New In | My Jewellery Items


Als ik de mail krijg van een webshop of ik weer eens een aantal toffe items wil uitzoeken zeg ik dar natuurlijk geen nee tegen, zeker niet als die website My Jewellery is. Ik koos dit keer maar liefst vijf toffe items uit, welke ik natuurlijk graag met jullie deel. Nieuwsgierig wat ik deze keer allemaal heb uitgezocht? Lees dan snel verder!


Ik begin dit keer met de accessoires, voordat ik verder ga met de kleding. Van die accessoires koos ik er dit keer twee uit, welke beide ook nog eens in de sale zijn. Extra leuk dus, want hoewel My Jewellery sowieso al heel budgetproof is zijn de items nu nóg goedkoper.

Het eerste item waar ik voor koos is deze toffe haarclip met de tekst LOVE. Perfect voor aankomende Valentijnsdag natuurlijk, maar daarnaast ook heel erg leuk voor de rest van het jaar. Een beetje liefde is ten slotte nooit verkeerd! Deze shop je nu voor slechts €4.17


Het tweede item die bij mijn bestelling zat was deze schattige, zwarte baret. Ik heb al een roze baret die ik graag draag, maar een zwarte leek mij ook heel erg leuk. Helaas voor mij past deze alleen niet om mijn hoofd, terwijl ik toch een vrij klein hoofd heb. Jammer, maar wellicht kan ik hier een jonger iemand nog blij mee gaan maken! Leuk is hij namelijk zeker. Deze scoor je nu voor slechts €8.97

Last but not least snuffelde ik -natuurlijk- ook nog even rond tussen de kleding van My Jewellery. Hierbij kwam ik uiteindelijk uit op drie items die ik wel erg interessant vond.

De eerste twee items zijn twee basic shirtjes: een witte en zwarte variant. Dit soort basic shirtjes vind ik in de zomer heerlijk om te combineren met een stoere short of een schattig rokje. Dit shirt heeft een geborduurd hartje met de tekst 'love' op de borst en is daardoor toch net wat specialer dan een effen wit of zwart t-shirts. Deze shop je voor slechts €19.95 per stuk.

Als laatste item koos ik er eentje die je misschien niet snel bij mij zou verwachten: een faux leren jasje. Leren jasjes draag ik eigenlijk al jaren niet meer (ik heb mijn oude jasje zelfs onlangs weggegooid) maar soms kan dit best leuk zijn bij een outfit. Eentje op voorraad hebben leek mij daarom geen slecht plan! Dit mooie exemplaar shop je voor slechts €49.95.

En dat waren ze weer: de items die ik dit keer bij My Jewellery heb uitgezocht. Ik ben heel erg blij met al deze leuke items en ben vooral heel erg nieuwsgierig of er iets tussen mijn gekozen items zit wat jij ook zou hebben uitgekozen! Mocht je overigens nog op zoek zijn naar inspiratie voor Valentijnsdag: My Jewellery heeft ook ontzettend veel leuke Valentijnscadeau voor haar. Ook handig om als een stille hint aan iemand door te geven. ;)

'' Welke van de items is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Wat jammer dat het baretje niet past, hij is wel erg leuk. Mooie items heb je uitgekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such lovely items you picked! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zwarte shirtje is helemaal mijn ding! Die clip past er perfect bij voor valentijnsdag. Leuke items heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleding die je hebt gedeeld heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie items heb je zeg! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen