Styletone Box Januari


New year, new Styletone box! Net als vorig jaar ga ik natuurlijk vrolijk door met het unboxen van de Styletone box. Omdat het de eerste box van het nieuwe jaar is was ik extra nieuwsgierig, daar verwacht je ten slotte wel wat van! Net zo nieuwsgierig naar de inhoud als ik? Lees dan snel verder!

De Styletone box heeft deze maand de titel 'New Chapter' en dat is voor een januari box een toepasselijke naam als je het mij vraagt. Deze box is bedoeld om even een stapje terug te nemen na een drukke december maand, iets waar we ongetwijfeld allemaal wel aan toe zijn. Eens kijken welke producten daar bij horen!


Skin & Tonic Rose Face Mist - Winkelwaarde €11.85
Het eerste product in de box van januari is een face mist van het merk Skin & Tonic. Van dit merk ontving je in de Styletone box van juni een sea salt scrub, welke ik persoonlijk érg fijn vond. Deze face mist ga ik zelf niet gebruiken omdat hij niet geschikt is voor de gevoelige huid, maar ik ga hier ongetwijfeld iemand anders erg blij mee maken. Het ziet er in ieder geval uit als een fijn product!


Emité Eyeliner - Winkelwaarde €24.00
Een product die ik wél zelf ga gebruiken is deze eyeliner van Emité. Van Emité zaten er ook al meermaals producten in de Styletone box, maar deze liner is toch wel mijn favoriet. Eyeliner draag ik namelijk dagelijks, waardoor er jaarlijks heel wat pennetjes doorheen gaan. Ik ben erg nieuwsgierig hoe deze mij gaat bevallen. Hij heeft in ieder geval een mooie punt!


Mannakadar Glo Liquid Highlighter - Winkelwaarde €29.00
Zo af en toe zit er ook een mini in de box, wat deze maand het geval is. Deze box bevat namelijk een mini liquid highlighter van Mannakadar. Deze highlighter heeft een peachy tint en bevat een héle subtiele shimmer. Echt een highlighter zou ik het zelf daarom ook niet noemen, maar het product bezorgd je wel een mooie, healthy glow.


Hikari Bronzer - Winkelwaarde €17.00
Deze bronzer werd al genoemd in het magazine boekje van november, waardoor we natuurlijk wisten dat deze er aan zat te komen! In deze box zitten namelijk twee verschillende bronzers verspreid: een rozige en een... groene. Ja, echt waar. Deze 'bronzer' is groen en dat is niet de meest charmante kleur voor op mijn jukbeenderen. Hier word ik niet enthousiast van.


Beautaniq Beauty Guardin Angel Eye Mask - Winkelwaarde €6.00
Om de domper van de Hikari Bronzer een beetje te compenseren is het laatste product gelukkig wél erg leuk: dit is namelijk een eye mask van het merk Beautaniq Beauty. Eye masks vind ik zelf altijd erg fijn om te gebruiken, dus hier ben ik heel nieuwsgierig naar. Extra leuk is dat deze de vorm hebben van engelenvleugeltjes!

En dat was hem weer: de box van deze maand! Een Styletone box kost €15.95 inclusief verzendkosten en heeft deze maand een totale waarde van €87.85. Op de bronzer na vind ik alle producten erg geslaagd en vind ik het zeker weer een toffe box!

'' Welk product uit deze box lijkt jou het leukste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm14-01-2020 10:19

  Wat een leuke box! Die bronzer is wel heel groen ja haha, verder vind ik alles leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit, mooie producten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de inhoud eigenlijk niet zo heel leuk, jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word niet heel enthousiast van de producten, behalve de eye mask, die zou ik wel willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik ook het meest nieuwsgierig naar! Vooral de vorm ziet er erg leuk uit. :)

   Verwijderen