Pink Gellac - Felicity Collectie


Begin deze week kreeg ik weer een héél leuk pakketje binnen: de nieuwste collectie van Pink Gellac! Zij lanceerden weer een prachtige collectie met vijf nieuwe tinten, welke ik natuurlijk met jullie wil delen. De kleuren gaan van geel tot groen en zijn elk weer totaal verschillend, waardoor de collectie -zoals altijd bij Pink Gellac- weer helemaal in mijn straatje past. Nieuwsgierig naar de kleurtjes? Lees dan snel verder!



In totaal bestaat deze Felicity collectie uit vijf nieuwe kleuren. Van links naar rechts zijn dat:

Joyous Yellow: ik denk dat je mij nooit van mijn leven meer met gele nagels zou zien lopen, maar met deze kleur zou ik daar bijna een uitzondering voor maken. Joyous Yellow is een hele zachte, pastelgele tint. Doordat deze tint zo zacht is is hij een stuk gedempter en minder schreeuwerig dan je normaal van geel gewend bent. Ik vind hem in ieder geval heel erg mooi, en dat wil wat zeggen!

Serenity Orange: We gaan van geel richting roze en maken een tussen stopje met deze peachy tint. Serenity Orange is een gedempte perzikkleur en past perfect bij je zongebruinde huid deze zomer. Voor zolang die bruine tint er nog niet is staat hij ook prachtig bij een lichte huidskleur: dit is echt zo'n kleurtje die ik té vaak draag. Hier raak je namelijk niet snel op uitgekeken.

Happy Pink: Barbie roze, maar dan écht Barbie roze. De kleur van de Fiat 500 Rosa en ga zo maar door. Deze roze tint is écht fantastisch en uniek. Ik heb zeker een stuk of honderd roze tinten in mijn nagellak collectie, maar geen enkele tint is zo perfect Barbie roze als deze. Dit soort kleurtjes vind ik ook altijd heerlijk op de teennagels: ik ben fan!

Lilly Lilac: mijn favoriete kleur uit deze collectie is niet de Barbie roze tint, maar deze prachtige lila kleur. Ik draag de laatste tijd regelmatig lila op mijn nagels en vind dit prachtig staan bij mijn lichte huidskleur. Dit kleurtje is een mooie aanvulling voor mijn huidige collectie!

Spring Green: last but not least zit er nog een verrassende kleur in de collectie: Spring Green. Dit is niet het soort kleur waar ik normaal gesproken zelf voor zou kiezen, maar apart is hij zeker! Het is een beetje een combinatie tussen olijf groen en lichtgroen, wederom heel mooi!


Wat heeft Pink Gellac het weer goed gedaan met deze collectie: ik kan er eigenlijk niet veel negatiefs over zeggen. Het enige waar je bij Pink Gellac altijd even goed op moet letten zijn de swatches. De labels om de flesjes laten de kleur namelijk vaak heel anders zien dan hoe ze in werkelijkheid zijn. Gelukkig staan er héél veel swatches van dit prachtige merk online, maar het is wel iets om even rekening mee te houden. Zo voorkom je weer miskopen!

Ik ben in ieder geval weer heel erg enthousiast over deze collectie en ben vooral heel erg nieuwsgierig welke van deze vijf kleuren jullie favoriet is!

Pink Gellac Felicity Gellac - €15.00 per stuk.
'' Welke van deze Pink Gellac kleuren is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

 1. 1, 2 en de groene vind ik het mooist. Wat een mooie verpakking ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige lakjes. Lilly Lilac is mijn favoriet <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke kleurtjes! Ik heb al lang geen nieuwe kleuren meer gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lila kleur! *-*

  xo Noor
  www.nonstopnoor.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke en gevarieerde collectie hebben ze er weer van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleuren! Zelf gebruik ik de lakjes Impulse, deze zijn te koop bij de Kruidvat. Bij bepaalde lakjes hoef je niet alle tussen stappen te doen, terwijl het wel 2 weken blijft zitten. Ook fijn!

  Leuk artikel! :)


  Liefs
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kleurtjes!
  Ze waren laatst in promotie, dus heb er toen een aantal besteld.
  Echt een goed merk!

  Veel liefs,
  Jolien van http://dreamsunfolded.com

  BeantwoordenVerwijderen