Manicure | Chanel 735 - Day Dream


Mijn best gelezen artikel van afgelopen maand was by far het eerste 'Manicure' artikel dat ik postte. Ik liet hier heel eenvoudig mijn nagels zien, zoals ik dat vroeger altijd op mijn blog deed. Ik mistte dat de afgelopen jaren heel erg in het blog wereldje, en gelukkig bleek ik niet de enige te zijn. Wat kreeg ik hier een boel leuke reacties op! Ik deel daarom vandaag opnieuw een prachtige manicure met jullie, waarbij ik een lakje uit de nieuwe collectie van Chanel heb geprobeerd.

Het lakje wat ik de afgelopen tijd op mijn nagels heb gedragen is er eentje uit de prachtige, nieuwe Lente collectie van Chanel. Een collectie waarvan ik eigenlijk alle items prachtig vind, maar tot nu toe heb ik mijzelf beheerst door enkel één van de nagellakjes aan te schaffen.

Dat gekozen nagellakje is de kleur 735 Day Dream, waarvan de titel precies omschrijft wat ik voel bij deze kleur. Hij past perfect in het kleuren palette wat ik tegenwoordig op mijn nagels gebruik. Een mooie nude tint met een paarse ondertoon. Die paarse ondertoon vind ik persoonlijk heel mooi bij mijn huidskleur staan en inmiddels heb ik dan ook al een flink aantal kleurtjes met deze ondertoon.

Dit kleurtje van Chanel is er echter een die ik nog niet in mijn collectie had. Het is de perfecte combinatie tussen bruin en mauve en lijkt daardoor zeker niet op de andere kleuren die ik al in mijn collectie heb. En ondanks dat dat niet meer honderden lakjes zijn zoals vroeger, zijn dat er nog steeds een heleboel.

Wat betreft Chanel lakjes is dit trouwens de eerste van het merk die ik sinds lange tijd heb aangeschaft. Daarbij viel mij gelijk op dat de naam van het lakje tegenwoordig niet meer op de voorkant staat, maar op de achterkant. Daardoor is de voorkant een stukje rustiger, al mis ik het stiekem wel een beetje. Ik vind die naam op de voorkant toch wel erg mooi staan.

Maar goed, uiteindelijk draait het om het kleurtje zelf. Daar ben ik gelukkig héél enthousiast over, want wat is dit een prachtig kleurtje! Ik verbaasde mij voornamelijk over de goede dekking: het lakje dekte eigenlijk in één laagje al volledig. Ik breng wel altijd een tweede laagje aan omdat ik het idee heb dat een lakje daardoor langer blijft zitten, maar als je nog een kwartiertje hebt voordat je de deur uit moet en toch een mooie manicure wilt: koop dit lakje!

Net als in het flesje is het kleurtje op mijn nagels ook prachtig en kan ik er weinig negatiefs over zeggen. Het flesje is mooi, het kleurtje is mooi én hij droogt heel erg snel. Binnen een half uurtje waren mijn nagels volledig droog. Ik heb het kleurtje vier dagen gedragen voordat hij begon te chippen en gezien mijn werk is dat ontzettend netjes. Ik ben fan!

Chanel 735 Day Dream Nail Polish - €26.51
'' Wat vind jij van dit kleurtje?

9 opmerkingen

 1. Heel mooi die kleur. En wauw, hoe kom je aan die ketting?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige kleur, die zou ik zo kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie en classy kleur. Echt een tint die elke dag kan en heel makkelijk is te combineren met elke outfit. De kwaliteit klinkt ook top! Ik heb zelf nog geen nagellak van Chanel in mijn stash, maar ga er zeker eens voor kijken. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een erg mooi voorjaarskleurtje! Misschien neem ik bij m'n volgende bezoek aan m'n nagelstyliste wel iets in deze stijl. Voor nu heb ik donkere, winterse nagels. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen