Pink Gellac Touch Up Shine Collectie


Alsof Pink Gellac dit jaar nog niet genoeg prachtige collecties heeft gelanceerd besloten zij om als totale verrassing nóg een nieuwe collectie te lanceren: de touch up shine collectie. Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg, want nog een paar extra feestelijke lakjes zijn natuurlijk altijd welkom in mijn collectie. Deze collectie is alles wat je nog nodig had: het gaat hier namelijk om vijf glitter toppers.

Ja, je las het zojuist écht goed: Pink Gellac bracht maar liefst vijf prachtige glitter toppers op de markt. Met één glitter topper was ik al blij geweest, dus je kunt je ongetwijfeld voorstellen hoe blij ik ben met maar liefst vijf tinten.

Voordat ik je hoor vragen 'Maar glitter is toch glitter?' wil ik je daar even afremmen. De toppers die Pink Gellac heeft uitgebracht zijn namelijk ieder héél uniek en lijken in de verste verte niet op elkaar: dat vind ik toch wel even een applausje waard!

Genoeg getreuzeld, want het geen waar het allemaal om draait is natuurlijk deze fantastische collectie. De toppers die Pink Gellac uitbracht zijn als volgt:

Touch Up Shimmering Frost
Touch Up Holographic Glitter
Touch Up Silver Glitter
Touch Up Gold Glitter
Touch Up Holographic
Van links naar rechts zie je op bovenstaande swatch: Touch Up Holographic, Touch Up Silver Glitter, Touch Up Holographic Glitter, Touch Up Shimmering Frost en Touch Up Gold Glitter.

Wat mij allereerst opviel aan deze lakjes is dat ze ontzettend dekkend zijn. Zo dekkend, dat Holographic & Shimmering Frost eigenlijk niet eens een basiskleur nodig hebben. Als je een normaal laagje aanbrengt is de kleur namelijk al dekkend genoeg.

Wil je nu toch dat dit echt een extra laagje wordt over een reeds aangebrachte kleur, breng de kleur dan écht ultradun aan. Daarmee bedoel ik het kwastje héél goed afwrijven en dan over je andere lak heengaan. Omdat het dan wat moeizamer wordt om aan te brengen geef ik de voorkeur aan een normale laag, want ook zonder basiskleur vind ik deze lakjes een prachtig effect hebben!

Mijn favorieten zijn echter toch de glitter kleurtjes zelf: Silver Glitter, Gold Glitter en Holographic Glitter. Deze kleurtjes zijn namelijk perfect voor het creëren van een mooie accent nagel en dat is waar ik tegenwoordig helemaal dol op ben.

Met deze tinten ben ik dan ook ontzettend blij: het is net even dat beetje extra wat ik nog nodig had in mijn Pink Gellac collectie om mijn nagels net wat spannender te kunnen maken. Rond de feestdagen zijn glitters natuurlijk altijd goed, maar om heel eerlijk te zijn draag ik het hele jaar door het liefste glitters op mijn nagels!

Of ik enthousiast ben over deze lakjes? Ik denk niet dat ik daar nog op hoef te antwoorden, maar mijn antwoord is een volmondig 'ja'. Het zijn vijf prachtige toppers waarmee je nóg mooiere Pink Gellac manicures kunt aanbrengen. Ik ben enthousiast!

Pink Gellac Touch Up Shine Collectie - €15.00 per stuk.
'' Welke topper is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm30-12-2019 15:38

  Wat een prachtige kleuren zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze ook prachtig! Holographic glitter is mijn favoriet! Die kan wat mij betreft het hele jaar. De andere topcoats vind ik meer voor de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik zelf vooral de zilveren glitter heel vaak als accent nagel: anders vind ik een nagel look al snel wat aan de saaie kant. Die pak ik er echt het hele jaar door bij haha. :)

   Verwijderen