Kneipp Goodbye Stress


Stress: wat mij betreft nooit een prettig gevoel. Desondanks hebben we er allemaal wel eens mee te maken. Om die stress te verminderen heeft Kneipp een nieuwe lijn gelanceerd: Goodbye Stress. Deze lijn bestaat in totaal uit 5 producten, waarvan ik er twee voor jullie heb getest! Nieuwsgierig of deze lijn mijn stress daadwerkelijk heeft verminderd? Lees dan snel verder!


Ik begin natuurlijk met het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben: de goodbye stress thee! Thee heb ik bij Kneipp nog niet eerder gezien, maar aangezien ik dol ben op een lekker kopje thee leek mij dit een erg leuk product.

In deze bruine zak (welke ik overigens heel mooi vind vormgegeven, ik ben dol op dit soort 'natural' thee verpakkingen) zitten 15 theezakjes. Deze bevatten een biologische, groenen kruidenthee met muntolie.

Tijd om hem te proberen! Ik moet zeggen dat ik normaal alleen maar zwarte thee drink en geen hele grote fan ben van groene thee, maar ondanks dat wilde ik hem toch een kansje geven! Helaas niet met een succesvol resultaat, want ik vind deze echt niet ontspannend. De smaak is prima, maar hij brand bij mij heel erg in mijn keel waardoor ik ook echt even last van mijn keel kreeg. Het duurde even voordat dat gevoel weer weg was en dat vond ik persoonlijk geen prettige ervaring.

Nee, ik ben normaal heel enthousiast over Kneipp, maar deze kruidenthee ga ik niet weer proberen. Wellicht als ze een keertje een andere smaak uitbrengen!

Kneipp Goodbye Stress Thee - €4.99 (15 zakjes)


Een product waar ik wél heel enthousiast van werd is de Goodbye Stress Douche! Dit is een douchegel van Kneipp die ik al eerder heb geprobeerd, het is namelijk de Clear Mind douche. Deze is nu in een nieuw jasje gestoken en is met de naam Goodbye Stress omgedoopt tot onderdeel van een nieuwe collectie.

Omdat ik de Clear Mind douchegel al eerder had geprobeerd (en inmiddels ook al weer een tijdje geleden heb opgemaakt) was ik gelijk al enthousiast toen ik in het persbericht las dat dit dezelfde geur is. Deze douchegel heeft een verfrissende en energie gevende geur van munt en rozemarijn, welke héél prettig ruiken in combinatie. Het is een frisse menthol geur, maar niet op een overheersende manier.

Of de douchegel echt stress verminderd: dat denk ik niet, maar het is wel een heerlijk product om te gebruiken. Ik vind hem fijn om te gebruiken als ik in de ochtend douche om dan gelijk lekker wakker te worden. Doordat de geur goed in de huid trekt blijf ik hem na het douchen ook nog een poosje ruiken. Yes, deze blijft heerlijk!

Kneipp Goodbye Stress Douche - €6.99 (250 ml)

Naast deze twee producten heeft Kneipp in deze Goodbye Stress ook nog een paar andere producten gelanceerd: een badolie, een douche foam én een kaars. Vooral naar die laatste twee ben ik nog heel erg nieuwsgierig!

'' Wat zijn jouw favoriete anti stress producten?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

  1. Dit is een hele mooie en vooral fijne lijn van Kneipp! Vooral de thee drinken mijn vriend en ik heel graag x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben heel benieuwd naar de thee, deze ga ik zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de thee van het weekend ook gekocht bij kruidvat en ik vond het ook niet prettig dat het zo brand. Jammer want de smaak is verder idd wel lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een leuke blog! Ook ik ben heel benieuwd naar de thee en zou deze in de toekomst graag willen proberen. :)

    Liefs
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit en wat een fijne lijn zeg, nog een fijne week verder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer van de thee, wel apart overigens dat een merk als Kneipp thee uitbrengt. Op de een of andere manier vind ik het er niet bij passen, maar zie je het wel vaker.. Rituals heeft volgens mij ook thee. De douchegel lijkt me wel weer heel fijn. De geur van oranjebloesem heeft op mij een ontspannende werking.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind muntthee sowieso niet zo lekker haha maar de huidverzorging van deze lijn vind ik wel fantastisch. Heerlijk die geur! Ken je de geurkaars trouwens ook? Die vind ik ook een aanrader.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uit deze lijn heb ik de kaars niet geprobeerd, maar wel uit een andere lijn van Kneipp. Die brandde voor een goedkopere geurkaars verrassend goed! :)

      Verwijderen
  8. Jammer van de thee, maar als je niet zo'n theedrinker bent is het vat ook wel wennen. Ik denk dat ik de douchegel ook wel heel fijn zal vinden. Ik hou namelijk wel van frisse geuren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben juist wel een hele grote theedrinker, maar dit gevoel vond ik gewoon geen pretje. :)

      Verwijderen