What I got for Christmas - 2019

Het nieuwe jaar is van start gegaan, maar als eerste post van 2020 wil ik toch nog even terugblikken op afgelopen jaar. Namelijk door jullie mijn gekregen Kerst cadeautjes van 2019 te laten zien! Wij hebben er weer een hele gezellige avond van gemaakt door lekker te fonduen en ondertussen cadeautjes uit te pakken. Ik kan je alvast zeggen dat ik héél goed verwend ben!Zoals ik elk jaar zeg post ik deze artikelen niet om op te scheppen of wat dan ook: ik vind het simpelweg de leukste artikelen om bij anderen te lezen, en ook op mijn blog behoort dit artikel altijd tot mijn best gelezen artikelen van het jaar. Tijd om te kijken wat ik allemaal heb gekregen!


Omdat dit een héél lang artikel gaat worden als ik alle items apart ga laten zien heb ik het een beetje onderverdeeld in verschillende categorieën. Natuurlijk zul je al deze items ongetwijfeld nog eens uitgebreid op mijn blog gaan zien, want vooral de oogschaduw paletten wil ik natuurlijk voor jullie gaan reviewen!

Ik kreeg allereerst het Morphe 35R Ready, Set, Gold Artistry palette. Deze bevat héél veel mooie kleurtjes die allemaal heel erg neutraal zijn, precies waar ik dol op ben! Doordat dit een lekker groot palette is -is hij perfect om eens lekker mee te gaan spelen.

Twee andere paletten die al een tijdje op mijn wishlist stonden zijn het Jeffree Star Cosmetics Blood Sugar palete én het Urban Decay Naked Honey palette, welke ik ook allebei onder de boom heb gevonden. Ook deze zijn beide écht prachtig. Vooral naar het palette van JSC ben ik heel nieuwsgierig, want ik heb nog niet eerder een oogschaduw palette van dit merk geprobeerd!

Last but not least op deze foto kreeg ik van mijn moeder ook een nieuwe spiegel van Gerard Brinard. Ik had vroeger altijd een grotere spiegel van dit merk, maar nadat die is gevallen gingen helaas de lichtjes kapot en had ik hier niet veel meer aan. Ik heb toen een keer een andere spiegel gekocht met lichtjes, maar die gaf zó weinig licht dat ik net zo goed in het donker kon gaan zitten. Deze van Gerard Brinard is daar in tegen weer lekker fel en perfect voor het doen van je make-up op wat druilerige dagen. Omdat ik meestal om een uur of zeven mijn make-up doe is het dan nog vrij donker buiten, waardoor deze spiegel perfect van pas komt!


Natuurlijk kunnen sieraden bij mij niet onder de boom ontbreken, want iedereen die mij een beetje kent weet dat ik dol ben op mooie sieraden! Ik kreeg onder andere deze twee paar oorbellen van Olivia Burton in zilver en rosé goud. Links zie je twee schattige ringetjes met strikjes, rechts een hele toffe swirl met sterren. Beide totaal anders: stoer en schattig, maar wel beide totaal mijn smaak!


Een cadeautje wat ik ook standaard ieder jaar op mijn verlanglijstje zet is een nieuwe agenda voor het jaar daarop. Vorig jaar had ik er voor het eerst eentje van Stradivarius en omdat die mij zó goed is bevallen vroeg ik hem dit jaar weer. Dit keer is hij uitgevoerd in marmer met gouden details: wat wil je nog meer! Bij die bestelling zat ook nog een schattig doosje met samples van geurtjes van Stradivarius, waar ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar ben!


De afgelopen jaren was Ted Baker echt by far mijn favoriete fashion merk, maar momenteel timmert Josh V ook goed aan de weg en ben ik héél enthousiast over dit merk. Ik kreeg dan ook twee items, waarvan er één al een tijdje op mijn wishlist stond en de tweede een totale -aangename- verrassing.

Ik kreeg allereerst een paar goudkleurige hoops met daarin het V logo van Josh. Deze vallen goed op en zijn perfect te combineren met het tweede item dat ik van Josh kreeg: deze chain belt! Ik had deze al eens eerder gezien, maar omdat ik hem zelf wat aan de dure kant vond heb ik hem nooit gekocht. Nu ik hem voor Kerst kreeg ben ik er des te blijer mee, want hij is in het echt nog mooier dan op de foto!


Last but not least van het merk Olivia Burton zette ik ook dit schattige neksjaaltje op mijn wishlist, welke ik ook onder de Kerstboom mocht vinden. Deze is roze met donkerblauw en heel veel bloemen: perfect voor bij eigenlijk vrijwel elke outfit. Ik heb inmiddels een flinke collectie van dit soort sjaaltjes en ben daar echt dol op!


Ik ben inmiddels aangekomen bij mijn laatste drie cadeaus, al zijn dat zeker niet de minste! Ik kreeg namelijk ook maar liefst drie items cadeau van Victoria's Secret.

Allereerst kreeg ik een grote, roze shopper met gouden details. Deze is perfect voor grote boodschappen, een dagje uitgebreid shoppen óf zelfs om mijn laptop in mee te sjouwen. Dat laatste vind ik stiekem nog een beetje zonde omdat ik de tas niet lelijk wil maken, dus voor nu gebruik ik hem lekker om mee te nemen tijdens het shoppen.

De tweede tas is wederom een roze exemplaar, al is dit weer een kleinere tas. Een roze, velvet crossbody met zilverkleurige details. Deze is perfect als je alleen je portemonnee en sleutels wilt meenemen tijdens het shoppen, iets wat ik ook regelmatig doe!

Mijn allerlaatste cadeautje is perfect voor het gure weer waar we op dit moment mee dealen: een lekkere, warme sjaal. Deze is geblokt in verschillende, grijze kleuren en is bezet met kleine strass steentjes. Heel eenvoudig, maar tegelijkertijd toch goed opvallend en simpelweg helemaal mij.

En dat waren ze: mijn Kerst cadeautjes van 2019. Ik ben onwijs dankbaar voor alle mooie cadeautjes die ik heb gekregen en ben er natuurlijk ontzettend blij mee. Ik kan niet wachten om alle producten lekker in gebruik te gaan nemen!

'' Hoe hebben jullie Kerst gevierd?

6 opmerkingen

 1. Hele mooie cadeautjes, vooral het roze tasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie ik ben wel stiekem een beetje jaloers haha. Zoveel mooie cadeaus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De beste wensen!! Wens je een heel mooi & gezond nieuwjaar toe! Wat een mooie kado's heb je gekregen. De oorbellen van Olivia Burton vind ik trouwens prachtig, kende dit merk overigens nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat heb je veel mooie dingen gekregen! en de beste wensen nog voor het jaar 2020!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog de beste wensen voor 2020! Hopelijk komt er veel moois op je pad dit jaar. Ik vind je cadeaus echt prachtig! Vooral je sieraden en sjaaltje.

  BeantwoordenVerwijderen