WINACTIE - Win voor €350 aan beautyproducten!

Vroeger deelde ik regelmatig een leuke winactie op mijn blog: de laatste jaren echter een stuk minder. Omdat het al weer zó lang geleden is leek het mij leuk om dit jaar tijdens de decembermaand weer eens een winactie te organiseren, en so I did. In samenwerking met een heleboel toffe merken en webshops heb ik een pakket voor jullie samengesteld ter waarde van precies €350 en meedoen is héél eenvoudig. Lees snel verder!

Voor deze winactie heb ik gekeken naar merken die mijzelf erg goed bevallen zijn het afgelopen jaar, maar ik heb ook een aantal nieuwe merken kunnen toevoegen aan de winactie die ik zelf nog niet heb getest. Een primeurtje dus, voor de winnaar!

Wat kun je winnen?
2x Faby Nagellak t.w.v €26.00
OASE Hair Vitamins t.w.v €34.00
& Other Stories Eyeshadow palette t.w.v €29.00
2x Bourjois mascara t.w.v €36.20
Furr. nepwimers t.w.v €17.00
Pupa Eyeshadow Kit t.w.v €29.95
By Kelsha Matte Liquid Lipstick t.w.v €14.95
Hot Makeup Matte Lipstick t.w.v €19.00

Totaal hebben deze producten bij elkaar een waarde van maar liefst €350.00! Nu is die waarde op zich niet het belangrijkste, maar het is toch even leuk om te weten! Het zijn uiteindelijk prachtige producten op zich en ik denk dat ik hier iemand ontzettend blij mee ga maken!

Wat moet je doen?
Deze winactie loopt via mijn Instagram @kellymulderx. Deelnemen kan door de volgende stappen te volgen (deze worden gecontroleerd!)
- Volg mij op Instagram 
- Like de foto van de winactie
- Laat een reactie achter dat je meedoet.

Volgen, liken en een comment: thats all! Heel eenvoudig, toch? Mocht je nu extra kans willen maken kun je de volgende dingen nog doen:
- Deel een foto van mijn winactie in je stories en tag mij hierin (+1)
- Tag een vriend/vriendin in de comments om ook mee te doen. (+1 voor iedereen die je tagt).

De winactie loopt tot en met 20 december: op die datum zal ik via Instagram de winnaar bekend maken. Deze winnaar zal ik tevens toevoegen aan dit artikel! 

Succes!

Dit artikel is tot stand gekomen uit diverse samenwerkingen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen