Ray-Ban Clubmaster


Hoewel het er in de verste verte nog niet op lijkt: de lente begint alweer over een kleine maand. Ik kan in ieder geval niet wachten om dit regenachtige weertje achter ons te laten en heerlijk te genieten van het zonnetje. Over die zon gesproken: ik ben wat dat betreft al weer vroeg voorbereid door een nieuwe zonnebril aan mijn collectie toe te voegen. Het is er eentje die al geringe tijd op mijn wishlist stond: een Ray-Ban Clubmaster.

Met Ray-Ban hoef ik je ongetwijfeld geen kennis meer te laten maken: dit merk is namelijk al jaren ontzettend populair als het gaat om zonnebrillen. Nu heb ik zelf -ja, echt waar- nog nooit een zonnebril van Ray-Ban gehad, maar mijn vriend daar in tegen wel. Ik gaf hem een paar jaar geleden een zonnebril van dit merk cadeau voor zijn verjaardag en sindsdien neemt hij hem vrijwel overal mee naartoe. Vooral tijdens het autorijden vind hij het ideaal.

Zelf ben ik nog niet zo lang een drager van zonnebrillen, wat komt doordat ik normaal een bril draag. Ik vond het switchen van een bril naar een zonnebril dan nog wel eens onhandig, tot ik vorig jaar een zonnebril met bruine glazen kocht. Deze geeft een heel fijn beeld waar je ook prima door kan kijken als je niet in het zonnetje zit: perfect als je dus niet telkens wilt switchen.

Deze zonnebril van Ray-Ban heeft nog geen glazen op sterkte, maar deze ga ik er nog wel in laten zetten voordat de zomer écht is aangebroken. Mocht je van nature contactlenzen dragen is dat natuurlijk nóg handiger (dan hoef je er geen glazen op sterkte in te laten zetten), maar gezien mijn ogen daar helaas te droog voor zijn doe ik het op deze manier.

Terug naar de bril zelf! Mijn eerste Ray-Ban is een Clubmaster: een hele klassieke zonnebril vorm van het merk. Mijn huidige zonnebril op sterkte heeft een vergelijkbaar model, alleen is deze van Ray-Ban nog net een stukje verfijnder. Deze is afgewerkt met een gouden montuur, in combinatie met bruin. Een hele warme combinatie die ik zelf heel mooi vind staan bij mijn gezicht. Een stuk mooier dan een zonnebril met zwarte accenten!

Mocht je je afvragen of een dure zonnebril nu écht zoveel beter is dan een 'goedkope' zonnebril, kan ik daar wat betreft Ray-Ban zeker 'ja' op antwoorden. De brillen zijn relatief zwaar (op een goede manier), zitten heel mooi in elkaar en voelen op geen enkele manier goedkoop aan. Je kunt echt merken dat het gemaakt is van goede materialen, en daar zul je op den duur ook profijt van hebben. Je kan ten slotte beter één duurdere bril kopen die je vijf tot misschien zelfs wel tien jaar kunt gebruiken, in plaats van twee goedkope zonnebrillen per jaar. Goedkope brillen gaan ten slotte nog wel eens kapot!

Draag je niet zo vaak een zonnebril, maar wil je toch een Ray-Ban? Doordat de zonnebrillen van dit merk Unisex zijn kun je hem ook delen! Perfect als je een vriend/vriendin hebt: zo kun je hem allebei dragen wanneer je wilt. 

Yes, ik ben very happy met mijn nieuwe zonnebril. Als we nu binnenkort ook nog eens mooi weer krijgen ben ik helemaal tevreden. Dan zul je mij regelmatig met deze zonnebril rond zien lopen. 

Ray-Ban Clubmaster - €109.00
'' Welke zonnebril gebruik jij op dit moment?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

11 opmerkingen

 1. Een prachtige zonnebril. Ik draag ze graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je er eenmaal aan gewend bent wil je inderdaad niet anders meer!

   Verwijderen
 2. Wauw hij is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er nu twee van Desi en die vind ik echt heel tof, heb een groter hoofd dus zo'n bril past niet bij mij haha! Hij ziet er wel prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ik ben benieuwd welke montuurtjes je hebt. :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie bril! Ik betaal ook liever iets meer voor een kwalitatief goede zonnebril, zo droeg ik mijn Guess bril zo'n 9 jaar nadat ik 'em afgelopen zomer verving (ik was toe aan iets nieuws, hij was verder niet kapot) door een Ray-Ban. Ik heb de new wayfarer met bruin montuur. Vind dit zo'n mooi klassiek model. Heel blij mee en heb 'em altijd bij me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies, je hebt er gewoon jaren plezier van! De Wayfarer is inderdaad ook erg tof. :)

   Verwijderen
 5. Ik vind hem ook prachtig. Ik heb er zelf ook al heel lang 1 van rayban en die is ook nog steeds super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt mega cool! Ik ben ook een grote Ray Ban fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze is mooi zeg! Ik heb eigenlijk altijd een Ray Ban zonnebril, blijf ik het mooiste merk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige bril. Daar ga je (hopelijk) veel geniet van hebben wanneer de zon er weer doorkomt.

  Veel liefs,
  Jolien van http://dreamsunfolded.com

  BeantwoordenVerwijderen