deze highlighters zijn er ook refills beschikbaar. Als je highlighter op is hoef je dus alleen een nieuw pannetje te bestellen en niet gelijk een nieuw doosje. Zo bespaar je flink én is het ook nog eens goed voor het milieu.

Ofra x Nikkie Tutorials Highlighter Everglow - €30.95 óf €16.95 via luxplus.nl
'' Heb jij de Ofra x Nikkie Tutorials highlighters al geprobeerd?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

 1. wauw prachtige swatches, deze staat ook nog steeds op mijn beauty wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze echt gorgeous! Prachtige foto's heb je ook gemaakt.

  Xo Eva

  BeantwoordenVerwijderen