Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette


Eén van de items op mijn wishlist voor afgelopen Kerst was het nieuwe palette van Urban Decay: Naked Honey. Tot nu toe heb ik alle Naked palettes in mijn collectie, en deze nieuwste editie sprak mij -hoe kan het ook anders- ook weer aan. Van mijn moeder kreeg ik dit palette (klik hier als je wilt zien wat ik nog meer allemaal kreeg) en daar werd ik héél enthousiast van. Nieuwsgierig wat ik van het palette vind? Lees dan snel verder!Laten we beginnen met de vormgeving van het Naked Honey palette. Daar kun je overigens ook nauwelijks om heen: dit palette is namelijk by far de meest opvallende van alle Naked palettes tot nu. Hoe dat komt? Simpel: de kleur. Het Naked Honey palette is vormgegeven in een geel/gouden kleur en valt daardoor heel goed op.

Afgezien van de opvallende kleur is het palette verder vrij subtiel/neutraal. In het palette zit een mooi reliëf die mij doet denken aan vloeibare honing. Ik denk dat dat ook de intentie was van Urban Decay, maar zeker weten we dat natuurlijk nooit. Mooi vind ik de verpakking zeker, maar wat ik nóg mooier vind is de binnenkant!


Zoals altijd bevat dit Naked palette 12 kleurtjes, welke elk totaal verschillend zijn én natuurlijk een dubbele oogschaduw kwast. Van links naar rechts zitten in dit palette de volgende kleuren:


Flyby: matt, off white. Perfect om de te blenden tussen de arcadeboog en wenkbrauw.
Sweet: matt, lichtbruin.
Swarm: matt, honing geel/oranje. Een hele bijzondere kleur die je waarschijnlijk nog niet in je collectie had!
Amber: mijn favoriete kleur uit het gehele palette: shimmery bruin met een oranje ondertoon.
Keeper: matt, honing geel/oker. Net als Swarm heel bijzonder. Deze is nog net een stukje donkerder en warmer.
Golden: naast amber is dit mijn tweede, favoriete kleur. Golden is precies zoals de naam het al doet vermoeden goud met een heleboel shimmers.


Honey: vergelijkbaar met Golden qua shimmers, alleen is deze kleur nog net een stukje geler. Deze heb ik zelf nog niet veel gebruikt, maar ik wacht geduldig tot ik de inspiratie heb om hem er een keertje bij te pakken. Prachtig is hij namelijk zeker!
Queen: een combinatie tussen bruin en groen met prachtige, gouden shimmers.
Hive: matt, lichtbruin met een oranje ondertoon.
Drip: matt, cognac kleurig met een oranje ondertoon.
Hbic: ik ben dol op de shimmery kleuren uit dit palette, en Hbic is daarvoor geen uitzondering. Deze is peachy/rosé goud met heel veel mooie shimmers.
Sting: als laatste een kleur die véél leuker is dan de naam doet vermoeden; matt donkerbruin.

Een heel gevarieerd kleurenthema waarmee je héél veel verschillende looks kunt maken. Doordat er in dit palette zowel matte kleuren als shimmers zitten vind ik het palette perfect om te gebruiken zonder dat ik daar nog andere palettes voor hoef bij te pakken. Dat vind ik bij oogschaduw palettes toch wel het aller fijnste: ik ben namelijk niet het type dat meerdere oogschaduw palettes tegelijk gebruikt.

Zoals ik al wel verwacht had ben ik weer heel enthousiast over dit palette van Urban Decay. De kleuren zijn heel goed gepigmenteerd, zijn mooi op het ooglid en blenden fijn. Het enige nadeel van dit palette is dat er best wat fall out wordt gecreëerd in de pan, al vind ik dat eigenlijk bij alle Naked palettes van Urban Decay wel het geval. Door je kwast even af te tikken is dat probleem gelukkig verholpen, maar het is natuurlijk altijd handig om te weten!

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette - €55.05
'' Welke Naked palettes staan er nog op jouw wishlist?

7 opmerkingen

 1. Prachtige kleuren, echt een palette voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een prachtig palette. Met name de metallics vind ik schitterend! Ik ga alleen toch passen, want ik grijp nu al steeds naar hetzelfde palette ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb ém ook en vind ém prachtig. Zijn ook helemaal mijn kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zou echt een palette voor mij zijn. Die kleuren combinaties vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm24-01-2020 16:46

  Hij is echt prachtig! Jammer dat ze zo duur zijn.

  BeantwoordenVerwijderen