LUSH Shoplog + Mini Reviews

Ik heb weer eens bij Lush geshopt! Deze keer een wat mij betreft bescheiden bestelling, maar doordat ik ook één van de parfums van Lush mee bestelde tikte het bedrag op de factuur toch weer flink aan. Dat is bij mij eigenlijk altijd het probleem bij Lush: ik zie té veel lekkers. Ik besloot het toch bij 'slechts' drie items te houden, welke ik vandaag met jullie deel!


American Cream Showergel 100 gram - €9.00
Het eerste item waar ik mijn oog op liet vallen was de American Cream showergel. Een tijdje geleden bestelde mijn moeder hiervan al de naked variant, welke mij erg goed was bevallen. Omdat ik door het naked concept toch nog niet helemaal overtuigd ben besloot ik om er nog eentje te bestellen, alleen dan wél in een flesje.

De American Cream geur is een hele subtiele, aardbei achtige geur. Zoet, maar zeker niet overheersend doordat de geur heel mild is. Een beetje alsof je het in de verte ruikt, als je snapt wat ik bedoel. De showergel in het flesje werkt wat mij betreft hetzelfde als de naked variant, alleen vind ik deze net even wat praktischer in mijn douche! 

American Cream Parfum 30 ml - €35.00
Om lekker in het rijtje 'American Cream' te blijven bestelde ik ook de parfum van deze geur. Dit item was eigenlijk ook de reden waarom ik überhaupt wilde bestellen. Ik wilde namelijk al een tijdje een parfum van Lush proberen. Toen ik zag dat er ook een geurtje van American Cream was kon ik die niet laten liggen!

De hele dag naar Lush ruiken is namelijk iets waar ik geen nee tegen zeg, alleen zijn sommige Lush geuren vrij overheersend richting de zoete kant. Omdat ik normaal meer van de warmere geuren ben is dat niet helemaal mijn smaak, maar voor American Cream maak ik graag een uitzondering. Dit zoete geurtje is toch nog wel een beetje zwoel en is daardoor perfect als geurtje voor de aankomende lente en zomer!

Wat betreft de houdbaarheid van de geur: wauw! Daar kan ik niets anders over zeggen. Ik spoot de parfum toen ik hem 'S ochtends binnen kreeg alleen op de binnenkant van mijn pols (één spraytje) en rook hem tegen de avond nog steeds heel sterk. Dat heb ik met vrijwel geen enkele parfum, dus wat mij betreft is deze erg geslaagd. Hij maakt mij in ieder geval erg nieuwsgierig naar de andere Lush parfums.

Cookie Dough Lip Scrub - €10.00
Last but not least een item die ook al enige tijd op mijn wishlist stond: de Cookie Dough lip scrub. Deze was volgens mij een tijdje voor de Kerst uitgebracht (correct me if I'm wrong, ik ben geen Lush expert meer haha!) en wilde ik toen al bestellen. Destijds niet gedaan en daar had ik heel lang spijt van. Toen ik onlangs weer op de website van Lush keek zag ik hem er weer op staan en besloot ik dat ik niet weer spijt wilde krijgen door hem niet te bestellen.

Of ik blij ben dat ik hem besteld heb? Ja, dat zeker. Of hij echt zo lekker ruikt als dat ik verwacht had? Nop, dat niet. Hij ruikt wat mij betreft absoluut niet naar cookie dough, maar hij is wel heel erg lekker. Het is een hele zoete, vanille achtige geur met een flinke dosis boter. Hij doet mij een beetje denken aan de Let the good times roll cleanser, alleen vind ik die dan weer net iets lekkerder.

Al met al ben ik wel heel erg blij met deze aankoop: hij doet namelijk wat hij moet doen én ruikt zeker aangenaam. Lip scrubs van Lush zijn wat mij betreft echt de allerfijnste, en gezien mijn Mint Julips weer bijna op was -was ik sowieso aan een vervanging toe!

En dat waren ze: mijn aankoopjes met bijbehorende mini reviews. Ik ben weer heel erg blij met mijn bestelling en ga de producten de komende tijd lekker gebruiken. 

'' Wat was jouw laatste Lush aankoop?

10 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto's! De producten lijken mij erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je een mooie foto's gemaakt zeg, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn laatste Lush aankoop dateert al weer van 1,5 jaar geleden! Lang he? Ik heb een beetje hetzelfde met parfums van Lush dus ben naar deze nu wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, dat is inderdaad héél lang! Zolang houd ik het doorgaans niet vol haha.

   Verwijderen
 4. Ik ben ook verslaafd aan Lush. Maar met de parfums kun je toch beter bij de Lush winkel zelf even ruiken want sommige zijn niet lekker. Ben wel benieuwd naar jou geurtje. Binnenkort toch even een ritje maken naar de Lush winkel. Helaas vaak alleen maar te verkrijgen in het westen van het land. Mooie review trouwens. Ziet er prachtig uit met de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je lieve complimentje! Ik kom zelf uit het Oosten van het land en ik kan je daar helemaal in vinden. Ik hoop stiekem dat er toch een keertje een Lush winkel in Enschede komt: lijkt mij perfect! :)

   Verwijderen
 5. Lushproducten zijn echt zo leeeuk! Ik kocht overlaatst een nieuw flesje Eau Roma water - ik kan hier ECHT niet meer zonder! :D

  Ik had nog nooit hun parfum durven proberen, maar nu ben ik er toch benieuwd naar!

  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, grappig, mijn vorige lip scrub was ook Mint Julips! Nu heb ik eveneens de Cookie Dough en daarnaast de Galaxy uit de adventskalender; ik weet nog niet welke ik eerst ga beginnen gebruiken! Ik weet wél dat die potjes eindeloos lang meegaan, haha!

  BeantwoordenVerwijderen