Ofra Signature Eyeshadow Palette - Radiant Eyes


Alweer enige tijd geleden reviewde ik de Ofra x Nikkie Tutorials highlighter in de kleur Everglow: een prachtige highlighter van een -wat mij betreft- prachtig merk. Tegelijkertijd met deze highlighter ontving ik ook een prachtig oogschaduw palette. Omdat ik nog geen oogschaduw paletten van dit merk in mijn bezit had vond ik het des te leuker er eindelijk eentje te kunnen proberen. Ik koos voor het signature palette in de kleurencombinatie Radiant Eyes en deel deze vandaag met jullie!

Voordat ik begin met de binnenkant kan ik de buitenkant van het palette natuurlijk niet overslaan. Dit Ofra palette is -zoals we gewend zijn van het merk- weer heel eenvoudig vormgegeven. Het palette is volledig wit en is enkel gesierd met een zilverkleurig logo. Heel eenvoudig en zeker niet de mooiste vormgeving ooit, maar tegelijkertijd heeft het wel iets. Het past zeker bij het merk!

Het doosje wat om het palette heen zit vind ik dan weer wél erg leuk, deze is namelijk net wat spannender. Doordat de zijkant roze is past hij perfect in mijn blog setting: daar word ik dan weer blij van. Aesthetically pleasing noem ik dat.
Tijd voor de binnenkant! Als je het palette opent zie je wederom de witte vormgeving, maar tegelijkertijd zie je ook vijf prachtige kleuren. Van links naar rechts zijn dit de volgende kleuren:

Essential: een mix tussen rood en roze met gouden shimmers.
Plastic: beige met zilveren shimmers.
Bohemian: een warme, bruine tint met rosé kleurige shimmers.
Bliss: een prachtige, champagne kleurige tint met gouden shimmers.
Gold Rush: een mix tussen rosé goud en koperkleur: bronzy met gouden shimmers.

Vijf prachtige kleuren in de pan, maar ook op de swatches. Op onderstaande foto zie je de kleuren net in omgekeerde volgorde, namelijk: Gold Rush - Bliss - Bohemian - Plastic - Essential.
Ik denk niet dat ik deze swatches überhaupt nog hoef toe te lichten, maar aangezien jullie hier toch al zijn zal ik het toch kort doen.

Wauw, wat een prachtige kleuren zijn dit! Ik was al enthousiast over de highlighters van Ofra, maar ik had niet verwacht dat het oogschaduw palette net zo mooi zou zijn. Ik moet dan ook zeggen dat ik daar een stuk minder reviews over heb gezien, waardoor ik hier eigenlijk geen verwachting bij had.

Doordat ik geen idee had wat ik nu kon verwachten ben ik positief verrast en kan ik alleen maar lovend spreken over de kleuren en pigmentatie. Ze zijn goed gepigmenteerd, komen mooi over op zowel de swatches als op de ogen én hebben -ondanks de grote hoeveelheid shimmer- weinig fall out. Een heel fijn palette als je het mij vraagt! 

Ofra Signature Eyeshadow Palette - €12.95 via luxplus.
'' Heb jij producten van Ofra in je collectie?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

9 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Het palette ziet er ook heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette! Echt mijn kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleuren! Mooi neutraal.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren! Mooi neutraal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die highlighter had ik ook, die is echt prachtig! Dit is trouwens ook weer een heel mooi palette, helemaal mijn kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen