Pink Gellac Magnificent Collectie


Iets meer dan twee maand geleden lanceerde Pink Gellac de Uncovered 5 collectie: een prachtige collectie met vijf subtiele kleuren. Ik ben dol geworden op die kleurtjes, maar inmiddels heb ik ook alweer een flinke uitbreiding van mijn collectie gehad. Gisteren lanceerden zij namelijk weer een nieuwe collectie: de Magnificent collectie. Ook deze collectie bestaat uit vijf prachtige kleurtjes, al is deze collectie weer totaal anders dan de vorige!

De Magnificent collectie wordt omschreven als een collectie met vijf trendsettende kleuren, welke perfect te combineren zijn met de fashiontrend van dit moment. Van donker paars tot en met een roze nude: deze kleuren kunnen niet ontbreken in je collectie.

Tijd om te testen of ik het daar mee een ben! In totaal bevat deze collectie vijf verschillende kleuren:
- Rosy Brown
- Dusky Pink
- Regal Red
- Desert Lila
- Muted Plum

Zo op het eerste oog lijken de kleurtjes heel rustig en neutraal: geen gekke kleuren zoals groen of geel. Dat vind ik persoonlijk altijd wel fijn bij een nagellak collectie; ik ben namelijk niet zo'n fan van aparte kleuren. En met aparte kleuren bedoel ik dan kleuren die heel opvallend of heel afwijkend zijn aan mijn dagelijkse kleuren palette. Ik draag zelf namelijk altijd neutrale en zachte kleuren als bruin en roze.

Doordat ik dit soort neutrale kleuren graag draag stem ik mijn nagels hier altijd op af. Je zult mij dus niet snel met een felle, groene kleur op mijn nagels zien lopen: dat past namelijk niet bij de outfits in mijn garderobe.

De kleuren uit deze collectie passen er daar in tegen wél heel goed bij. Van de vijf kleurtjes is Muted Plum voor mij het meest van mijn comfortzone afwijkend, maar zelfs deze vind ik heel erg mooi.

Van links naar rechts zie je op bovenstaande foto: Rosy Brown, Dusky Pink, Regal Red, Muted Plum en Desert Lila. Die eerste drie kleurtjes lijken redelijk veel op elkaar als je ze zo op de swatch bekijkt, maar het zijn toch weer drie hele verschillende kleuren.

Ondanks dat ik alle kleurtjes uit deze collectie heel erg geslaagd vind heb ik -natuurlijk- toch weer mijn favorieten. In deze collectie is dat absoluut Rosy Brown, met als tweede plaats Desert Lila. Lila draag ik alleen nu in de winter niet zo snel, terwijl Rosy Brown wél heel erg geschikt is voor de winter. Dit is een prachtige nude tint, maar tegelijkertijd is deze héél erg warm en schijnt hij een beetje rood door. Heel erg mooi!

Ik kan proberen iets negatiefs te verzinnen, maar om eerlijk te zijn kom ik niet heel ver op dat gebied. Misschien was een shimmertje hier of daar nog leuk geweest (in Muted Plum bijvoorbeeld, stel je even een witte shimmer voor!), maar al met al ben ik zeker enthousiast!

Pink Gellac Magnificent Gellac - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur uit deze collectie is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

10 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes, vooral de Rosy Brown.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kleurtjes zijn het. Mijn favoriet is ook rosy brown.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice colours. I haven't tried Gellac before

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze ook allemaal prachtig maar net zoals jij houd ik dan ook van veilige kleuren. Ik zou ze allemaal dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er prachtig uit! Ik vind zelf qua kleur Rosy Brown en Dusky Pink het mooiste, maar ik moet ze nog even uittesten en misschien denk ik er dan heel anders over. Ga ik binnenkort zeker doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleurtjes! Ik moet ook nodig mijn nagels weer verzorgen en opzoek gaan naar leuke nieuwe kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige en warme kleurtjes zeg, looking good!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kleuren! Ik gebruik ook altijd Pink Gellac, zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stuk voor stuk prachtige kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen