Pink Gellac Sustainable LED Gellak Manicure Set

Inmiddels iets meer dan een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Pink Gellac. Al snel was ik helemaal om van dit merk en hebben jullie het afgelopen jaar flink wat reviews van dit merk voorbij kunnen zien komen. Vandaag mag ik na lang wachten eindelijk posten over de nieuwste set van Pink Gellac: de Sustainable LED Gellak Manicure Set.

In eerste instantie ziet deze set er niet héél anders uit als de reguliere gellak set van Pink Gellac, maar zodra je de set aan het uitpakken bent merk je dit eigenlijk al heel snel. De doos is allereerst gemaakt van 100% recyclebaar papier én daarnaast zit er helemaal geen plastic meer in de sets!

Voorheen was dit wel het geval en zat er onder andere een plastic zakje om de adapter, de lamp etcetera. Het feit dat Pink Gellac dit express heeft vervangen door een duurzamer alternatief vind ik ontzettend goed. Ik ben mij er ontzettend van bewust dat er simpelweg té veel onnodig plastic wordt gebruikt. Het is natuurlijk haast niet te voorkomen, maar je kan het wel zo veel mogelijk vermijden! Zo neem ik zelf tegenwoordig altijd een canvas tas mee naar de winkels, maar heb ik ook speciale zakjes voor het boodschappen waardoor ik heel veel minder plastic verpakkingen hoef aan te schaffen.

Pink Gellac werkt heel goed mee aan een beter milieu met deze set, en dat is wat mij betreft altijd een complimentje waard. In de beauty industrie wordt ten slotte nog héél veel verspild, op welke manier dan ook. Extra goed om te weten: alle producten van Pink Gellac zijn niet getest op dieren en zijn 100% cruelty free: daar worden we allemaal blij van!


In deze nieuwe, duurzame verpakking zijn er drie unieke edities ontwikkeld, welke elk geleverd worden met een bijpassende gel nagellak kleur:

Color Splash: wordt geleverd met de kleur #161 Ibiza Pink
Dashing Glaze: wordt geleverd met de kleur #109 Lipstick Red
Neutral Sense: wordt geleverd met de kleur #251 Nude Pink

Drie totaal verschillende kleurtjes, waardoor elke set een hele andere vibe geeft. Ik mocht deze set in Neutral Sense ontvangen, welke geleverd wordt met de kleur 251 Nude Pink. Ik heb het al veel vaker gezegd op mijn blog, maar Nude Pink is absoluut mijn favoriete kleur van Pink Gellac.


Ik heb deze prachtige sets al eens vaker gereviewd (twee keer, om precies te zijn) dus als je precies wilt weten hoe je deze prachtige gellak aanbrengt raad ik je aan om even één van mijn Pink Gellac reviews te lezen: daar leg ik stap voor stap uit hoe je deze manicure precies aanbrengt. Don't worry: het is namelijk ontzettend simpel om te doen!

Ik heb het al vaker gezegd: Nude Pink is een prachtige kleur. Perfect voor dagelijks gebruik en zelfs prachtig op je eigen natuurlijke nagels. Mijn nagels zijn er de afgelopen weken heftig aan toe, maar zelfs die zien er een héél stuk mooier uit met dit prachtige kleurtje op!

De nieuwe Pink Gellac Sustainable LED Gellak Manicure Set is vanaf nú te verkrijgen en shop je voor slechts €59.00. 
'' Heb jij de producten van Pink Gellac al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Wauw wat een prachtige set is dit! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lisa Smeenge17-02-2020 18:35

  Lijkt mij echt geweldig om in huis te hebben 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kleurtje en een prachtige set. Ik heb zelf nog geen pink gellak geprobeerd ik heb nu sensationail maar ik ben wel benieuwd want pink gellak heeft veel meer leuke kleurtjes haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die laatste kleur is ook echt geweldig, wat een mooie kleur zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Ik laat mijn (gel)nagels doen, dus voor mij heeft zo'n set geen zin, maar wel fijn dat ze zich bewust zijn van overbodig verpakkingsmateriaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk kleurtje! Ik ben echt dol op pink gellac!

  BeantwoordenVerwijderen